Maniskis kol kas efektingiausiai pora piesimui skirtu kreideliu sumaumojo, bet nei nuotraukoj to nesimatytu - nu, roziniai dantys, nu, ka? Be to, efekto didumas tik sauskelnese atsiskleide - iprastai rudas kakutis su roziniais ir sviesiai zaliais gumuliukais Gerai, kad nefotografavau, tikriausiai irgi netvirtintu.
QUOTE(Zanetux @ 2005 04 19, 11:54)
šiaip tai čia mergytė
Sorry , maniau, kad berniukas:))) Vistiek grazu, dar graziau, kad mergyte, nes pati turiu mergyte:)
SEKMES
QUOTE(AIHELI @ 2005 04 20, 08:46)
Sorry , maniau, kad berniukas:))) Vistiek grazu, dar graziau, kad mergyte, nes pati turiu mergyte:)
SEKMES
SEKMES
Na, ši mergaičiukė ne mano Bet iš tiesų būtų martelė
Ačiū už palinkėjimus.
paleidau merga po kambarius duotis,ir ka jus manot-atrodo gera kadra pagavau,nes nedraudziau nieko knisti laukiu patvirtinimo
oi,nepatebejau,kad reaktyviskai patvirtino dekui
oi,nepatebejau,kad reaktyviskai patvirtino dekui
Chili, nuotrauka Viena iš favoričių Ale, kad jau tų favoritų gal kokie 6 yra, vėl už bilia ką nubalsuosiu susinervijus
tai kad neina pazint kuri mano foto nu bet tikiuosi bent sikart atsakem i tema,ir niekas baisiai nekritikuos
man tai topine nuotrauka kur vaikas kazkur nulindes tarp laidu, o kita pavadinimu "dingti per 60 sekundziu" priena Mijos bardakus namie
aš turbūt žinau, kur Mijukas Veidelis nelabai matosi, bet foto tikrai viena iš geriausių
Mano mažiui anksčiau tokia veikla irgi patiko, tik nebuvo įamžinta
Mano mažiui anksčiau tokia veikla irgi patiko, tik nebuvo įamžinta
tik neisduodam,gerai? bus neidomu...
QUOTE(Chilli @ 2005 04 20, 12:24)
tyliu kaip žemę pardavus
Jaučiu maniškė mielu noru irgi tokį darbą darytų, bet, kad priemonių tokių namie nerasta
O šiaip darbas turiningas ir ilgai trunkantis
Tik kuo ilgiau vaikutis užsiiminės tuo mamytei bus sunkiau priemonę panaudoti pagal paskirtį
O šiaip darbas turiningas ir ilgai trunkantis
Tik kuo ilgiau vaikutis užsiiminės tuo mamytei bus sunkiau priemonę panaudoti pagal paskirtį
nu fainos fotkės, jėga... tikrai iškadnikai mažyliai matyti panašu, kad ne mes vieni auginam mažą dūkstaliuką. o juk ramiu apsimeta kai mama į jį žiūri... nu sėkmės mamkos, kantrybės