Sveikinam ir mes visus laimėtojus ir ne tik , nes nuotraukėlių tai tikrai daug gražių buvo
Ačiū , kad už mus balsavote , smagu , kad nuotaiką nors trumpam pakėlėm
Noa , nu nieks jai neleido susiurbt to mažo "nekalto" padarėlio Aš gi , pasislėpus už fikuso , stebėjau O kaip ten viskas vyko ,galima pažiūrėt mūsų skyrelyje - Operacija-"Paukštis"
QUOTE(Baltupyte @ 2005 05 01, 10:53)
Noa , nu nieks jai neleido susiurbt to mažo "nekalto" padarėlio Aš gi , pasislėpus už fikuso , stebėjau O kaip ten viskas vyko ,galima pažiūrėt mūsų skyrelyje - Operacija-"Paukštis"
Žiū, visai gera nuoroda Retokai ten einu, gal veltui?
Sveiki,
Baigėsi dar vienas smagus fotokonkursas "Kol mama nemato..." , skirtas mažylių išdaigoms. Tikiuosi buvo linksma tiek fotografuoti tiek žiūrėti tiek ir išdaigų rezultatus tvarkyti . Ačiū visoms/visiems dalyvavusioms
Kviečiame į iškilmingą fotokonkurso apdovanojimų ceremoniją
I vietą laimėjo nuotrauka "Išmušė atpildo valanda, dabar aš tave susiurbsiu..."
Baltupyte, sveikiname! Laimėjot 100 nemokamų 10x15 nuotraukų (konkurso rėmėjas - http://www.paparaci.lt)!!! bei firminį supermama.lt aukso medalį!
II vietą laimėjo nuotrauka - "Firma "Slapukai" mezga greitai ir...Tyliai"
Chilli, sveikiname tave ir tavo išdykelę supermezgėją!
ir apdovanojame firminiu supermama.lt sidabro medaliu
III vietą laimėjo nuotrauka - "Ko mama iš tuliko taip šaukia?
Tėti, tu instrukciją skaitei kaip čia mane išvynioti?"
Audrute, sveikinimai ir aplodismentai
Jums - firminis supermama.lt bronzos medalis!
Visas sveikiname su Motinos diena!
Baigėsi dar vienas smagus fotokonkursas "Kol mama nemato..." , skirtas mažylių išdaigoms. Tikiuosi buvo linksma tiek fotografuoti tiek žiūrėti tiek ir išdaigų rezultatus tvarkyti . Ačiū visoms/visiems dalyvavusioms
Kviečiame į iškilmingą fotokonkurso apdovanojimų ceremoniją
I vietą laimėjo nuotrauka "Išmušė atpildo valanda, dabar aš tave susiurbsiu..."
Baltupyte, sveikiname! Laimėjot 100 nemokamų 10x15 nuotraukų (konkurso rėmėjas - http://www.paparaci.lt)!!! bei firminį supermama.lt aukso medalį!
II vietą laimėjo nuotrauka - "Firma "Slapukai" mezga greitai ir...Tyliai"
Chilli, sveikiname tave ir tavo išdykelę supermezgėją!
ir apdovanojame firminiu supermama.lt sidabro medaliu
III vietą laimėjo nuotrauka - "Ko mama iš tuliko taip šaukia?
Tėti, tu instrukciją skaitei kaip čia mane išvynioti?"
Audrute, sveikinimai ir aplodismentai
Jums - firminis supermama.lt bronzos medalis!
Visas sveikiname su Motinos diena!
Baltupyte
Sakiau tau vakar, kad laimėsit Nugi tikrai geriausia jūsų nuotrauka. Aš laiks nuo laiko ją prisiminus vis nusišypsau, taip, kad visai netrumpam ji nuotaiką kelia
Žinoma, sveikinimai ir kitiems prizininkams
Sakiau tau vakar, kad laimėsit Nugi tikrai geriausia jūsų nuotrauka. Aš laiks nuo laiko ją prisiminus vis nusišypsau, taip, kad visai netrumpam ji nuotaiką kelia
Žinoma, sveikinimai ir kitiems prizininkams
Mes su savo kleckium irgi labai dziaugiames savo pasiekimais dekingi, kad uz mus balsavote, tikrai nesitikejome tokiu rezultatu taigi, manau, kad musu debiutas pavyko
Sveikinu nugaletoja Baltupyte ir kitas dalyvavusias mamas, nuotraukos tikrai buvo superines
Sveikinu nugaletoja Baltupyte ir kitas dalyvavusias mamas, nuotraukos tikrai buvo superines
oi didelis dėkui balsavusiems už mūsų mezgėją ir sveikiname laimėtojas
gaila prizo negavom mąstysiu dabar kaip tą medalį prisabačint į parašą
gaila prizo negavom mąstysiu dabar kaip tą medalį prisabačint į parašą
Nuosirdziausi sveikinimai nugaletojoms
Saunios nuotraukos
Uzsienetes laiko fronta be prizines vietos dar neapsejom
Saunios nuotraukos
Uzsienetes laiko fronta be prizines vietos dar neapsejom
Dekojam uz sveikinimus, taip pat uz balsus. Aciu Supermamai uz medaliona . Sis laimejimas man labai puiki dovana Mamos dienos proga , patiems net nesitiki, kaip taip pigiai ir sauniai prasisukom su tuo tualetiniu popieru.
Nuosirdziausiai sveikiname nugaletojus Visos 3 nuotraukytes tikrai O 3-ios vietos nugaletojas tikrai tiktu atvirukui
Taip pat nepamirsime padekoti visiems kas balsavo uz mano padauza- oziuka Tikrai daug balsu surinkome Aciu
Taip pat nepamirsime padekoti visiems kas balsavo uz mano padauza- oziuka Tikrai daug balsu surinkome Aciu
Na , kažkaip nelaiku įlindau , prieš pat ceremoniją Taigi , dar kartelį ačiū visiems
O prizas išties šaunus Dabar bus gera proga nuotraukyčių pasidaryt ,o tai niekaip neprisiruošiau ligi šio laiko
Ačiū , SuperMama, ir už medalį
Et , gera Mamos diena čia man pasitaikė
O prizas išties šaunus Dabar bus gera proga nuotraukyčių pasidaryt ,o tai niekaip neprisiruošiau ligi šio laiko
Ačiū , SuperMama, ir už medalį
Et , gera Mamos diena čia man pasitaikė
SVEIKINU VISUS NUGALETOJUS NUOTRAUKYTES VISOS TIKRAI BUVO TAIP PAT DEKOJU VISOMS BALSAVUSIOMS UZ MUSU NUOTRAUKYTE (MES IRGI VISAI NEMAZAI BALSU SURINKOME)