Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

Man labai ir patys lakstai patiko (nekalbant apie lengva kepima ir gamyba teslos)...kadangi vienam grietineles pritruke buvo,tai as ji viena suvalgiau,ir jis toks skanus buvo..mano vokietukes koleges prase jau recepto,zodziu medutis bus kepamas tarptautiniu mastu clap.gif
Atsakyti
Ne nedek , tada padegink sukru sausoje keptuveje iki labai tamsios spalvos , ir supiljk i paruostus kaitinti produktus , tik perspeju -gali jaustis degesiu skonis.
O KAKAVA TAU TIKRAI NIEKO NEPAGELBES schmoll.gif gausis tokia murzina , pamazgu spalva , ir tirtas cia jau bus ne medutis schmoll.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 07, 10:52)
Ne nedek , tada padegink sukru sausoje keptuveje iki labai tamsios spalvos , ir supiljk i paruostus kaitinti produktus , tik perspeju -gali jaustis degesiu skonis.
O KAKAVA TAU TIKRAI NIEKO NEPAGELBES  schmoll.gif gausis tokia murzina , pamazgu spalva , ir tirtas cia jau bus ne medutis schmoll.gif
user posted imageuser posted image

taigi tuos lakštus labiau pakepi ir jie būna tamsūs,ar ne taip? rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Na ne visai zebra , sito receptuko sviesoki laksteliai , o jeigu galvojat apie parduotuvinius , tai ten degintas cukrus detas , na aisku galima truputi juos ijgiau pakepti , bet , kad jie labai greitai dega gyvates doh.gif
Atsakyti
O jei kas nori rudesniu lakstu, tai gal tinka rudasis cukrus, kuris buna pirkt? Tai nereiktu aprasto cukraus kepint. Ten is cukranendriu berods jis, kaip tik as nusipirkau tokio, gal kokiam pyragui reiks. O tu Ericka viska gerai manau darei, pas mane jie iskepe buvo minksti, o kai atveso jie sukietejo, atrode kad jie netrupantys, bet kai tryniau trupinius, tai jie kaip sausainis susitrupino. Tad viska gerai tu darei smile.gif
Atsakyti
MERGAITES , AS CIA VISAI NE I TEMA ( ATSIPRASAU ax.gif ) , bet ar gali taip buti , kad buvo 905 zinutes , o dabar vel pasidare 700 na pamirsau kiek dabar yra doh.gif , ar man jau vaidentis pradeda ??? blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 07, 13:43)
MERGAITES , AS CIA VISAI NE I TEMA ( ATSIPRASAU ax.gif ) , bet ar gali taip buti , kad buvo 905 zinutes , o dabar vel pasidare 700 na pamirsau kiek dabar yra doh.gif , ar man jau vaidentis pradeda ??? blink.gif  blink.gif  blink.gif

Cipsiuk,gal vaidenasi... blush2.gif aš visą laiką kažkaip užmetu akį į nikų parašytų žinučių skaičių....Tai jūsų tiek ir yra 4u.gif netoli 800....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 07 spalio 2008 - 16:40
Jetau , labai atsiprasau , matot kaip ruduo zmogu veikia doh.gif !!!!
Reiks vakare kokia maldele sukalbeti hihihi.gif , o tai velniai zino , koks dar biesas pasivaidens blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 07, 18:28)
Jetau , labai atsiprasau , matot kaip ruduo zmogu veikia doh.gif !!!!
Reiks vakare kokia maldele sukalbeti hihihi.gif , o tai velniai zino , koks dar biesas pasivaidens blink.gif

Nu prajuokinot user posted image
Atsakyti
noriu paklausti apie pertepima: o cukru i grietine is karto visa supilti, kai dar nei kiek ji neplakta, ar jau siek tiek suplakus grietinele ir tik tada deti cukru? g.gif
Atsakyti
Ir cukru ir rugstele ( jei naudosi ) reikia deti i dar neplakta grietinele smile.gif
Atsakyti