QUOTE(Rasma @ 2005 04 26, 20:09)
Va vogtų saldainių tai nepamenu
Bet tiek kiek pamenu užtenka, jog pradėti bijoti to, kas manęs laukia O veterinarė aš turbūt nuo prigimties užprogramuota buvau
Tu nebijai to, kas tavęs laukia ? Pvz. mes į svečius pas senai matytus gimines išsiruošime
Bet tiek kiek pamenu užtenka, jog pradėti bijoti to, kas manęs laukia O veterinarė aš turbūt nuo prigimties užprogramuota buvau
Tu nebijai to, kas tavęs laukia ? Pvz. mes į svečius pas senai matytus gimines išsiruošime
As tai nebijau. Ruoskites ir varykit. Ale zinau, kad gal ant Jurgiuko vestuviu ir issikrapstytumet . O kol autojusai i Amerike neina, nera mum ko bijoti is vis Nezinau dar kaip mes saviski auklesim, bet tete pedagogas sake, kad viskas bus galima (pro langa is 3 auksto tikriausiai neleisim sokineti). Jau dabar Jurgis jo brangiais muzikiniais instrumentais groja ir tualetiniu popierium vyniojasi. Be tetes instrumentu nieko brangaus daugiau neturim. Taip kad Laura gali ruostis i kelione pas Jurgiuka
Ai, man tas vaikis "padazytom" akim visai patinka. Nieko as ten baisaus nematau, kitos moteriskes tikrai niuriau atrodo pasidaziusios Museu, balsuosiu as uz ji.