Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

user posted image
Atsakyti
aciu,inocka,keliau foto pagal tavo nurodymus,atrodo kad pavyko.
Atsakyti
As tave suprantu unsure.gif , du zmogeliai gi pas tave , ir taip stipri tu motera supermama.gif
O orai baisus doh.gif , visos mes cia pasirguliavom daugiau ar maziau irnesakyk.gif
O apie dantis...... geriau pereikime prie linksmesnes temos
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 17, 18:21)

Grazus torciukas thumbup.gif
Atsakyti
Tai po perkunais , kodel didesnes neidedi ???
Alia jau tortas ...... wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 17:46)
Tai po perkunais , kodel didesnes neidedi ???
Alia jau tortas ...... wub.gif

user posted image

Kazkaip reikia sugalvot kaip dezutes pasidaryt tortams, nes kai reiks kam nuvezt (o greitu laiku ir reiks), tai net nezinau kaip torta reiks pateikt graziai g.gif
Atsakyti
Na viena gausi su savo daiktais , kai atvesiu , o paskui -galvok mirksiukas.gif
As kai nezinodavau is kur gauti , pardese atlikusiu paprasydavau , tai kartais net po 10 stuku duodavo .
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 18:02)
Na  viena gausi su savo daiktais , kai atvesiu , o paskui -galvok mirksiukas.gif
As kai nezinodavau is kur gauti , pardese atlikusiu paprasydavau , tai kartais net po 10 stuku duodavo .

Man buvo kilusi mintis paprasyt pardej, ale kazkaip neisdrysau doh.gif siaip tai turiu deziu paprastu is bedos. Reiks bandyt darytis paciai pagal pavyzdi Jusu smile.gif
Atsakyti
AS DEZUTE NUSIPIRKAU KONDITERIJOS PARDEI,PAPRASIAU IR PARDAVE,MOKEJAU 1 LT.
Atsakyti
Šiandien, jeigu viskas gausis kaip lanuoju ir niekas nesutrugdys, mėginsiu daryti medaus torčiuką.... ax.gif Dabar skaitau receptus, žiūriu foto ir niekaip nedašunta man, kaip lygiai ir gražiai tais trupinukais apibarstyti torto graštus doh.gif Kaip jūs tai padarot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 10 18, 11:44)
Šiandien, jeigu viskas gausis kaip lanuoju ir niekas nesutrugdys, mėginsiu daryti medaus torčiuką.... ax.gif  Dabar skaitau receptus, žiūriu foto ir niekaip nedašunta man, kaip lygiai ir gražiai tais trupinukais apibarstyti torto graštus doh.gif Kaip jūs tai padarot? blush2.gif

Man irgi graziai neiseina. As ranka beveik priglaudziu prie sonu, ir beriu trupinius kita ranka. O ta kur priglausta beveik, tai paspaudziu svelniai.
Atsakyti
Merginos, ar torto lakštai turi būti tokie kieti kai iškepa?! blink.gif Dabar kepu ir tokie kietoki gaunasi......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivaiva: 18 spalio 2008 - 15:31