Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

SU TA TESLA REIKIA DIRBTI , KAL JI KARSTA ( SILTA) , iseina du 26 cm. skersmens tortai , po 5-6 lakstelius , tai isivaizduok koks jis didelis jeigu vienas ....
Na jei jau isplakiai sviesta , tai tik ant duonos tepk , nes cia jis tikrai netinka
Atsakyti
Mergaites, kaip jums iseina taip graziai lygiai krastus meducio apglaistyt ir trupinukais papuost. Man niekaip taip graziai nesigauna. Vsada is teslos su lekstes pagalba ispjaunu apvalu laksta, o tada jau kepu. Bekepdamas lakstas siek tiek deformuojasi, o ir dedant i skarda kartais koks sonas pasitempia. Tikriausiai del to nesigauna lygus torto sonai. Gal jus iskociojat laksta ir iskepat, o tik tada ispjaunat? Isduokit paslapti ka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 11 03, 16:39)
Mergaites, kaip jums iseina taip graziai lygiai krastus meducio apglaistyt ir trupinukais papuost. Man niekaip taip graziai nesigauna. Vsada is teslos su lekstes pagalba ispjaunu apvalu laksta, o tada jau kepu. Bekepdamas lakstas siek tiek deformuojasi, o ir dedant i skarda kartais koks sonas pasitempia. Tikriausiai del to nesigauna lygus torto sonai. Gal jus iskociojat laksta ir iskepat, o tik tada ispjaunat? Isduokit paslapti ka? blush2.gif

Ir taip galima daryti, tada tikrai lygus blinelis bus mirksiukas.gif Ar reikia labai atsargiai perkildineti tesla po kociojimo, kad nesideformuotu forma.
Atsakyti
Visada apipjaunu tik iskepta blyna, tada buna ir lygus ir grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif . Dabar ir as taip darysiu. Pirma iskepsiu, po to ispjausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrinekuoja: 03 lapkričio 2008 - 17:13
Naaaaa ....cia igudimo reikia , as apipjaunu pries kepima , o is tu apipjautu vel minkau ir dar iskocioju laksteliu vienam tortukui , nes man dazniausia papuosimui trupiniu nereikia , tai dar ir trecia tortuka sumeistravoju blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
aTSIPRASAU , KAD ANKSCIAU NEPASAKIAU notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

Papildyta:
Mergaites .... tuoj temele Mamyte uzdarys tongue.gif
Atsakyti
cypsiuk,ruoskites atidaryti nauja temele smile.gif ,vel ir vel kepsim meducius skanucius biggrin.gif
Atsakyti
KAD AS NEMOKU unsure.gif blush-anim-cl.gif
GAL KURI KITA TAI PADARYTU flirt.gif
Atsakyti
o galima jau dabar atidaryti, kol sita neuzdaryta? Galiu atidaryti, ikelciau i pirma psl. visa cipciuko recepta ax.gif
Atsakyti
Tai kas cia jau beliko , tuoj ir uzdarys , tada Inocka ir padirbesi , nes nezinau ar taip galima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 11 03, 19:53)
o galima jau dabar atidaryti, kol sita neuzdaryta? Galiu atidaryti, ikelciau i pirma psl. visa cipciuko recepta ax.gif

Siaip, kaip man atrodo, nelabai galima, reikia dar viena puslapiuka prirasyt. Nebent tu pradek daryti, o mes greit priplepesim biggrin.gif
Atsakyti
Jo Masiania* stengiasi dabaikti , dar pora ir baikta ... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti