Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

Aš irgi savaitgalį kepiau biggrin.gif
Skonis super thumbup.gif Dariau iš natūralaus medaus. Tik man ir šeimai kiek per saldus buvo, nors dėjau į grietinėlę 150 gr (buvo nurodyta 150-200 g). kitą kartą dėsiu mažiau. O šiaip, tikrai labai labai labai skanus tortas. O kaip lengvai padaromas thumbup.gif
Va, kaip suvartotas buvo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 10 13, 16:41)
Aš irgi savaitgalį kepiau  biggrin.gif
Skonis super  thumbup.gif Dariau iš natūralaus medaus. Tik man ir šeimai kiek per saldus buvo, nors dėjau į grietinėlę 150 gr (buvo nurodyta 150-200 g). kitą kartą dėsiu mažiau. O šiaip, tikrai labai labai labai skanus tortas. O kaip lengvai padaromas  thumbup.gif
Va, kaip suvartotas buvo  biggrin.gif
user posted image

Nu labai skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Mano lakštai jau kepa- tešla gavosi juoda blink.gif Gal kepdama pašviesės- truputį persisitengiau su spalva- labai norėjau sodrios tamsokos spalvos, o gavosi juoda kaip kakavinė blink.gif ( nuo skrudinto cukraus, nes jis labai tamsiai suskrudo visa tešla tapo tamsiai ruda- beveik juoda).
Atsakyti
nu laukiam tavo torto.
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 14, 14:44)
Mano lakštai jau kepa- tešla gavosi juoda blink.gif  Gal kepdama pašviesės- truputį persisitengiau su spalva- labai norėjau sodrios tamsokos spalvos, o gavosi juoda kaip kakavinė  blink.gif ( nuo skrudinto cukraus, nes jis labai tamsiai suskrudo visa tešla tapo tamsiai ruda- beveik juoda).

as pabandziau su Dan Suker ruduoju cukrumi.tai labai grazi ruda , tikro meduolio splava gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2008 10 14, 14:52)
as pabandziau su Dan Suker ruduoju cukrumi.tai labai grazi ruda , tikro meduolio splava gavosi  thumbup.gif

bigsmile.gif tikrai,reiktų išbandyt su tuom cukrum,o foto nebūtų bigsmile.gif
Atsakyti
Mano tortas bus tik savaitgaly, nes draugė į svečius ateina, tai jei kas nors iš jo gausis, įdėsiu čia. Čia buvo kalbėta, kad labai didelis gaunasi tas medaus tortas- nu man , žiūriu, mano idėjai įgyvendinti neužteks tų lakštų, kuriuos šiandien kepu. Nes aš norėjau pasirepetuoti kalėdoms, ir padaryti namelį ant apsnigto kalniuko- bet žiūriu, kad neužteks lakštų- jie kažkaip susitraukė labai, ir mažiukai tapo, iš viso šeši gavosi- tai matyt reiks dasikepti kitą dieną- nes dabar tik kalniukui arba tik nameliui užteks jų ax.gif Arba reiks keisti idėją.

Nu vat, iškepė lakštai- spalva liko labai tamsi- perdaug jau- atrodo lygiai kaip pačios tamsiausios rūšies meduoliai blink.gif Skoniui kažko trūksta g.gif -nors dėjau gvazdikėlių, nu bet gal čia mano skonio receptoriams paskutiniu metu kažkas nutikę. Ar čia tik man taip atrodo, bet paskutiniu metu man visuose kepiniuose labai jaučiasi soda- ir čia taip pat. Nu gal reiks kokiu aromatu sušlakstyti, ar ką- bet man kažkas nito g.gif Įdomu koks aromatas labiausiai tinka medaus torto lakštams g.gif ..

Nu pirmas blynas bus kaip pirmas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 14 spalio 2008 - 14:28
tai gal storai kociojai g.gif ,man gavosi apie 12,kai pirma karta as kepiau gavosi ir kokie 6,nes kociiojau atsalusia tesla,o salta sunkiai kociojas.
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 14, 15:11)
Mano tortas bus tik savaitgaly, nes draugė į svečius ateina, tai jei kas nors iš jo gausis, įdėsiu čia. Čia buvi kalbėta, kad labai didelis gaunasi tas medaus tortas- nu man , žiūriu, mano idėjai įgyvendinti neužteks tų lakštų, kuriuos šiandien kepu. Nes aš norėjau pasirepetuoti kalėdoms, ir padaryti namelį ant apsnigto kalniuko- bet žiūriu, kad neužteks lakštų- jie kažkaip susitraukė labai, ir mažiukai tapo, iš viso šeši gavosi- tai matyt reiks dasikepti kitą dieną- nes dabar tik kalniukui arba tik nameliui užteks jų ax.gif  Arba reiks keisti idėją.

Tik sesi is visos tos normos? ? ? blink.gif tai kokio jie dydzio pas tave gavosi???
Atsakyti
Jau ezereli koki velnia pridarei blink.gif , negana juodas tai dar ir susitrauke doh.gif , tie blyneliai tikrai nesitraukia , o kepdami ciutuka pasipucia , is jo iseina dvieju aukstu tortas ir gana nemazas smile.gif
Lauksime rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 10 14, 15:04)
bigsmile.gif tikrai,reiktų išbandyt su tuom cukrum,o foto nebūtų bigsmile.gif

nea neturiu, kazkaip nesusuiprotejau prapjauto nufotkint blush2.gif
Atsakyti
Sitame recepte priklauso citrinos zievele ( kvapai ) , bet as dedu toki -koki praso uzsakovas .
user posted image
Atsakyti