Na kaip cia tau ta skoni paaiskinus ,
1 as nemegstu naturalaus medaus kvapo
2 blyneliai kepant labiau pakyla ( issipucia ), buna trapesni
3 na man tiesiog skanesne tesla su dirbtinu medum ir margarinu , nei su sviestu
4 yra duotas receptas ir jo reikia laikytis !!!
Bet niekas nedraudzia daryti savaip , pas kiekviena savas skonis
Ačiū, Cipciuk
O kažin ar būna dar pirkti margarino su karotinu?- kažkaip kai reklamavo senesniais laikais, dar buvo- dabar kažkaip niekas apie jį nekalba, ir nematau kažkaip- tai gal sakau jau "iš mados išėjo" (ir iš rinkos) Gal kas matė? Labai noriu tą spalvą gražią ir tokią tamsoką, šiltą išgauti , kaip meduolio:ax: Tai tas ryškus morkinis atspalvis, manau, neprošal būtų - parduotuvėse būna labai tamsus medutis, bet aš kažkaip abejoju, ar jie ten apsiriboja degintu cukrumi- arba gal tada to cukraus deda dugiau nei čionykščiuose receptuose, ir sudegina iki anglies Bet aš dar įtariu, kad jie deda į tešlą dažų kokių nors...
teko padirbeti kepykloi,esu macius kad teslos spalvai paryskinti ipila specialiai tam skirtu dazikliu.
Vat vat- teisingi mano spėjimai pasirodo buvo dėl tų dažų... Bandysiu su kokiu karotinu dar paryškinti spalvą, cukraus jau pasiskrudinau... Gal kokių smulkiai tarkuotų morkų, ar morkų sulčių dar kaip nors įmaišyti - bet tada jau kaip ir ne medaus tortas bus, o morkų meduolis- ai, bet vis tiek valgomas
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 10, 14:12)
Cipciuk, o kuo skiriasi skonis ir koncistencija torto gaminto su tikru medumi ir su dirbtiniu?
Pritariu visom 4iom - su dirbtiniu medum zymiai skaniau
QUOTE(Masiania* @ 2008 10 11, 18:53)
Pritariu visom 4iom - su dirbtiniu medum zymiai skaniau
eina sau,o aš kaip tik dabar natūralaus nusipirkau
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2008 10 11, 20:05)
Gaila, nes aš turiu labai daug natūralaus
As irgi 3litrini stiklaini turiu, tai uztat sian tevam meduti kepsiu
Siandieninis tevu dziaugsmas
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 12, 22:34)
Jetau , ir dar su sirdutem , tikras " TEVU DZIAUGSMAS "
Kai tevam buvo skirtas, tai ir be puosybos liko, nes ir taip skambinejo, klausinejo ar jau padarytas, ar jau padarytas