Įkraunama...
Įkraunama...

"Kol mama nemato..."

Ooo.. kaip jums šitas konkursas? blush2.gif Bo kai jau tiek apie Noa kalbat, net pavydas ima blink.gif
user posted image
Atsakyti
Kazkaip grubiai jus cia temas painiojate... Visai ne i tema snekate.

Man labai patiko mergyte su pirmom grozio pamokom. Lupdazio net ant uzpakalio pamciau per veidrodi thumbup.gif Matosi, kad stengesi vaikas.
Atsakyti
man labai graži fotkė kur mergaitė išmėgino mamos lūpdažį ir mamos reakcija ją pamačius laugh.gif

Dar labai patiko kur plika dupcė sėdasi kažkur tongue.gif

Ir berniukas šluojantis vazonėlio liekanas po stalu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dra labai faina kur leliukas sėdi maitinimo kėdėje ir labai stengiasi pasiekti gėlės lapą laugh.gif

"Oooo, mam, sveikutė! Valgysi košės?" Šita irgi thumbup.gif

Nežinau kaip išsirinksiu, bet nuotraukų tikrai labai daug gerų. Dauguma bežiūrint juokas ima laugh.gif
Atsakyti
Atrodo konkursas tik prasidejo, o nuotrauku jau labai daug thumbup.gif Ir yra is ko rinktis mirksiukas.gif
Isimine labiausiai apie "santechnikus", "dingti per 60 sek", "per ta SM foruma gali badu numirti, gerai, kad varskes radau", "buba buba iskrapstysiu" ir "mama uzsiemusi, as irgi" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar ir mergaite su degtukais atrodo mama gerai pagasdino rolleyes.gif
Gerai parinktas pavadinimas sukuria nuotraukos nuotaika ir turini, todel ir is paziuros visai neypatinga nuotrauka atrodo linksmai. smile.gif
Atsakyti
Fotkiu yra labai fainu thumbup.gif kaip issirinkt reikes-nezinau ax.gif

Atsakyti
labai faina fotke,kur vaikas po stalu sluoja vazono ispiltas zemes thumbup.gif
Atsakyti
ryt ir as bandysiu idet, bet reik pasitart su chebryte, nes turiu 2 favoritus biggrin.gif
Atsakyti
Na, tikrai smagus konkursas thumbup.gif Man labai patiko nuotrauka, kur bučiuojasi wub.gif Ir dar kur tėvelis prižiuri vaiką thumbup.gif pas mus irgi dažnai taip buna ax.gif
Atsakyti
laukiu patvirtinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šlapias šlapias bučkis- thumbup.gif . Patiko ir ta, kur du lėliukai bučiuojasi, kol mamos nemato thumbup.gif Šiaip iš tikrųjų yra daug gerų nuotraukyčių thumbup.gif , kaip reiks išsirinkt už ką balsuot doh.gif
Atsakyti
labiausiai patiko "Tsss tik niekam nesakykit!!!!!" thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dar fainos su servetėlėmis ir Entoniukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti