Mėgstu "zbitkininkus" Esu solidari su vaikais (ir ypač išdykusiais) ir visuomet užstoju prieš mamas sunkią valandą Pvz. Mano merga pašėlusi ir tai man laaaabai patinka..jei antrą tokį vaikį turėsiu, tai būsiu laimingiausia mama pasaulyje taigi žiūriu į tą papūgos siurbėją ir Foto šiame konkurse man labai daug patiko..dar labai ilgam nuotaika pataisė nuotrauka kur "čia turbūt ne bulvės"
Man irgi su papūga pati pati Čia jau ilgai nesvarsčiau ar balsuoti, ar ne O su bulvėm į mano 5 įėjo, bet deja tik trys balsai, labai norėčiau ir už ją balselį atiduot
aš irgi prabalsavau. bet prieš tai vėl peržiūrėjau visas nuotraukas ir galiu pasakyti kad peržiūrėjau visai kitom nuotaikom. nepatiko surežisuotos, nors ir įdomios (bet už vieną tokią vis tik prabalsavau ) ir nepatiko tos, kur bardakų bardakas. iki šiol aš nesuprantu mamų
aš savo panos vienos negaliu palikti ne dėl to kad zbitką iškrės, bet maža kas jai pačiai atsitiks. jau ir taip ausytės spenelį prasirėžė beisukdama į užuolaidą krito ant radijatoriaus, kojytės kai susipynė krito į sofos kampą - lūpytę prasiskėlė.
o čia vaikus palieka ir eina į vonią gražintis nu nesuprasti man to
aš savo panos vienos negaliu palikti ne dėl to kad zbitką iškrės, bet maža kas jai pačiai atsitiks. jau ir taip ausytės spenelį prasirėžė beisukdama į užuolaidą krito ant radijatoriaus, kojytės kai susipynė krito į sofos kampą - lūpytę prasiskėlė.
Aš jau irgi prabalsavau, bet vis dėlto balsavau už tokias "su polėkiu". Už favorites nebalsavau, vis tiek daug balsų surinks. O dėl visiško betvarkės sutinku, nesaugu palikti vieną vaiką. Bet pateisinu tokias nuotraukas, kur pvz. išsivertė miltus ant galvos. Čia tikrai sekundės reikalas. Ir vikrumo
QUOTE(krika @ 2005 04 26, 11:30)
Jau ir taip ausytės spenelį prasirėžė beisukdama į užuolaidą krito ant radijatoriaus, kojytės kai susipynė krito į sofos kampą - lūpytę prasiskėlė.
Vajei O tai kaip tu čia dabar palikai savo vaiką, kad net ausytę prasirėžė??? Lūpytę prasiskėlė Siaubas. Nu tikrai nesuprantu tavęs
Neįsižeisk, jei ką
[COLOR=blue]
As norejau to pacio paklausti, bet tu pirma
krika nu tikrai kaip cia taip
QUOTE(Supergirl @ 2005 04 26, 11:34)
Vajei O tai kaip tu čia dabar palikai savo vaiką, kad net ausytę prasirėžė??? Lūpytę prasiskėlė Siaubas. Nu tikrai nesuprantu tavęs
Neįsižeisk, jei ką
Neįsižeisk, jei ką
As norejau to pacio paklausti, bet tu pirma
krika nu tikrai kaip cia taip
QUOTE(Supergirl @ 2005 04 26, 11:34)
Neįsižeisk, jei ką
Neįsižeisk, jei ką
jei tai būtų įvykę man nematant, tai turbūt jau save būčiau užsigraužus negyvai. aišku ir graužiau, bet neilgai, kol raminamieji suveikė. bet viskas įvyko prie mano akių o jei žinočiau kad tuo momentu mano vaikas kris, tai pagalvę po užpakaliu ar galva padėčiau
Reiškiasi mano irgi nepatiko "bardakų bardakas"
O aš niekada vaikui nieko nedrausdavau, ypač mažam, kažkur iki 2 metukų nebuvo jokių stabdžių daryti ką nori Ir ko čia nesuprasti Leisdavau daryti "bardaką" ir kai jau mažylei širdutė apsaldavo, kad viską peržiūrėjo, išmėtė ir išbandė, sutvarkydavau..ir taip po kelis kartus per visą dieną, visą butą. Nes būdavo tik sutvarkai ir reikia iš naujo pasauliu domėtis O tiek kiek sugadino visko, tai vyras dar bambėdavo, bet aš nė sykelio dėl jokio daikto namie nevirptelėjau..daiktai tarnauja man, o ne aš jiems
Ir turbūt pasiteisina taisyklė, kuo daugiau saugai, tuo dažniau kažkas lyg tyčia ir nutinka..mano dukrelė pati ir kepdavo omletą prie viryklės, nors jai dar nebuvo nė 2-ų..Dabar mėgsta lyginti..tiesa svetainės baldus dėl šio pomėgio teko pakeist, nes lova iki žemės išdegė, kai pamiršo karštą lygintuvą Leisdavau ir dabar leidžiu viską. Ai tiesa ,vienąkart neleidau..nukirpti pelytei ausytės, nes jau buvo paisruošus operacijai su mano manikūro įrankiais Užtat dabar savarankiškumas namie Nutikę ne tiek ir daug..nusidegino pirštą kepdama ir vienąkart man padėdama tvarkyti balkoną krito ir prasiskėlė galvą į balkono duris..vaikai be traumų neužauga, aš pati kiek jų turėjusi, tai nemanau, kad visą gyvenimą pavyks be jokių sužeidimų išlikt
O aš niekada vaikui nieko nedrausdavau, ypač mažam, kažkur iki 2 metukų nebuvo jokių stabdžių daryti ką nori Ir ko čia nesuprasti Leisdavau daryti "bardaką" ir kai jau mažylei širdutė apsaldavo, kad viską peržiūrėjo, išmėtė ir išbandė, sutvarkydavau..ir taip po kelis kartus per visą dieną, visą butą. Nes būdavo tik sutvarkai ir reikia iš naujo pasauliu domėtis O tiek kiek sugadino visko, tai vyras dar bambėdavo, bet aš nė sykelio dėl jokio daikto namie nevirptelėjau..daiktai tarnauja man, o ne aš jiems
Ir turbūt pasiteisina taisyklė, kuo daugiau saugai, tuo dažniau kažkas lyg tyčia ir nutinka..mano dukrelė pati ir kepdavo omletą prie viryklės, nors jai dar nebuvo nė 2-ų..Dabar mėgsta lyginti..tiesa svetainės baldus dėl šio pomėgio teko pakeist, nes lova iki žemės išdegė, kai pamiršo karštą lygintuvą Leisdavau ir dabar leidžiu viską. Ai tiesa ,vienąkart neleidau..nukirpti pelytei ausytės, nes jau buvo paisruošus operacijai su mano manikūro įrankiais Užtat dabar savarankiškumas namie Nutikę ne tiek ir daug..nusidegino pirštą kepdama ir vienąkart man padėdama tvarkyti balkoną krito ir prasiskėlė galvą į balkono duris..vaikai be traumų neužauga, aš pati kiek jų turėjusi, tai nemanau, kad visą gyvenimą pavyks be jokių sužeidimų išlikt
Siaubas, Rasma. Žinai aš tau gal šiek tiek pavydžiu - atlaidumo, kantrybės, stiprių nervų, jeigu ištikrųjų yra taip kaip tu sakai. Aš tada su tavimi palyginus esu Hitleris su sijonu Buvo aišku ir pas mus visko, rašiau anksčiau, bet ne iki tokio lygio. Saugau vaiką, nebaisiai be proto, bet ribos mano manymu turi būti ir tokiam pypliui duoti žaisti su lygintuvu... Fignia ta sofa ar sugadinti daiktai, bet jei nusidegins žandą ar dar kokia kita nelaimė. Nenoriu prikarksėti, bet manau geriau jau netampyti likimo už ūsų.
Kas sako, kad aš ją palieku vieną Aš jos vienos nepalieku, lieku budri kiekvieną akimirką, bet absoliučiai nedraudžiu nieko imt, pabandyt ką daryti, apžiūrinėti, junginėti Vaikas nėra lyg medūza be jutimų (čia tik "išsireiškimas" toks ), kaip jūs to lygintuvo prie žando nededat, taip ir vaikas žino kad karšta, kad galima nusideginti..Aš visada perspėju, bet neatimu O dėl sofos jai sakiau "nelaikyk ilgai lygintuvo paguldyto, o tai tavo maikutė sudegs", netikėjo- sudegė..ir maikutė, ir sofos gobelenas iki porolono
Su vaikais aš esu kantri iki paskutinio kraujo lašo
Su vaikais aš esu kantri iki paskutinio kraujo lašo
Nu tada tikrai belieka pasakyti BRAVO Ir palinkėti kantrybės sau