supratau,tai ir nebandysiu eksperimentu daryt . atciu kad atraset.
as dabar is viso cypciuko recepto kiekio iskepiau 5vnt 26 cm skersmens ir 4 vnt ~20 vnt skermens... ir trupiniu ne stebuklas liko... ir blynai nestori...
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 15, 11:28)
Taip mamyte , per storai kocioji ( ir is vis , kaip galima kocioti be kocelo ) , kai man nereikia trupinuku papuosimams , tai as juos apipjaunu zalius , surenku atraizas nupurtau miltus ir velsuminkau , tai is tikruju net triju aukstu tortuka galima padaryti . Iskocioto laksto storis turi buti 3 mm. storio, nes kepdamas dar pasipus .
QUOTE(aguonele @ 2008 10 15, 13:01)
vau... as tokio dydzio 17 cm dariau is 1/3 recepto ir gavos 6 lakstai..tai jau tavo turi buti laaaabai stori lakstai
O ka daryt kai tesla jau padaryta ir tik tada sugalvoji, kad namuose tokio daikto kaip kocelas nera (mes kolkas ne savo namuose gyvenam, bet inventoriaus cia kokio nori pilna - isskyrus aisku elementariausia) Pas mane iskepusio storiausio laksto storis apie 1cm, kitu po 5mm - i gala jau labai rankas paskaudo kociot, tai uztai ir gavosi storesni.
Bet ir geroji reikalo puse yra - zinau nauja pirkini
stai toks si karta isejo,sekantis darymas bus penktadieni
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 15, 15:52)
Jolačka,dėkit didesnius foto,labai jau norisi pasigrožėti iš arčiau Gražu
nu sory,bet man kazkas nesigauna su tuo idejimu,kai tik ismoksiu tikrai desiu didesnes.
QUOTE(-Tynka- @ 2008 10 14, 17:44)
Pagavo mane įkvėpimas ir iškepiau pirmąjį savo gyvenime tortą Truputį sukombinavau čia rastus receptus, ir išėjo labai skanus- kaip vaikystėj Blynai visai nekieti buvo, o kaip tik- labai purūs (tik man neišėjo labai plonus padaryti, bet tai nieko tokio )
Tai štai, mano variantas toks:
Tai štai, mano variantas toks:
Labai skaniai atrodo tavo tortukas,toks tikras
As kai sau darau irgi nepuosiu,vistiek praryjam per 1 diena gaila laiko,na jei pasikvieciu kokia drauge tada padarau grazesni
o man idomu kokius miltus naudojat kepant meduti, ,as dedu malsenos karaliskus,gal cia per gerai
[IMG]hanks to ImageShack for Free Image Hosting[/:)
Papildyta:
,jau kaip nervina su tom nuotraukom .dedu pagal cypsiuko nurodymus,viska padarau iki cia,spausti img,kai paspaudu ismeta,kad klaida-prasom ivesti nuoroda,is kur ir kokia,paaiskinkit man neismanelei,kazkokia bandziau ikelt,tai gavos nesamone .pagelbekit kas nors.jei galit parasykit i az.busiu dekinga.
Papildyta:
,jau kaip nervina su tom nuotraukom .dedu pagal cypsiuko nurodymus,viska padarau iki cia,spausti img,kai paspaudu ismeta,kad klaida-prasom ivesti nuoroda,is kur ir kokia,paaiskinkit man neismanelei,kazkokia bandziau ikelt,tai gavos nesamone .pagelbekit kas nors.jei galit parasykit i az.busiu dekinga.
Praso ivesti nuoroda , reiskesi neikele tavo nuotraukos .
Ar pasirinkai dydi ?
Jei taip , tai issirenki sau reikiama nuotrauka , ant jos paspaudi viena karta , ir turi langelio remelis patamseti .
Tada spaudi ATSAKYTI , tada img , ir turi po gana ilgokai , kol pasikraus ismesti tavo nuotraukyte .
Bandyk , ir rasyk man i AZ .
Ar pasirinkai dydi ?
Jei taip , tai issirenki sau reikiama nuotrauka , ant jos paspaudi viena karta , ir turi langelio remelis patamseti .
Tada spaudi ATSAKYTI , tada img , ir turi po gana ilgokai , kol pasikraus ismesti tavo nuotraukyte .
Bandyk , ir rasyk man i AZ .