Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

Nesikankink tu su tom nuotraukom , as tau i AZ parasysiu kaip ideti mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi jau sutepiau ir i balkona pastaciau, rytoj vakare padarysiu papuosima, jau puse padariau, ka tik virtuve sutvarkiau.
O valgysim tik sekmadieni. Tai gal dar skanesnis bus, kai tiek laiko pastoves. g.gif
Atsakyti
Oi, as i balkona nestatyciau- gi tokia dregme lauke. Nesutizh? blink.gif
Atsakyti
nu,nepasakyciau,kad per riebu,ir susigere normaliai,tiesiog tirpo burnoi ir akyse...........seimyna patvarke tongue.gif tongue.gif aciu cypsiuk uz paaiskinima apie foto ikelima. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2008 10 04, 13:26)
Oi, as i balkona nestatyciau- gi tokia dregme lauke. Nesutizh? blink.gif

Ne, viskas gerai. thumbup.gif Nieka jam neatsitiko. As dariau 2/3 visos normos, o sutepiau tik vienu indeliu grietineles. Kazin, ar nebus per sausas? g.gif Siandien jau papuosiau, ryt nuforkinsiu ir ikelsiu. Rytoj eisim i svecius, nesiu torciuka dovanu, nezinau, ar pavyks nufotkint, kaip atrodo vidus. Bet jau ispudziais bent zodziu pasidalinsiu biggrin.gif
Atsakyti
As i krema nedejau citrinos zieveles, bet ir net citrinos rugsties nedejau, tai kazko truko, ot kur vepla as...
Atsakyti
va taip atrodo torciuko vidusk, visas torciukas ikeltas i papuosimus.

user posted image

Ciupciuk, labai skanu, krepsiu tik Jusu meduti.
Aciu uz recepta aciuks.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif
Labai atsiprasau , bet kur plakta grietinele ? ar cia gal su kokiu dzemu pertepta ?
Na , bet svarbu , kad jums patiko mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif user posted image
Atsakyti
[quote=cipciukas,2008 10 05, 18:01]
blink.gif blink.gif blink.gif
Labai atsiprasau , bet kur plakta grietinele ? ar cia gal su kokiu dzemu pertepta ?
Na , bet svarbu , kad jums patiko mirksiukas.gif mirksiukas.gif

[quote]
Aha,ir man keistas medaus tortas be grietineles blink.gif
Atsakyti
Cia su plakta grietinele lotuliukas.gif , man ir paciai keista, kur gi ji dingo g.gif , matyt susigiere mirksiukas.gif , tepiau penktadieni velai vakare, o siandien valgem. Dingo akimirksniu blink.gif . Net gi tie, kurie torto nemiegsta, suvalge po du gabalus lotuliukas.gif . Buvo labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Inočka, ir aš prisijungiu prie susižavėjimų tavo tortuuser posted imageuser posted imageuser posted image, joooo sunku patikėti, kad pirmą kartą taip gražiai išpuošei bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif , turbūt turi meninkės gyslelę. Tu papasakok, kas ten toks rudas po saldainine mase g.gif , tikriausiai aptepei tortą kokiu nors sviestiniu kremu g.gif ar aš klystu? Įdomu ar galima būtų tą masę užkloti ant plaktos grietinėlės kremo? Ar ji neaptirptų po to? Gal kas žino user posted image

user posted image
Atsakyti
As RiMami klojau ant grietineles , visiskai nieko neatsitiko , neatitirpo schmoll.gif schmoll.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti