MMMMMM kaip gražu
QUOTE(Inočka @ 2008 10 30, 16:27)
Na, Zebra, na Molodec.
Dabar jau matau, kad namiskiai namie , o tai jau buvau pagalvojus....
Dabar jau matau, kad namiskiai namie , o tai jau buvau pagalvojus....
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 30, 16:12)
Grozis Mane ypac tas sokoladas zavi, vis nepasiryztu su juo papiest
Tikrai nesunku dirbt su šokoladu
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 10 30, 18:22)
Kažkada Inoška buvo rašius.Aš darau taip; 50gr juodojo šokolado,1 šaukštas medaus.Viską ištirpdyti vandens"pirty" ir sudėjus į maišelį,sustingdyti šaldytuve.Gaunasi kietoka masė,ir gaminti.
Sveiki norejau paklausti cipciuko issikepiau lakstus tortui noriu daryti is 8 lakstu 24 centimetro plocio kiek reiketu grietineles aciu
Medutis pagal Cipciuka seimyniniam vartojimui, tai puosybos minimumas
QUOTE((Ericka) @ 2008 10 30, 21:50)
Medutis pagal Cipciuka seimyniniam vartojimui, tai puosybos minimumas
Gražu
Aciu uz atsakyma mano blyneliai labai ploni gavosi,gerai darysiu is maziau sluoksniu aciu uz patarima cia mano pirmas tortas
Sveikos,
Na, pagaliau ir as idesiu savo prapjauta torta. Nelabai vykusi nuotraukas, bet sis tas matosi.
Drauge labai apsidziauge, kai paskambinau ir pasakiau, kad atvaziuoju su tortu ir labai mielai sutiko buti mano bandomais "triusiais". Ne ka as pasigaminu, vaziuoju pas juos, kad ivertintu ir suvalgytu. Tai sako: tu tik gamink, as tau dar ir produktu nupirksiu... , ir virtuve mano gali naudotis... Tai treciadieni vaziuoju jos vaikiuka ziureti, tai iskepti reiks kazka arba pagamint pietums...
Na, pagaliau ir as idesiu savo prapjauta torta. Nelabai vykusi nuotraukas, bet sis tas matosi.
Drauge labai apsidziauge, kai paskambinau ir pasakiau, kad atvaziuoju su tortu ir labai mielai sutiko buti mano bandomais "triusiais". Ne ka as pasigaminu, vaziuoju pas juos, kad ivertintu ir suvalgytu. Tai sako: tu tik gamink, as tau dar ir produktu nupirksiu... , ir virtuve mano gali naudotis... Tai treciadieni vaziuoju jos vaikiuka ziureti, tai iskepti reiks kazka arba pagamint pietums...
Papildyta:
nu,kad prisiterliojau su tuo tortu, ,juo labiau stengies juo man s ir gaunas.dar mazylis savo delniuka uzdejo ,ai,svarbu kad bus skanu .receptas cypsiuko,ryt vesiuos pas mama,pasirodysiu ka sugebu ,tikiuosi neispeiks