nu nusikaliau ,prikociojau 15 paploteliu,dabar kepu.sestadieni atvaziuos sese.reis pasigirt savo kulinariniais sugebejimais .vakaryksti torta siandien sunus isnese i mokykla,tai kiek pagyrimu parnese,sake visi koks skanusssssssss.
[IMG]www.supermama.lt.org/logo
veliau parasysiu jum i az,nu su tom foto .matot kas isejo
man del beze toks klausimas iskilo... dariau, kaip ir gavosi, bet idomumo delei tas "suletintas sunkus virimas" sirupo buna po normalaus uzvirimo? ar tiesiog kai uzverda, tai ir skaitosi kad jis jau tinkamas?
QUOTE(MAMICY @ 2008 10 17, 09:00)
man del beze toks klausimas iskilo... dariau, kaip ir gavosi, bet idomumo delei tas "suletintas sunkus virimas" sirupo buna po normalaus uzvirimo? ar tiesiog kai uzverda, tai ir skaitosi kad jis jau tinkamas?
ne,tai kai užverda reikia virti dar,o vėliau jau matosi,kad sunkiai kunkuliuoja ir toks tirštas pasidaro sirupas.
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 15, 19:40)
Na Daividuk , geriau patylek , jos tortai matai nepuosti , dar pasakyk , kad negrazus ir neskanus tai bus tau
Nesibarkit!!!As tikrai nepuosiu,uzbarstau tik trupiniais arba riesutais,bet siandien,tinginiu pantis,nusipirkau trafareta,kad karpyti paciai nereiketu,tai pasipuosiu belekada
QUOTE(daividija @ 2008 10 17, 15:41)
Nesibarkit!!!As tikrai nepuosiu,uzbarstau tik trupiniais arba riesutais,bet siandien,tinginiu pantis,nusipirkau trafareta,kad karpyti paciai nereiketu,tai pasipuosiu belekada
Nu kiek esu mačius tavo šedevrų,,,,tai labai gražūs ir originalūs
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 13:06)
OOOOOOOOOOOO .... pagaliau daividija atsirado , nu ko tu begede taip ilgai dinksti , pasiilkstam mes taves ir tavo skanestu , prasau taip daugiau nedaryti
Nedingstu,visa svaite labai sirgau,turejau visokiu bedu,tai danti islupo,tai vaikai sirgo
QUOTE(daividija @ 2008 10 17, 16:32)
Nedingstu,visa svaite labai sirgau,turejau visokiu bedu,tai danti islupo,tai vaikai sirgo