Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

MMMMMM kaip gražu flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 30, 16:27)
Na, Zebra, na Molodec.  thumbup.gif
Dabar jau matau, kad namiskiai namie  mirksiukas.gif , o tai jau buvau pagalvojus.... tongue.gif

sunglasses2.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 30, 16:12)
Grozis  wub.gif Mane ypac tas sokoladas zavi, vis nepasiryztu su juo papiest blush2.gif

Tikrai nesunku dirbt su šokoladu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 10 30, 16:11)

O kaip šokoladinę masę gėlėms daryti? ax.gif
Atsakyti
Zebryte..... tortukas S U P E R user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pragiedruliai @ 2008 10 30, 18:22)
QUOTE(zebra @ 2008 10 30, 16:11)

O kaip šokoladinę masę gėlėms daryti? ax.gif

Kažkada Inoška buvo rašius.Aš darau taip; 50gr juodojo šokolado,1 šaukštas medaus.Viską ištirpdyti vandens"pirty" ir sudėjus į maišelį,sustingdyti šaldytuve.Gaunasi kietoka masė,ir gaminti. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki norejau paklausti cipciuko issikepiau lakstus tortui noriu daryti is 8 lakstu 24 centimetro plocio kiek reiketu grietineles aciu
Atsakyti
Medutis pagal Cipciuka smile.gif seimyniniam vartojimui, tai puosybos minimumas blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
(Ericka) ..... super , saunuole tu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

ZIUZETE , as nazinau kokio storio tavo blyneliai schmoll.gif , pirk tris didelius , bijau , kad nepritruktu g.gif , o kodel tu toki auksta darai , ar tavo blyneliai labai ploni ???
Zinok , kad tortas turi tureti aukscio ir plocio santyki , kitaip nekaip atrodys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2008 10 30, 21:50)
Medutis pagal Cipciuka  smile.gif seimyniniam vartojimui, tai puosybos minimumas  blush2.gif

Gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma mano blyneliai labai ploni gavosi,gerai darysiu is maziau sluoksniu aciu uz patarima cia mano pirmas tortas ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Na, pagaliau ir as idesiu savo prapjauta torta. Nelabai vykusi nuotraukas, bet sis tas matosi. blush2.gif
Drauge labai apsidziauge, kai paskambinau ir pasakiau, kad atvaziuoju su tortu ir labai mielai sutiko buti mano bandomais "triusiais". Ne ka as pasigaminu, vaziuoju pas juos, kad ivertintu ir suvalgytu. biggrin.gif Tai sako: tu tik gamink, as tau dar ir produktu nupirksiu... lotuliukas.gif , ir virtuve mano gali naudotis... Tai treciadieni vaziuoju jos vaikiuka ziureti, tai iskepti reiks kazka arba pagamint pietums... tongue.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
nu,kad prisiterliojau su tuo tortu, doh.gif ,juo labiau stengies juo man s ir gaunas.dar mazylis savo delniuka uzdejo doh.gif ,ai,svarbu kad bus skanu smile.gif .receptas cypsiuko,ryt vesiuos pas mama,pasirodysiu ka sugebu lotuliukas.gif ,tikiuosi neispeiks smile.gif
Atsakyti