prajuokinot surežisuotos foto
Mamkos, baikit daryt namie bordelius, mėtyt pinigus, barstyt mišinius ir t.t. ir pasodint vaikus nusikaltimo vietoj, tipo jie čia taip padarė, arba išpaišyt ir sakyt kad tai jie patys išsipaišė
o šiaip tai visos fotkės priverčia bent truputėlį šyptelt
prisiskaičius čia komentarų apie "tvarką" darančius vaikučius, tai jau tikrai aš auginu auksinį vaiką. spintelių nekrausto, nors atidarė kartą, bet iš ten ką nors paimti nesusiprotėjo; stalčiai rūpi tik du viršutiniai, tad jie užklijuoti o kiti jai neegzistuoja; video kasetes norint pagraužti yra duodama ta pati ir sėkmingai ji apdorojama iki galo; pampersai iš lovytės stalčiaus per šoną ištraukiami gal kokie du, o trečias atnešamas į kitą kambarį; spintoj krausto tik savo rūbelius, nes jie sudėti lentynoj pagal jos ūgį, o ir spintos duris aš atidarau, kai neapsikenčiu lipimo ant galvos beje jau ir batai pradėjo "vaikščioti" po kambarius.....
aš ir galvoju ar čia mamos apsileidusios ir leidžia vaikučiams viską daryti ar vaikučiai labai vikručiai ir kol mama nemato tvarką padaro kol aš neturėsiu tokio vaiko (zbitkininko), tai turbūt tol ir nesuprasiu
aš ir galvoju ar čia mamos apsileidusios ir leidžia vaikučiams viską daryti ar vaikučiai labai vikručiai ir kol mama nemato tvarką padaro kol aš neturėsiu tokio vaiko (zbitkininko), tai turbūt tol ir nesuprasiu
QUOTE(krika @ 2005 04 18, 08:35)
Ateik, Krika, pas mus į svečius. Ateik ir pamatysi Čia priklauso nuo kūdikio sugebėjimo apsisukti...
Įsivaizduoji, variantas. Mamytė... Na, plauna galvą vonioj. Plaukai trumpi, 7 minutės. Padėtis apleidžiant gyvenamas patalpas: švara, tvarka. Sukamasi taip: pirmiausia išverčiama žaislų dėžė. 20 sekundžių. Viskas gana neblogai pabyra. Toliau - prie lentynos. Perėjimas ir apgalvojimas - 10 sekundžių. Knygelės pabyra ant grindų ir byra dar 30 sekundžių. Tokiau - virtuvė (pas mus sujungta). Perėjimas per sofą numetant pagalves žemyn (nes ant grindų praeiti jau sudėtinga) - 20 sekundžių. Pamąstymas ką daryti ir kaip - 5 sekundės. Į trasą išeina šiukšliadėžė arba maišiukų stalčius, kas abiem atvejais atrodo efektingai. 2 minutės, grindys uzimtos pilnai Tada toliau. Atrišamos kėdės, kurios šiaip jau būna surištos (o manot, kad problema atrišt? Jis ir jūreivišką mazgą atrištų...) Kėdė stumiama prie lentynų ir taršomi sunkiau pasiekiami daiktai - mamos rankinė, mobilūs telefonai (jie pas mus maždaug kokių 1,60 aukšty, taigi jei pasistiebi ant taburetės ir ištiesi ranką ir gerai pagrabalioji - neblogai pasiekiami ). 3-4 minutės. Dar tiek pat lieka apdailos darbams Tada jau pagal nuotaiką - cukraus barstymas, brolio flomasterių knisimas ir išbandymas, indų/stalo įrankų įvedimas eksploatuoti, šaldytuvo turinio revizija ir degustacija, duonos- bulkos gaminių knisimas ir pametimas po sofa... Skalbiniai, šampūnai ir šikpopierius gyvi lieka tik todėl, kad juos saugo budri mamytė
Ir štai - greitai ir gerai jau būna pasiekta maloni kūrybiška aplinka, kurioje vaikas gali atsipalaiduoti ir ką nors maloniai knebinėti, pvz. iš šiukšliadėžės išsitrauktą alaus butelį arba indų šveistuką. Viskas baigiasi mamytės atodūsiu išėjus iš vonios, kuris išreiškia nuoširdų susižavėjimą jaunėlio organizuotumu ir vikrumu.
Beje, manęs tai visai nešokiruoja. Mano mažiukas, palyginus su vyresnėliu, - flegma Vyresnėlis tokio amžiaus bent 30 proc. greičiau susisukdavo
nea, Noa, nenoriu pas jus skaičiau ir tai mane šokiravo, širdis smarkiau daužytis pradėjo bet ar nėra pas ju žodžio "negalima". bet kaip šitaip? nu niekaip neįsivaizduoju
Na, nors aš irgi šiame konkurse dalyvauju, bet prisipažinsiu, mano mergina tikras auksas, pažiūrėjus į kai kurias nuotraukas Tokių "fejerverkų" kaip Noa turtas niekada nėra padariusi. Aišku, į trasą eina mano lūpdažiai, šampūnai, batai, rankinukai, bet manau, kad tai gal ne taip baisu, mergina gi vis dėlto. Naujausni bajeriai - Avon rutulinė pudra buvo sutrupinta ir dalis suvalgyta, su batų tepalu pasidažytas veidas ir išsivalyti batų padai, apvalgytas kremas, naujas, pobrangis šampūnas išpiltas. Gerai, kad ant lentynos, tai dar spėjau likučius susirankioti. Bet, tokių bajerių, ačiū dievui, nėra, nes žino, kad mama skolinga neliks (gal ir blogai, bet tvarka, nors minimali turi būti)
aš čia giriuosi savo auksiniu vaiku kuriam tik 10 mėnesių kaži ar bus tas pats konkursas po metų vot tada ir pakalbėsim
QUOTE(krika @ 2005 04 18, 09:21)
nea, Noa, nenoriu pas jus skaičiau ir tai mane šokiravo, širdis smarkiau daužytis pradėjo bet ar nėra pas ju žodžio "negalima". bet kaip šitaip? nu niekaip neįsivaizduoju
pvz., mano vaikui žodis "negalima" nelabai ką reiškia Tam kartui paklauso, o paskui vistiek savo daro
QUOTE(krika @ 2005 04 18, 08:35)
Aha, as apsileidusi. Kaikada tikrai leidziu daryti viska ko jis nori jam patinka istraukti rubelius is komodos ir detis sau ant galvos-tegu dedasi Va jei i siuksliu deze nori ilysti, tada sudraudziu-NEGALIMA. Bet jis labai gudriai ziuri man i akis ir vistiek lenda
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 18, 09:42)
Bet jis labai gudriai ziuri man i akis ir vistiek lenda
Ir mano kleckas taip daro
QUOTE(krika @ 2005 04 18, 09:21)
Yra toks žodis, labai gražus, labai juokingas žodis. Yra ir žodis "Dink iš čia, paršeli" arbe net "Pšli vūn pzzzdukai kad mano akys Jūsų nematytų!!!" Bet žinok, neveikia
Supranta tai vyresnėlis, mat jis jau turi smegenų. O mažiukui do feni Pasakai jam negalima - o jis žiūri, o visas toks pūkuotas, tie pūkai styro, ir juokiasi. Mol, nu tu mam prie bajerio Vienintelis būdas susitvarkyt - tai pačiai imtis kubelų ir su juo žaist. Bet aš kalbu apie momentus, kai negali su juo žaist, nes plauni galvą...
Beje, kai jiems buvo po 10 mėnesių, tai irgi tokiu būdu dėmesio nereikalaudavo. Techninių sugebėjimų tokių nebuvo... Stovėt ant kėdės atlošo ant vienos kojos visą snapą ir rankas sukišus į virtuvės kriauklę taip, kad užupakalis tekyšo (pas mus, aukštaūgius, virtuvės spintelės paaukštintos) - taip paprastai nesusisuksi.
O dabar anas jau vikrus... Kėde apsirūpina ir vandenį atsisuka, tik nusisuk Tikras namų sanitaras... Viskas, kas lūžta, sulūžo, kas dūžta, sudužo, silpnų nervų gėlytės išsikraustė į darbą, pas auklę, pas draugus ir artimuosius, natūrali atranka vadinasi... Tik alaus butelius saugau kaip savo akį, mat juos priduot galima
QUOTE(SuperBaba @ 2005 04 18, 09:42)
Jeigu nepavojinga, aš irgi kartais nusispjaunu. Čiem by ditia nie tiešilos, lyš by nie plakalo Lietuviškai - by tik tyli. Plia jei aš bėgsiu iš paskos ir viską anam iš nagų lupsiu - tai abu į isteriją įkrisim... O paskui tyliai ramiai viską sušluoju ir išmetu, nes aš labai tvarkinga