Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

Nuejau ir uzvalgiau batono su zemuogiu uogiene ir pienu lotuliukas.gif bet ta pynute i kepiniu sarasa irasyta biggrin.gif

Ojetau ne i reikiama tema pataikiau doh.gif atleiskit!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 19 spalio 2008 - 17:40
Jooooooooo .... buna rugegele23 buna lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Katik įkėliau į receptų su nuotraukomis temą ir susimasčiau, juk čia medaus tortų tema doh.gif
Na, šįkart gausis per abi temas...
user posted image
Ačiū, Cipciuk, už patarimus ir receptą, tortas nustabaus skonio gavosi wub.gif
Atsakyti
Nieko baisaus , i toki grozi gali ziureti ir ziureti , kad ir kiekvienoje temoje irnesakyk.gif
user posted image
Atsakyti
stai toks isejo sunaus gimtadieniui. nu sakes doh.gif ,dar ne i ta tema buvau idejus,galva visai nedirba,o dar pele nauja ,sunkiai man su ja,visai neklauso doh.gif
Atsakyti
user posted image Na kas cia sumis dabar darosi ? visai issiblaskiusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 20, 05:38)
stai toks isejo sunaus gimtadieniui.  nu sakes doh.gif ,dar ne i ta tema buvau idejus,galva visai nedirba,o dar pele nauja ,sunkiai man su ja,visai neklauso doh.gif

Kad pelė klausytų, reikia tinkamai jai nustatymus užduoti- t.y. reikiamą jautrumą nustatyti- nueini į start/control panel- ir vartai tas lenteles ir renkiesi pelės jautrumą- jei neklauso, tai arba per jautri, reaguoja perdaug greitai į judesius, arba atvirkščiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 19 spalio 2008 - 19:26
DEDU DIDESNE.user posted image
Papildyta:
DEDU DIDESNE FOTO,TIKIUOSI CYPSIUKUI NEBREIKES DIDINAMOJO STIKLO lotuliukas.gif ,ALE JAU TO TORTO SKANUMAS tongue.gif ,VAIKAI SUSVEITE,TIK TRUPINELIAI TELIKO.. smile.gif .O MB VISIEM KAD GIRIASI,KAD SKANIUS TORTUS PRADEJAU KEPTI lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O CIA KITAS REIKALAS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Prasymas atsaukiamas lens.gif , dabar ir cipciukas mato( jeigu nesumastys vel sumazinti hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 19, 22:01)
DEDU DIDESNE.TIKIUOSI CYPSIUKUI NEBREIKES DIDINAMOJO STIKLO lotuliukas.gif

Valio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir ne tik cipsiukui nereiks žabalinėt ir man irgi ir kitoms, turbūt taip pat lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tokias visada dėk, liuks thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Torčiukas laaabai gražus thumbup.gif

Dar turiu tokią vieną mintį, būna kartais, kad neužtenka trupinių apibarstymui, aš atradau kaip galima išsisukt iš padėties. Tiesiog sausoje keptuvėje pakepinkite kokoso drožles iki gražios rusvos spalvos. Aš jau taip kelis kartus esu apibarsčius - visai nieko, va galit pažiūrėt čia kaip maždaug atrodė tortas taip apibarstytas biggrin.gif
Atsakyti

smartass.gif smartass.gif smartass.gif smartass.gif smartass.gif smartass.gif smartass.gif smartass.gif smartass.gif smartass.gif smartass.gif

SUPERINIS ATRADIMAS , ir spalva tokia grazi -naturali wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 19, 22:54)
ir spalva tokia grazi -naturali  wub.gif

Ačiū 4u.gif iš tiesų nerašyčiau, jei nebūtų pasiteisinę. Ir skoniu su medaus tortu nesipyksta ir spalva gera biggrin.gif
Atsakyti