Man labai ir patys lakstai patiko (nekalbant apie lengva kepima ir gamyba teslos)...kadangi vienam grietineles pritruke buvo,tai as ji viena suvalgiau,ir jis toks skanus buvo..mano vokietukes koleges prase jau recepto,zodziu medutis bus kepamas tarptautiniu mastu
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 07, 10:52)
Ne nedek , tada padegink sukru sausoje keptuveje iki labai tamsios spalvos , ir supiljk i paruostus kaitinti produktus , tik perspeju -gali jaustis degesiu skonis.
O KAKAVA TAU TIKRAI NIEKO NEPAGELBES gausis tokia murzina , pamazgu spalva , ir tirtas cia jau bus ne medutis
O KAKAVA TAU TIKRAI NIEKO NEPAGELBES gausis tokia murzina , pamazgu spalva , ir tirtas cia jau bus ne medutis
taigi tuos lakštus labiau pakepi ir jie būna tamsūs,ar ne taip?
Aciu merginos uz patarimus
O jei kas nori rudesniu lakstu, tai gal tinka rudasis cukrus, kuris buna pirkt? Tai nereiktu aprasto cukraus kepint. Ten is cukranendriu berods jis, kaip tik as nusipirkau tokio, gal kokiam pyragui reiks. O tu Ericka viska gerai manau darei, pas mane jie iskepe buvo minksti, o kai atveso jie sukietejo, atrode kad jie netrupantys, bet kai tryniau trupinius, tai jie kaip sausainis susitrupino. Tad viska gerai tu darei
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 07, 13:43)
MERGAITES , AS CIA VISAI NE I TEMA ( ATSIPRASAU ) , bet ar gali taip buti , kad buvo 905 zinutes , o dabar vel pasidare 700 na pamirsau kiek dabar yra , ar man jau vaidentis pradeda ???
Cipsiuk,gal vaidenasi... aš visą laiką kažkaip užmetu akį į nikų parašytų žinučių skaičių....Tai jūsų tiek ir yra netoli 800....
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 07, 18:28)
Jetau , labai atsiprasau , matot kaip ruduo zmogu veikia !!!!
Reiks vakare kokia maldele sukalbeti , o tai velniai zino , koks dar biesas pasivaidens
Reiks vakare kokia maldele sukalbeti , o tai velniai zino , koks dar biesas pasivaidens
Nu prajuokinot
noriu paklausti apie pertepima: o cukru i grietine is karto visa supilti, kai dar nei kiek ji neplakta, ar jau siek tiek suplakus grietinele ir tik tada deti cukru?