Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

bijau ka pasakyti,tokia ir kepeja is manes smile.gif ,bet manau kad mazesnio riebumo neisplaksi visai,nebent jeigu idetum zelatinos.is plaktos 36 riebumo gali ir virsu puosti,ji gaunasi labai standi.sekmes,lauksim torto foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 30, 12:35)
bijau ka pasakyti,tokia ir kepeja is manes smile.gif ,bet manau kad mazesnio riebumo neisplaksi visai,nebent jeigu idetum zelatinos.is plaktos 36 riebumo gali ir virsu puosti,ji gaunasi labai standi.sekmes,lauksim torto foto 4u.gif

taip,aš vakar iš tokios ir plakiau ir jau vieną tortuką pasidariau blush2.gif tik jis na toks išvaizda ne koks,nes dariau dėl savo šeimynėlės,tai ir nepuošiau ax.gif
o kai jau darysiu dėl mamos,tai puošiu ir foto pasistengsiu įkelti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 10 30, 10:41)
taip,aš vakar iš tokios ir plakiau ir jau vieną tortuką pasidariau  blush2.gif tik jis na toks išvaizda ne koks,nes dariau dėl savo šeimynėlės,tai ir nepuošiau  ax.gif
o kai jau darysiu dėl mamos,tai puošiu ir foto pasistengsiu įkelti  4u.gif

Nebent gal pabandyt atskirai isplakti kita, pvz, rama grietinele (man atrodo, jo 13 procentu ar kazkas panasaus) ir gal tada kas antra laksta ja tepti, o likusius ta kita, tik i ta maziau riebesne standiklio reiketu turbut. Jei abi sumaisysi ir plaksi, matyt, ne kas gausis mastau.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės už patarimus 4u.gif bandysiu šiandien kažką daryti blush2.gif
o kur to standiklio gauti g.gif
Atsakyti
pirkau maximoi,skyriuje prie zele,kvapai ir panasiai.dr,otker melsvas pakelis.
Atsakyti
As tai bandziau plakta grietinele 36 proc. maisyti su 3,5 rieb. jogurtu, jis toks gan standus, tai maisiau mazdaus 1:3 (jogurtas grietinele), bet maisiau ne visa mase, o kai jau tepiau, idejau tiesiai ant laksto 3 saukstus grietineles ir 1 sauksta jogurto. (cia buvo eksperimentas, nes grietineles pritrukau, o i parde lekt buvo velu blush2.gif , tai gavosi visai gerai) O kai plakiau grietinele tai dejau ant 450 gr. grietineles tik 1-1,5 val. saukst cukraus pudros ir citrinos rugsties. Tai pati grietinele netgi nebuvo pagal skoni riebi. Mano vyras nemegsta plaktos grietineles, bet kai mazai cukraus ir daugiau rugsties, tai visai liuks thumbup.gif
O, tiesa, del 35 proc. grietineles, tai irgi viena kart plakiau, nes nebuvo parduotuveje 36, tai pertepimams visai gerai susiplake. Tik vat nemanau, kad del to 1 proc. verta, jau kur 35 ten ir 36 proc.

O as siandien pasveriau idomumo delei savo tortuka medaus, kepiau is 1 kiausinio ir atitinkamai kitu produktu maziau, aisku dar ant virsaus dejau saldainiu mases uzdengima, tai parode 1,7 kg blink.gif , o dydis 6 cm aukscio ir 22 cm skersmens.
Tai koks tada bus is viso kiekio produktu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 30 spalio 2008 - 12:07
QUOTE(Inočka @ 2008 10 30, 14:05)
As tai bandziau plakta grietinele 36 proc. maisyti su 3,5 rieb. jogurtu, jis toks gan standus, tai maisiau mazdaus 1:3 (jogurtas grietinele), bet maisiau ne visa mase, o kai jau tepiau, idejau tiesiai ant laksto 3 saukstus grietineles ir 1 sauksta jogurto. (cia buvo eksperimentas, nes grietineles pritrukau, o i parde lekt buvo velu blush2.gif , tai gavosi visai gerai) O kai plakiau grietinele tai dejau ant 450 gr. grietineles tik 1-1,5 val. saukst cukraus pudros ir citrinos rugsties. Tai pati grietinele netgi nebuvo pagal skoni riebi. Mano vyras nemegsta plaktos grietineles, bet kai mazai cukraus ir daugiau rugsties, tai visai liuks  thumbup.gif
O, tiesa, del 35 proc. grietineles, tai irgi viena kart plakiau, nes nebuvo parduotuveje 36, tai pertepimams visai gerai susiplake. Tik vat nemanau, kad del to 1 proc. verta, jau kur 35 ten ir 36 proc.

O as siandien pasveriau idomumo delei savo tortuka medaus, kepiau is 1 kiausinio ir atitinkamai kitu produktu maziau, aisku dar ant virsaus dejau saldainiu mases uzdengima, tai parode 1,7 kg blink.gif , o dydis 6 cm aukscio ir 22 cm skersmens.
Tai koks tada bus is viso kiekio produktu  g.gif

gera idėja thumbup.gif reiks pabandyti su jogurtu ax.gif o 35 % man susiplakė labai gerai,net iš dubens grietinėlė nekrito.tik vat man tas riebumas nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 30, 12:05)

Tai koks tada bus is viso kiekio produktu  g.gif

Trigubas mirksiukas.gif Iseitu apie 5 kg mastau.gif
Atsakyti
Sveikutės.Šiandien dariau medutį savaitgaliui 4u.gif blush2.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 10 30, 15:11)
Sveikutės.Šiandien dariau medutį savaitgaliui 4u.gif  blush2.gif

vau koks grozis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 10 30, 15:11)
Sveikutės.Šiandien dariau medutį savaitgaliui 4u.gif  blush2.gif

Grozis wub.gif Mane ypac tas sokoladas zavi, vis nepasiryztu su juo papiest blush2.gif
Atsakyti
Na, Zebra, na Molodec. thumbup.gif
Dabar jau matau, kad namiskiai namie mirksiukas.gif , o tai jau buvau pagalvojus.... tongue.gif
Atsakyti