Aš irgi savaitgalį kepiau
Skonis super Dariau iš natūralaus medaus. Tik man ir šeimai kiek per saldus buvo, nors dėjau į grietinėlę 150 gr (buvo nurodyta 150-200 g). kitą kartą dėsiu mažiau. O šiaip, tikrai labai labai labai skanus tortas. O kaip lengvai padaromas
Va, kaip suvartotas buvo
QUOTE(Cinside @ 2008 10 13, 16:41)
Aš irgi savaitgalį kepiau
Skonis super Dariau iš natūralaus medaus. Tik man ir šeimai kiek per saldus buvo, nors dėjau į grietinėlę 150 gr (buvo nurodyta 150-200 g). kitą kartą dėsiu mažiau. O šiaip, tikrai labai labai labai skanus tortas. O kaip lengvai padaromas
Va, kaip suvartotas buvo
Skonis super Dariau iš natūralaus medaus. Tik man ir šeimai kiek per saldus buvo, nors dėjau į grietinėlę 150 gr (buvo nurodyta 150-200 g). kitą kartą dėsiu mažiau. O šiaip, tikrai labai labai labai skanus tortas. O kaip lengvai padaromas
Va, kaip suvartotas buvo
Nu labai skaniai atrodo
nu laukiam tavo torto.
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 14, 14:44)
Mano lakštai jau kepa- tešla gavosi juoda Gal kepdama pašviesės- truputį persisitengiau su spalva- labai norėjau sodrios tamsokos spalvos, o gavosi juoda kaip kakavinė ( nuo skrudinto cukraus, nes jis labai tamsiai suskrudo visa tešla tapo tamsiai ruda- beveik juoda).
as pabandziau su Dan Suker ruduoju cukrumi.tai labai grazi ruda , tikro meduolio splava gavosi
QUOTE((Ericka) @ 2008 10 14, 14:52)
as pabandziau su Dan Suker ruduoju cukrumi.tai labai grazi ruda , tikro meduolio splava gavosi
tikrai,reiktų išbandyt su tuom cukrum,o foto nebūtų
Mano tortas bus tik savaitgaly, nes draugė į svečius ateina, tai jei kas nors iš jo gausis, įdėsiu čia. Čia buvo kalbėta, kad labai didelis gaunasi tas medaus tortas- nu man , žiūriu, mano idėjai įgyvendinti neužteks tų lakštų, kuriuos šiandien kepu. Nes aš norėjau pasirepetuoti kalėdoms, ir padaryti namelį ant apsnigto kalniuko- bet žiūriu, kad neužteks lakštų- jie kažkaip susitraukė labai, ir mažiukai tapo, iš viso šeši gavosi- tai matyt reiks dasikepti kitą dieną- nes dabar tik kalniukui arba tik nameliui užteks jų Arba reiks keisti idėją.
Nu vat, iškepė lakštai- spalva liko labai tamsi- perdaug jau- atrodo lygiai kaip pačios tamsiausios rūšies meduoliai Skoniui kažko trūksta -nors dėjau gvazdikėlių, nu bet gal čia mano skonio receptoriams paskutiniu metu kažkas nutikę. Ar čia tik man taip atrodo, bet paskutiniu metu man visuose kepiniuose labai jaučiasi soda- ir čia taip pat. Nu gal reiks kokiu aromatu sušlakstyti, ar ką- bet man kažkas nito Įdomu koks aromatas labiausiai tinka medaus torto lakštams ..
Nu pirmas blynas bus kaip pirmas
Nu vat, iškepė lakštai- spalva liko labai tamsi- perdaug jau- atrodo lygiai kaip pačios tamsiausios rūšies meduoliai Skoniui kažko trūksta -nors dėjau gvazdikėlių, nu bet gal čia mano skonio receptoriams paskutiniu metu kažkas nutikę. Ar čia tik man taip atrodo, bet paskutiniu metu man visuose kepiniuose labai jaučiasi soda- ir čia taip pat. Nu gal reiks kokiu aromatu sušlakstyti, ar ką- bet man kažkas nito Įdomu koks aromatas labiausiai tinka medaus torto lakštams ..
Nu pirmas blynas bus kaip pirmas
tai gal storai kociojai ,man gavosi apie 12,kai pirma karta as kepiau gavosi ir kokie 6,nes kociiojau atsalusia tesla,o salta sunkiai kociojas.
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 14, 15:11)
Mano tortas bus tik savaitgaly, nes draugė į svečius ateina, tai jei kas nors iš jo gausis, įdėsiu čia. Čia buvi kalbėta, kad labai didelis gaunasi tas medaus tortas- nu man , žiūriu, mano idėjai įgyvendinti neužteks tų lakštų, kuriuos šiandien kepu. Nes aš norėjau pasirepetuoti kalėdoms, ir padaryti namelį ant apsnigto kalniuko- bet žiūriu, kad neužteks lakštų- jie kažkaip susitraukė labai, ir mažiukai tapo, iš viso šeši gavosi- tai matyt reiks dasikepti kitą dieną- nes dabar tik kalniukui arba tik nameliui užteks jų Arba reiks keisti idėją.
Tik sesi is visos tos normos? ? ? tai kokio jie dydzio pas tave gavosi???
QUOTE(zebra @ 2008 10 14, 15:04)
tikrai,reiktų išbandyt su tuom cukrum,o foto nebūtų
nea neturiu, kazkaip nesusuiprotejau prapjauto nufotkint