Na va, padariau medaus torta ne sau. Nu su papuosimu kaip visad beda neryskus kazkoks, foto tai is vis blankybe... Galvoju gal tu perliuku reikia uzdet ir ant tu pupsiuku is grietineles? Nu kazko truksta.. trafaretas ten kazkaip nesigavo, nu zodziu reiks kazka naujo kitam tortui galvot...
I krema dejau vienos citrinos sultis, ir rugsteles dar, ragavau ragavau, kad tik nebuciau padauginus, siaip jauciasi rugstele. Nu nezinau, man patinka
Kas del papuosimo, tai nors matysis kad naminis
labai grazu ,
sveikos,paskaičiau medaus torto receptuką ir susigundžiau padariau tešlą.kaip ir buvo 1 psl.tačiau ji man gavosi tokia limpanti kaip ją iškočioti ir kokioj temperatūroj kepti na čia bus pirmas tortas mano gyvenime prašau patarimo
Aciu JOLKA999
Pasidariau ir sau gabaleli, paragausiu koki skoni pajus tas, kam darau kreme tai jauciasi gerai rugstele, man tai patinka, ale kaip kitiem...man geriau nei su zievele.
Reksnyte, tai truputi miltu gal pridek daugiau kepti reikia 250 laipsniu temp. Bet cia pagal Cipciuka as taip kepu, o pagal ta recepta nezinau, manau taip pat
Pasidariau ir sau gabaleli, paragausiu koki skoni pajus tas, kam darau kreme tai jauciasi gerai rugstele, man tai patinka, ale kaip kitiem...man geriau nei su zievele.
Reksnyte, tai truputi miltu gal pridek daugiau kepti reikia 250 laipsniu temp. Bet cia pagal Cipciuka as taip kepu, o pagal ta recepta nezinau, manau taip pat
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 23, 20:25)
Aciu JOLKA999
Pasidariau ir sau gabaleli, paragausiu koki skoni pajus tas, kam darau kreme tai jauciasi gerai rugstele, man tai patinka, ale kaip kitiem...man geriau nei su zievele.
Reksnyte, tai truputi miltu gal pridek daugiau kepti reikia 250 laipsniu temp. Bet cia pagal Cipciuka as taip kepu, o pagal ta recepta nezinau, manau taip pat
Pasidariau ir sau gabaleli, paragausiu koki skoni pajus tas, kam darau kreme tai jauciasi gerai rugstele, man tai patinka, ale kaip kitiem...man geriau nei su zievele.
Reksnyte, tai truputi miltu gal pridek daugiau kepti reikia 250 laipsniu temp. Bet cia pagal Cipciuka as taip kepu, o pagal ta recepta nezinau, manau taip pat
ačiū taip ir padarysiu
QUOTE(reksnyte @ 2008 10 23, 19:30)
ačiū taip ir padarysiu
Man praktiskai visiems kepiniams gaunasi, kad reikia pridet miltu, ir dar nemazai nezinau kodel cia man taip...
o sakykit,tie blynai kokie turi būti man tai tokie ploni ir trapūs
QUOTE(reksnyte @ 2008 10 23, 20:02)
o sakykit,tie blynai kokie turi būti man tai tokie ploni ir trapūs
Kol karsti buna, tai buna minkstoki, tada juos galima dar apipjauti graziai, jei koks nelygumas yra. O paskui jie sukieteja, ir pasidaro trapus. O storumas ju priklauso nuo to, kaip kociojai
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 23, 21:04)
Kol karsti buna, tai buna minkstoki, tada juos galima dar apipjauti graziai, jei koks nelygumas yra. O paskui jie sukieteja, ir pasidaro trapus. O storumas ju priklauso nuo to, kaip kociojai
atsiprašau už kvailus klausimus bet nieko nenutiks jei jie plonyčiai
as kocoiju laaaaaaaabai plonai,kai iskepa buna pats tas.man daug skaniau kai paploteliai nestori.
Zinoma nieko tokio, kad jie ploni. As irgi stengiuosi kuo plonesnius daryt
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 23, 19:07)
Oi koks gražus tortukas Toks tikrai labai naminis, mielas, kvepia namais Ir visai nieko jam netrūksta, man asmeniškai dar gražiau, kai neapkrautas tortas