QUOTE(alfa159 @ 2008 10 29, 08:35)
Inocka, as dar ne Cipciukas, as tik mokausi , bet pasakysiu, kaip darau:
pirmas budas:padarau dubenelyje kiek tvirtesnes zele (maziau vandens). Ji gaunasi tokia standesne. Tada ja supjaustau plonom juostelem arba kubeliais ir dedu ant grietineles.
Kitas budas- padarau nomalios konsistncijos zele, kai ji jau pastingus, bet dar ne iki galo, tai kabinu ta pliurze saukstu ir dedu ant grietineles, o kai is virsaus paslegiu blynu, tai ta pliurze issilygina.
O Cipciukas, pamenu, sake, kad pila labai atsargiai labai plonu sluoksniu. Itariu, taip graziau atrodo prapjautas tortas, tik darbo daugiau.
pirmas budas:padarau dubenelyje kiek tvirtesnes zele (maziau vandens). Ji gaunasi tokia standesne. Tada ja supjaustau plonom juostelem arba kubeliais ir dedu ant grietineles.
Kitas budas- padarau nomalios konsistncijos zele, kai ji jau pastingus, bet dar ne iki galo, tai kabinu ta pliurze saukstu ir dedu ant grietineles, o kai is virsaus paslegiu blynu, tai ta pliurze issilygina.
O Cipciukas, pamenu, sake, kad pila labai atsargiai labai plonu sluoksniu. Itariu, taip graziau atrodo prapjautas tortas, tik darbo daugiau.
Aciu, alfa159. As tai jau padariau plona blyna is kiek standesnes zeles, noriu, kad butu kaip sluoksnis, bet bijau, kad gali ji man iskreipti torto forma . Cia perskaiciau pas MISHELE, kur ji daro daugiasluoksni torta, ten kaip tik yra zeles storas sluoksnis, kad zele neslistu reikia krema ir zele pabarstyti cukraus ir zelatinos milteliu misiniu. Matyt padarysiu irgi taip.