man tuoj bus tortomanija...paziuriu i tokias grozybes ir noriu kepti .laaaabai skaniai ir graziai atrodo
Na,Cipciuk,žemai tau lenkiuosi Kaip gražiai turi papuošus savo skanumynus
Dar sakyk,su kuo ten pašiauštas tarpas,tarp geltonojų juostų?
Dar sakyk,su kuo ten pašiauštas tarpas,tarp geltonojų juostų?
Gerai,gerai,tik gal neįsižiūrėjau O tu apipjauni prieš kepimą lakštą ar tik tada kaip jau iškepa? Ar du kart pjauni?
Nu negalima čia slampinėti,nes užsimanai išbandyt viską Medutis jau keptas ne kartą ir gaunasi neblogas,bet va dar norisi išbandyt ir pagal tavo patarimus.O dar Šampaninį smalsu pagaraut...progų nėra...
Pagal tavo aprašymus atrodo,taip viskas paprasta
Pagal tavo aprašymus atrodo,taip viskas paprasta
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 14, 17:51)
O as ne nenutuokiu kas tai per skonis to grikiu medaus , as ir taip dirbtini dedu ,man su juo skaniau ( nekegstu medaus ) , o tu pabandyk , gal net skaniau gausis , kepk is puse normos ,jei sugadinsi ne taip gaila produktu bus.O jei skanus , tai ir mes is paskos
Bandysiu. Aciu uz profo patarimus - isidemejau ir del grietineles, ir del lakstu kepimo, ir kt.
Na nevalgiau medaus jogurtinio , bet galiu pasakyti , kad tokio mums nepasidaryti , jie zinok turi visokiu priedu kurie standina kremus ( cia ne tie kur pardese yra pirkti ) , bet as esu dariusi jogurtini su zelatina .
Paplaki jogurta , imaisai jau gerai isplakta grietinele ( tik jos nereikia daug deti ) ir supili ismirkyta ir istirpinta zelatina ir viska truputi paplaki , tik va proporciju tai nepasakysiu , nes visada darau is akies . Tik lakstelius jau butinai reikia sudrekinti , nes tikrai bus sausi , sitas kremas greitai stenksta ir nespes jie tau susigerti .
O kiausiniais nemetisim , geras dalykas gaila butu
Paplaki jogurta , imaisai jau gerai isplakta grietinele ( tik jos nereikia daug deti ) ir supili ismirkyta ir istirpinta zelatina ir viska truputi paplaki , tik va proporciju tai nepasakysiu , nes visada darau is akies . Tik lakstelius jau butinai reikia sudrekinti , nes tikrai bus sausi , sitas kremas greitai stenksta ir nespes jie tau susigerti .
O kiausiniais nemetisim , geras dalykas gaila butu