Nuejau ir uzvalgiau batono su zemuogiu uogiene ir pienu bet ta pynute i kepiniu sarasa irasyta
Ojetau ne i reikiama tema pataikiau atleiskit!
Katik įkėliau į receptų su nuotraukomis temą ir susimasčiau, juk čia medaus tortų tema
Na, šįkart gausis per abi temas...
Ačiū, Cipciuk, už patarimus ir receptą, tortas nustabaus skonio gavosi
Na, šįkart gausis per abi temas...
Ačiū, Cipciuk, už patarimus ir receptą, tortas nustabaus skonio gavosi
stai toks isejo sunaus gimtadieniui. nu sakes ,dar ne i ta tema buvau idejus,galva visai nedirba,o dar pele nauja ,sunkiai man su ja,visai neklauso
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 20, 05:38)
stai toks isejo sunaus gimtadieniui. nu sakes ,dar ne i ta tema buvau idejus,galva visai nedirba,o dar pele nauja ,sunkiai man su ja,visai neklauso
Kad pelė klausytų, reikia tinkamai jai nustatymus užduoti- t.y. reikiamą jautrumą nustatyti- nueini į start/control panel- ir vartai tas lenteles ir renkiesi pelės jautrumą- jei neklauso, tai arba per jautri, reaguoja perdaug greitai į judesius, arba atvirkščiai.
DEDU DIDESNE.
Papildyta:
DEDU DIDESNE FOTO,TIKIUOSI CYPSIUKUI NEBREIKES DIDINAMOJO STIKLO ,ALE JAU TO TORTO SKANUMAS ,VAIKAI SUSVEITE,TIK TRUPINELIAI TELIKO.. .O MB VISIEM KAD GIRIASI,KAD SKANIUS TORTUS PRADEJAU KEPTI
Papildyta:
DEDU DIDESNE FOTO,TIKIUOSI CYPSIUKUI NEBREIKES DIDINAMOJO STIKLO ,ALE JAU TO TORTO SKANUMAS ,VAIKAI SUSVEITE,TIK TRUPINELIAI TELIKO.. .O MB VISIEM KAD GIRIASI,KAD SKANIUS TORTUS PRADEJAU KEPTI
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 19, 22:01)
DEDU DIDESNE.TIKIUOSI CYPSIUKUI NEBREIKES DIDINAMOJO STIKLO
Valio ir ne tik cipsiukui nereiks žabalinėt ir man irgi ir kitoms, turbūt taip pat Tokias visada dėk, liuks Torčiukas laaabai gražus
Dar turiu tokią vieną mintį, būna kartais, kad neužtenka trupinių apibarstymui, aš atradau kaip galima išsisukt iš padėties. Tiesiog sausoje keptuvėje pakepinkite kokoso drožles iki gražios rusvos spalvos. Aš jau taip kelis kartus esu apibarsčius - visai nieko, va galit pažiūrėt čia kaip maždaug atrodė tortas taip apibarstytas
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 19, 22:54)
ir spalva tokia grazi -naturali
Ačiū iš tiesų nerašyčiau, jei nebūtų pasiteisinę. Ir skoniu su medaus tortu nesipyksta ir spalva gera