Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

QUOTE(Loram @ 2008 09 01, 14:55)
ka reiskia? pries patiekiant i stala? kiek laiko galima laikyt? ir kur laikyt papuosta - saldytuve?



As manau turejo galvoje puosti iskart, tai kai tik pasidarai krema, tai iskart ir puost torta, o ne pasidejus ta krema palaikyt, o po keliu valandu det ji ant torto.
Atsakyti
Na va saunuole rugegele23 thumbup.gif , kai pagaminate krema ir nieko nelaukdamos puoskite , jis meksta apdziuti ,na aisku ne per 20min . bet geriau nerizikuokite. Suteptas ir papuostas tortas dedamas i saldytuva ir laikomas kiek jums reikia.
Atsakyti
Sestadieni dariau klases susitikimui po 25 metu ,prase butent geltono ,na nezinau kaip cia pasakius g.gif g.gif g.gif , bet ussakovams labai patiko notworthy.gif user posted image
atsiprasau uz prasta foto ,kazkas mano fotikui darosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 01, 19:22)
Sestadieni dariau klases susitikimui po 25 metu ,prase butent geltono ,na nezinau kaip cia pasakius g.gif  g.gif  g.gif , bet ussakovams labai patiko notworthy.gif user posted image
atsiprasau uz prasta foto ,kazkas mano fotikui darosi verysad.gif



Labai grazu 4u.gif
Dar man vienas klausimas iskilo?o kokioj temp.lakstus kept? uzteks 170-180 laipsniu?
Atsakyti
As kepu labai karstai 250C., vos ikisu ir jau traukti reikia. An zemesnes ilgai terliosies irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 01, 20:22)
As kepu labai karstai 250C., vos ikisu ir jau traukti reikia. An zemesnes ilgai terliosies irnesakyk.gif


Aciu uz info smile.gif o napoleono lakstus kepiau 170 laipsniu, tai uztai puse dienos ir sedejau virtuvej doh.gif
Atsakyti
Oi , tu zinok tai du skirtingi dalykai , napoleono lakstai kepasi ant zemesnes temperatutos ir todel ilga terlione . O cia greitai - ras ras ir yra irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 01, 21:49)
Oi , tu zinok tai du skirtingi dalykai , napoleono lakstai kepasi ant zemesnes temperatutos ir todel ilga terlione . O cia greitai - ras ras ir yra irnesakyk.gif


lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia mano firminis MEDUTIS blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Noriu parodyti ,kaip galima labai paprastai ji papuosti su trafaretu tongue.gif tongue.gif tongue.gif

[IMG]http://img386.imageshack.us/img386/7648/picture014ih0.jpg[/IMG

Cia tas pats tik su gelytem smile.gif smile.gif smile.gif user posted image

Ocia prapjautas rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Įdomi idėja thumbup.gif
O kuo barstyta? Cukraus pudra, cinamonu, aguonomis? Sunku įžiūrėti, tai spėlioju biggrin.gif
Atsakyti
Ne neatspejai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , cukraus pudra negalima ji istirpsta nuo dregmes ,tie balti paprasti miltai tongue.gif , smeliniai - naturalus like nuo torto lakstu ,tie tamsus - padeginti naturalus ,o tie pilki - padeginti sumaisyti su miltais . As ir anksciau niekaip nesuprasdavau kas tai per milteliai , bet viena konditere pasake .Kakava taip pat netinka schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , pastovejus pasidaro visokiais plemais ,irgi nuo dregmes . rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 10, 20:40)
Ne neatspejai schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif , cukraus pudra negalima ji istirpsta nuo dregmes ,tie balti paprasti miltai tongue.gif , smeliniai - naturalus like nuo torto lakstu ,tie tamsus - padeginti naturalus ,o tie pilki - padeginti sumaisyti su miltais . As ir anksciau niekaip nesuprasdavau kas tai per milteliai , bet viena konditere pasake .Kakava taip pat netinka schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif , pastovejus pasidaro visokiais plemais ,irgi nuo dregmes . rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Geras bigsmile.gif Niekad nebūčiau atspėjusi biggrin.gif
Kad kakava sudrėksta, tai išbandžiau pati su tiramisu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinside: 10 rugsėjo 2008 - 19:46