Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

Niu, mergaites, niu pasigirsiu rolleyes.gif
Ka tik paskambino mama, kur jai i svecius dariau va sita torta, tai pasake, kad gyvenime nieko skaniau nevalge didis.gif , net jos drauge man paskambino padekot flirt.gif . I meduti i krema dejau smulkiai labai, labai supjaustytus graikinius riesutus ir taip pat smulkiai supjaustytas dziovintas slyvas (kad tinka toks idaras i meduti perskaiciau kaz kuriam rusiskam psl., tai ir isbandziau) ir dar dejau tarp grietinieliu sluoksniu zeles sluoksni, toki apie 0,5 cm padaryta is hereso. Daugiau nieko nekeiciau. Gaila, kad nera prapjauto, nes ir pati noreciau ne tik pamatyti, bet ir paragauti.
Ogo, kaip as cia prisigiriau bis.gif hihihi.gif

JOLKA999, tavo tortas liuks clap_1.gif , o kad skanus, tai 100 procentu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 31 spalio 2008 - 21:47
QUOTE(Inočka @ 2008 10 31, 21:45)
Niu, mergaites, niu pasigirsiu rolleyes.gif
Ka tik paskambino mama, kur jai i svecius dariau va sita torta, tai pasake, kad gyvenime nieko skaniau nevalge  didis.gif , net jos drauge man paskambino padekot flirt.gif . I meduti i krema dejau smulkiai labai, labai supjaustytus graikinius riesutus ir taip pat smulkiai supjaustytas dziovintas slyvas (kad tinka toks idaras i meduti perskaiciau kaz kuriam rusiskam psl., tai ir isbandziau) ir dar dejau tarp grietinieliu sluoksniu zeles sluoksni, toki apie 0,5 cm padaryta is hereso. Daugiau nieko nekeiciau. Gaila, kad nera prapjauto, nes ir pati noreciau ne tik pamatyti, bet ir paragauti.
Ogo, kaip as cia prisigiriau   bis.gif   hihihi.gif

JOLKA999, tavo tortas liuks clap_1.gif , o kad skanus, tai 100 procentu.

thumbup.gif šaunuolė didis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 01 lapkričio 2008 - 10:54
Niooof..
Dariau šiandieną cipciuko medaus tortą. Lakštai nuostabūs!!
Bet it prakeikta aš kokia - niekaip, nu niekaip negaliu išplakti grietinėlės.. Nesuprantu, ar jau išsiplakė, o gal persiplakė?? Lyg ir puri, bet, kita vertus, pasukus indą, ji irgi slidinėja. Indą ir plakiklius prieš plakdama palaikiau kameroj, o ir grietinėlė tik ką iš šaldytuvo. Na nesuprantu - baltymai plakasi be bėdų, ir šiaip kepiniai padoriai išeina, bet jau grietinėlė - neduok dieve!!! Gal turite patarimų, kaip ją įveikt pagaliau?
Atsakyti
As tai pries plakant grietinele visada ikisu i saldikli kokiom 5-7 minutem, o patikrinu apvertus puoda, kaip cipciukas liepe, kai jau laikosi gerai, tai vadinasi viskas. Visada gaunas super. Pradzioje bijojau, kad i sviesta neperplakt, bet dabar, jau koki 4 karta plaku, tai jokiu bedu. Plaku tik su cukraus pudra, labai mazai jos idedu ir ipilu citrinos sulciu.

Aisku, kokia is manes patareja, bet man gaunasi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 01 lapkričio 2008 - 16:09
Medutį dažnai kepu. Tik šį kart susigundžiau Cipciuko receptu. Labai purus ir minkštutis išėjo. Kokių grožybių jūsų puošyboje prisižiūrėjau. Reiktų kada pabandyt. Kažkaip nesusimąstydavau, kad galiu namie taip gėlyčių priraityt ax.gif Visada užtekdavo trupinukais pabarstyt.
user posted image
Atsakyti
OOOOOOOOOOOOOOOO...... koks didziulis tavo tortas crocus blink.gif blink.gif
Pabandyk gelyciu pasidaryti , zinok visai lengva , ir kai pradedi -negali sustoti hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Na, pamaniau, - kas aš per forumo dalyvė, jei dar nė "Medučio" nekepiau.. Šį savaitgalį ištaisiau šį nesusipratimą - ir štai rezultatas. Ačiū, cipciuk, už puikų receptą! 4u.gif Šeimyna džiaugėsi, pilvus trynė ir sakė, vai vai, dar sykelį kepsi tikrai!

user posted image
Atsakyti
Valgykite i sveikata , malonu , kad patiko biggrin.gif
Atsakyti
tortukas thumbup.gif ,o jo skonis dar labiau thumbup.gif ,mb negali atsidziaugti kai tiek pradejau kepti,ir mano mamai sendien mane labai isgyre lotuliukas.gif .zodziu,labai dekinga cypsiukui uz toki superini deceptuka.
Atsakyti
Ai .... nu baikit blush-anim-cl.gif
Atsakyti
kepėjėlės,jūsų medučiai nuostabūs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 25, 12:34)

Na dar del teslos : as buvau rasiusi , kad gaunasi tortas gigantas  schmoll.gif user posted image

Sveiki, aš taip pat dariau tortuką (neeksperimentavau nieko schmoll.gif ) pagal Jūsų , cipciuk, receptą, viskas išėjo nuostabiai skaniai, bet to gigantizmo nebuvo, vos vieną sutepiau blink.gif Tai man dabar galvosūkis toks-kodėl?
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 29, 17:51)
nu cia idomiai,kai silta tesla kocioji ji labai lengvai isikocioja.manau kad cypsiukas turejo recepte nurodyti,kad tesla geriau kocioti silta,kas pirma karta kepa ir nezino,paskui turi daug vargo kol iskocioja doh.gif ,man panasiai buvo,tik kocelas neluzo lotuliukas.gif

Aš kaip pirmą kartą kepusi irgi "užlipau ant to grėblio" lotuliukas.gif -labai sunkiai kočiojosi, nes kai pasidariau tešlą, ėjau pailsėt-labai jau buvau nuo visko , ką tuo metu užsiplėšiau daryt (vienu metu dariau kelis patiekalus), pavargusi doh.gif Nutariau daugiau savęs taip neeikvoti ir daryti vienu metu tiktai tortą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Inočka @ 2008 11 01, 18:08)
Pradzioje bijojau, kad i sviesta neperplakt

O jei perplakt į sviestą , tai tada jau "Napoleonas" gautųsi ? bigsmile.gif
Atsakyti