Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

Na va, padariau medaus torta ne sau. Nu su papuosimu kaip visad beda doh.gif neryskus kazkoks, foto tai is vis blankybe... Galvoju gal tu perliuku reikia uzdet ir ant tu pupsiuku is grietineles? Nu kazko truksta.. trafaretas ten kazkaip nesigavo, nu zodziu reiks kazka naujo kitam tortui galvot...
I krema dejau vienos citrinos sultis, ir rugsteles dar, ragavau ragavau, kad tik nebuciau padauginus, siaip jauciasi rugstele. Nu nezinau, man patinka biggrin.gif
Kas del papuosimo, tai nors matysis kad naminis lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
labai grazu thumbup.gif , 4u.gif
Atsakyti
sveikos,paskaičiau medaus torto receptuką ir susigundžiau blush2.gif padariau tešlą.kaip ir buvo 1 psl.tačiau ji man gavosi tokia limpanti g.gif kaip ją iškočioti ir kokioj temperatūroj kepti unsure.gif na čia bus pirmas tortas mano gyvenime blush2.gif prašau patarimo 4u.gif
Atsakyti
Aciu JOLKA999 blush2.gif

Pasidariau ir sau gabaleli, paragausiu koki skoni pajus tas, kam darau lotuliukas.gif kreme tai jauciasi gerai rugstele, man tai patinka, ale kaip kitiem...man geriau nei su zievele.

Reksnyte, tai truputi miltu gal pridek daugiau g.gif kepti reikia 250 laipsniu temp. Bet cia pagal Cipciuka as taip kepu, o pagal ta recepta nezinau, manau taip pat g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 23 spalio 2008 - 18:26
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 23, 20:25)
Aciu JOLKA999  blush2.gif

Pasidariau ir sau gabaleli, paragausiu koki skoni pajus tas, kam darau  lotuliukas.gif kreme tai jauciasi gerai rugstele, man tai patinka, ale kaip kitiem...man geriau nei su zievele.

Reksnyte, tai truputi miltu gal pridek daugiau  g.gif kepti reikia 250 laipsniu temp. Bet cia pagal Cipciuka as taip kepu, o pagal ta recepta nezinau, manau taip pat  g.gif

ačiū 4u.gif taip ir padarysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 10 23, 19:30)
ačiū  4u.gif taip ir padarysiu  ax.gif

Man praktiskai visiems kepiniams gaunasi, kad reikia pridet miltu, ir dar nemazai smile.gif nezinau kodel cia man taip...
Atsakyti
o sakykit,tie blynai kokie turi būti g.gif man tai tokie ploni ir trapūs unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(reksnyte @ 2008 10 23, 20:02)
o sakykit,tie blynai kokie turi būti  g.gif man tai tokie ploni ir trapūs  unsure.gif

Kol karsti buna, tai buna minkstoki, tada juos galima dar apipjauti graziai, jei koks nelygumas yra. O paskui jie sukieteja, ir pasidaro trapus. O storumas ju priklauso nuo to, kaip kociojai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 23, 21:04)
Kol karsti buna, tai buna minkstoki, tada juos galima dar apipjauti graziai, jei koks nelygumas yra. O paskui jie sukieteja, ir pasidaro trapus. O storumas ju priklauso nuo to, kaip kociojai smile.gif

atsiprašau už kvailus klausimus blush2.gif bet nieko nenutiks jei jie plonyčiai ax.gif
Atsakyti
as kocoiju laaaaaaaabai plonai,kai iskepa buna pats tas.man daug skaniau kai paploteliai nestori.
Atsakyti
Zinoma nieko tokio, kad jie ploni. As irgi stengiuosi kuo plonesnius daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 23, 19:07)

Oi koks gražus tortukas wub.gif Toks tikrai labai naminis, mielas, kvepia namais thumb_yello.gif Ir visai nieko jam netrūksta, man asmeniškai dar gražiau, kai neapkrautas tortas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 23 spalio 2008 - 19:33