Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

N a ir aš dariau tortą...

Keletas pastebėjimų ir klausimų ...

Blynus apipjoviau pagal tortinę bet kai iškepė susitraukė, o kepą tai ant smūgio, išėjo 12, ir daug daug trupinių, gal būtų daugiau blynukų išėje bet labai sunku apipjaustytą tešlą vėl suminkyt, ji ten išsiskiria be kočiojant, kočiojau labai plonai net stalas prsimatė, o trupinius tai supyliau į maišelį ir padaužiau su kočėlu po to persijojau gavos liuks. puošt labai jau nesisekė bet kai dariau sau tai labai nepergyvenau , byra man ta pudra už trafareto skylių, kažkas neišeina man ten...


Dar noriu paklaust CYPCIUKO 1)mačiau yra grietinės 40 procentų riebumo gal ji susiplaktų geriau už grietinėlę 36pr. , nes pas mus 36 nėra, tik 35 pr. ir 2)ar gerai plakt 35 nei nėr 36 ar tai didelis skirtumas?

Šiaip gavosi skanus ir didelis net į darbą nešiau , na gal trupučiuką per saldus, reiks dėt daugiau rūgštelės...
http://keep4u.ru/ful...e67b769ad28/jpg]user posted image[/URL]

http://keep4u.ru/ful...4c31b836f40/jpg]user posted image[/URL]




Atsakyti
gitale,torto sluoksniai thumbup.gif ,grietinele 35 nuo 36 skiriasi tikrai,esu pati isbandzius.jei nera 36,tada i 35 reikia ideti grietineles standiklio.o vat del grietines tai nezinau.cia jau atsakys cipsiukas smile.gif
Atsakyti
CIPCIUKAS atsako : na pirma saunus tortukas thumbup.gif
antra as rasiau , kad barstyti reikia ne pudra , o paprastais miltais , pudra sudrekti gali ir bus negrazu,
del grietines i 35% reikia iberti standiklio , taip jos skiriasi , nors procentas tik vienas, 40% ar dar riebesne grietine aisku tu isplaksi , bet zinok -ji plakama mazai padideja , del to reikes daug grietines , be to ji taip nesudrekins torto lakstu ir jie gali likti sausoki , jis bus sunkus ( cia svorio atzvilgiu) , ir atitinkamai daug riebesnis .
Kai as darau triju aukstu torta , tai nieko kito nelieka , kaip apatini auksta daryti su grietine , del to , kad atlaikytu kitus du , bet visada perspeju zmones , kad jie truputi skirsis ( aukstai) , bet cia as kalbu apie laaaaaaabai didziuli torta .
Dvieju aukstu atlaiko ir su grietinele.
Apipjauti lakstai pries kepima , kepant sumazeja !!!!( juk viskas traukiasi nuo tokio karscio lotuliukas.gif )
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

Vakar inirtingai ieskajau "Medaus torto" ir radau!!! O kai perskaiciau visa sia tema, buvau apakusi blink.gif !!! Kiek daug naudingu patarimu radau!!! doh.gif Kiek tortu maciau!!! swoon.gif Ir butinai pasinaudosiu Cipsiuko receptuku ir jau ryt kibsiu darban. tongue.gif Noriu isbandyti pries savo birthday.gif , kad nustebinciau sese perfekcioniste!!! blush2.gif
Cipsiuk, cia JUMS aciuks.gif user posted image
Atsakyti
Ir as noriu meduti iskept, bet orkaite sugedo doh.gif bash.gif
Gal mikrobangei pabandyt mastau.gif
Atsakyti
Baikit- susiplaka 35 grietinele, tikrai. Visada tik tokia perku, be jokiu standikliu suplaku liuks. Kam tie papildomi riebalai, moteros. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 28, 20:45)
Ir as noriu meduti iskept, bet orkaite sugedo doh.gif  bash.gif
Gal mikrobangei pabandyt mastau.gif


Mikrobangej?! blink.gif kazi imanomas dalykas?

Pirk nauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 28, 20:58)
Mikrobangej?!  blink.gif kazi imanomas dalykas?

Pirk nauja  lotuliukas.gif

Kepa juk zmones jose daug ka, as mazai tokiu igudziu turiu blush2.gif Meistro laukia irnesakyk.gif
Atsakyti
Masiania* uzuojauta tau verysad.gif , nezinau ka reiktu daryti doh.gif
O TU TUOS EKSPERIMENTUS BAIK , paskui sakysi " koki cia velnia tas cipciukas dave" lotuliukas.gif

ACIU uz gelytes Edeja ax.gif

Na susiplaka ji , bet ne iki tokio standumo , kad triju aukstu torta galetum lipdyti , as isbandziusi MU ir Dvaro , O TU GAL KOKIA KITA NAUDOJI ????
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 28, 22:34)
Masiania* uzuojauta tau  verysad.gif , nezinau ka reiktu daryti doh.gif
O TU TUOS EKSPERIMENTUS BAIK , paskui sakysi " koki cia velnia tas cipciukas dave" lotuliukas.gif

Kaltint tikrai nieko nekaltinsiu irnesakyk.gif Jei pati sugalvosiu, tai pati ir busiu kalta, jeigu nesigaus. O medaus torta kepu pagal savo recepteli, bet jis labai panasus i jusu, tik margatino maziau ir dar kazkas nesutampa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 10, 19:10)
Cia mano firminis MEDUTIS blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
user posted image

Cipciuk, cia Jusu tortas. Gal galit pasakyti, kaip Jus dejot zele? As dabar padariau zele ir uzpyliau ant formos, padariau atskira plona zeles zieda, kuri paskui perkelsiu ant torto. Bet man vat kas idomu, ar neslista ta zele per krema. Ar yra kokios gudrybes, kad laikytusi tvirtai? Aciu uz atsakyma aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 28, 23:34)

Na susiplaka ji , bet ne iki tokio standumo , kad triju aukstu torta galetum lipdyti , as isbandziusi MU ir Dvaro , O TU GAL KOKIA KITA NAUDOJI ????


Visokia- ir Dvaro, ir Mu, ir dar kazkokia... g.gif Man tai normaliai standziai susiplaka- ramiai svirkstu rozytes galima spaudineti. g.gif Gal riebesne dar standziau- bet gal cia labai dideliems tortams geriau. unsure.gif

Inocka, as dar ne Cipciukas, as tik mokausi biggrin.gif , bet pasakysiu, kaip darau:
pirmas budas:padarau dubenelyje kiek tvirtesnes zele (maziau vandens). Ji gaunasi tokia standesne. Tada ja supjaustau plonom juostelem arba kubeliais ir dedu ant grietineles.

Kitas budas- padarau nomalios konsistncijos zele, kai ji jau pastingus, bet dar ne iki galo, tai kabinu ta pliurze saukstu ir dedu ant grietineles, o kai is virsaus paslegiu blynu, tai ta pliurze issilygina.

O Cipciukas, pamenu, sake, kad pila labai atsargiai labai plonu sluoksniu. Itariu, taip graziau atrodo prapjautas tortas, tik darbo daugiau.
Atsakyti