30% ne nebandyk

,jei nori gali naudoti DVARO grietine ji virs 40 %( lyktai 45%,bet gerai nepamenu ),bet su grietinele 100 kartu skaniau

.Dabar apie grietinele: ta didely indely supili i ne zemesni kaip 15cm. inda ,ipili 150/200g. cukraus ir citrinos ruksteles pagal skoni, labai tinka nutarkuota citrinos zievele ( kai kas praso kitokiu konditeriniu kvapu ) ir pradedi plakti su elektriniu mikseriu visu greiciu, kaip jau rasiau ji po truputi pradeda tirsteti ,plaki tol kol mikserio sluotele ja tiesiok pradeda tarsi pjauti ,sustabdzius mikseri ir ji istraukus matosi indo dugnas ,o grietunele taip ir stovi kaip bokstas net nepajuda is vietos ,isivaizduok - apverti ta inda aukstyn kojom ,o grietinele ne nebando isbekti

, jokiu zelatinu

. Taip issiplaka si grietinele, ant blyno dedi norima kieki grietineles ir ilgu peiliu islygini ,ant jo dedi sekanti blyna vel tepi grietinele ir taip visus sutepi, virsutini blyna kol kas netepk , su abiejais delnais is virsaus drasiai paspaudi visa torta ,kad kremas truputi islystu ,tuo kremu peiliu aptepi sonus ( jeigu per mazai kremo pasiimk is indo kureme plakei ), dabar gali aptepti ir virsu, bet zinok ,kad taip aptepta torta beze kremu nepapuosi

, ji gali puosti tik trafaretu ( ivairiu atspalviu rastais is trupinuku ,kuriu liko apipjovus iskeptus blynus, arba tokia pat plakta grietinele.Kaip puosti su beze as pamokysiu ,kai rasysiu jo recepta. Tiesa grietinele turi buti laaaaaabai gerai atsaldyta, kitaip ismusi sviesta
Papildyta:Soda butinai nugesinti ipylus i ja pora saukstu acto,ir supilti ja i karsta tesla( smarkiai suputos )
Tas didelis tortas berniuko krikstynom ( 3kg. ) 60lt + dezute nemokamai. Bet us sita kaina gali buti ir dvieju aukstu - atitinkamai mazesnis apatinis o ant jo antras aukstas .
Na as ne konditere tik megeja , kazkada tai buvo mano pragyvenimo saltinis.Dabar darau tik saviskems ,ir draugams, kaimynams