aciu,inocka,keliau foto pagal tavo nurodymus,atrodo kad pavyko.
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 17:46)
Kazkaip reikia sugalvot kaip dezutes pasidaryt tortams, nes kai reiks kam nuvezt (o greitu laiku ir reiks), tai net nezinau kaip torta reiks pateikt graziai
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 18:02)
Na viena gausi su savo daiktais , kai atvesiu , o paskui -galvok
As kai nezinodavau is kur gauti , pardese atlikusiu paprasydavau , tai kartais net po 10 stuku duodavo .
As kai nezinodavau is kur gauti , pardese atlikusiu paprasydavau , tai kartais net po 10 stuku duodavo .
Man buvo kilusi mintis paprasyt pardej, ale kazkaip neisdrysau siaip tai turiu deziu paprastu is bedos. Reiks bandyt darytis paciai pagal pavyzdi Jusu
AS DEZUTE NUSIPIRKAU KONDITERIJOS PARDEI,PAPRASIAU IR PARDAVE,MOKEJAU 1 LT.
Šiandien, jeigu viskas gausis kaip lanuoju ir niekas nesutrugdys, mėginsiu daryti medaus torčiuką.... Dabar skaitau receptus, žiūriu foto ir niekaip nedašunta man, kaip lygiai ir gražiai tais trupinukais apibarstyti torto graštus Kaip jūs tai padarot?
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 10 18, 11:44)
Šiandien, jeigu viskas gausis kaip lanuoju ir niekas nesutrugdys, mėginsiu daryti medaus torčiuką.... Dabar skaitau receptus, žiūriu foto ir niekaip nedašunta man, kaip lygiai ir gražiai tais trupinukais apibarstyti torto graštus Kaip jūs tai padarot?
Man irgi graziai neiseina. As ranka beveik priglaudziu prie sonu, ir beriu trupinius kita ranka. O ta kur priglausta beveik, tai paspaudziu svelniai.
Merginos, ar torto lakštai turi būti tokie kieti kai iškepa?! Dabar kepu ir tokie kietoki gaunasi......