Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

QUOTE(RiMami @ 2008 10 05, 23:24)

RiMami, atsakiau temoje apie papuosimus, o tai gausim dar barti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ilgai skaiciau, vis ruosiausi daryt medaus torta ir vakar issikepiau lakstus...Siandien sutepiau, ir arba siandien vakare arba ryt valgysim...

Tai mano pirmas bandymas kept tortus... tikiuosi bus gerai

user posted image
Atsakyti
Eugute,
o kkoks veidukas....... wub.gif
Atsakyti
sveikutes, si savaitgali ir mes skanavom meduti, tiesa jis neprilygsta groziu jusu keptiems, bet skonis pasakiskas thumbup.gif cypsiuk aciu uz super recepta, uz savaites turesiu kept vel, drauge vietoi dovanos uzsiprase biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2008 10 06, 13:07)
............ tiesa jis neprilygsta groziu jusu keptiems,

Nieko sau NEPRILYGSTA, blink.gif
Tai gi labai grazu ir taip romantiska wub.gif
neramuole thumbup.gif

O cia is visos mases padarytas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 06, 13:19)
Nieko sau NEPRILYGSTA,  blink.gif
Tai gi labai grazu ir taip romantiska wub.gif
neramuole thumbup.gif

O cia is visos mases padarytas?  g.gif

aciu inocka ax.gif taip sis tortas pagal cypsiuko surasyta produktu kieki cool.gif gavosi 6 dideli ir 6 mazi paploteliai, tik va trupinukam nebeliko biggrin.gif
Atsakyti
Cia visoms kurios kepat , ir taip sauniai papuosiate
user posted image

Malonu , kad patinka biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
noriu paklausti. vakar issikepiau medaus paplociu, tai jie tokie jau siandien sukieteje. tai jei tepsiu torta ketvirtadieni ar reikes tuos blynus sulaistyti kuom nors, ar nuo grietineles jie suminkstes g.gif bijau , kad sausa nebutu. gal as per kietus blynus iskepiau doh.gif pirma kart kepiau, nelabai gaudaus, kaip tie blynai turi atrodyt iskepe ir pastoveje. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((Ericka) @ 2008 10 07, 08:33)
Labas rytas  4u.gif
noriu paklausti. vakar issikepiau medaus paplociu, tai jie tokie jau siandien sukieteje. tai jei tepsiu torta ketvirtadieni ar reikes tuos blynus sulaistyti kuom nors, ar nuo grietineles jie suminkstes  g.gif bijau , kad sausa nebutu. gal as per kietus blynus iskepiau  doh.gif pirma kart kepiau, nelabai gaudaus, kaip tie blynai turi atrodyt iskepe ir pastoveje.  blush2.gif

nu kad nieko nereikės.Sutepsi grietinėle ir jie paminkštės mirksiukas.gif
Atsakyti
Na as kaip recepto savininke egypt.gif , tai issakysiu savo nuomone, jie kai iskepa ir atsala buna sausi ,trapus , bet kai tik suliesi grietinele -suminkstes , nors as turiu keleta klientu kurie praso , kad dar sdrekinciau ( bet jeugu taip darysi , tai tik vos vos , kitaip istis ), bet asmeniskai man to garyti nereikia schmoll.gif , ir dar , sekancia diena jis buna skanesnis , negu suteptai ir valgomas ta pacia diena ,
Sekmes gamyboje mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 07, 10:27)
Na as kaip recepto savininke egypt.gif , tai issakysiu savo nuomone, jie kai iskepa ir atsala buna sausi ,trapus , bet kai tik suliesi grietinele -suminkstes , nors as turiu keleta klientu kurie praso , kad dar sdrekinciau ( bet jeugu taip darysi , tai tik vos vos , kitaip istis ), bet asmeniskai man to garyti nereikia schmoll.gif , ir dar , sekancia diena jis buna skanesnis , negu suteptai ir valgomas ta pacia diena ,
Sekmes gamyboje mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
user posted image

Man irgi atrodo ju sulaistyti nereikia, nes jie labai gerai suslampa ir nuo grietineles. Mano mama net sake taip: "kuo toliau tuo jis man skanesnis" smile.gif ji turejo galvoj, kad kai keleta dienu pastovi, jis skanesnis buna.
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 07, 10:27)
Sekmes gamyboje mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
user posted image

matyt kazka ne taip dariau, nes mano tai netrupa jie. daugiau tokie minksti.
tiesa, soda kai supyliau i tesla nesuputojo, tik kai gesinau actu tada putojo (naudojau vynuogiu acta) g.gif

o jeigu noriu rudu paplociu, ar galiu deti kakava?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (Ericka): 07 spalio 2008 - 09:47