As irgi jau sutepiau ir i balkona pastaciau, rytoj vakare padarysiu papuosima, jau puse padariau, ka tik virtuve sutvarkiau.
O valgysim tik sekmadieni. Tai gal dar skanesnis bus, kai tiek laiko pastoves.
O valgysim tik sekmadieni. Tai gal dar skanesnis bus, kai tiek laiko pastoves.
nu,nepasakyciau,kad per riebu,ir susigere normaliai,tiesiog tirpo burnoi ir akyse...........seimyna patvarke aciu cypsiuk uz paaiskinima apie foto ikelima.
QUOTE(alfa159 @ 2008 10 04, 13:26)
Oi, as i balkona nestatyciau- gi tokia dregme lauke. Nesutizh?
Ne, viskas gerai. Nieka jam neatsitiko. As dariau 2/3 visos normos, o sutepiau tik vienu indeliu grietineles. Kazin, ar nebus per sausas? Siandien jau papuosiau, ryt nuforkinsiu ir ikelsiu. Rytoj eisim i svecius, nesiu torciuka dovanu, nezinau, ar pavyks nufotkint, kaip atrodo vidus. Bet jau ispudziais bent zodziu pasidalinsiu
As i krema nedejau citrinos zieveles, bet ir net citrinos rugsties nedejau, tai kazko truko, ot kur vepla as...
va taip atrodo torciuko vidusk, visas torciukas ikeltas i papuosimus.
Ciupciuk, labai skanu, krepsiu tik Jusu meduti.
Aciu uz recepta
Ciupciuk, labai skanu, krepsiu tik Jusu meduti.
Aciu uz recepta
[quote=cipciukas,2008 10 05, 18:01]
Labai atsiprasau , bet kur plakta grietinele ? ar cia gal su kokiu dzemu pertepta ?
Na , bet svarbu , kad jums patiko
[quote]
Aha,ir man keistas medaus tortas be grietineles
Labai atsiprasau , bet kur plakta grietinele ? ar cia gal su kokiu dzemu pertepta ?
Na , bet svarbu , kad jums patiko
[quote]
Aha,ir man keistas medaus tortas be grietineles
Cia su plakta grietinele , man ir paciai keista, kur gi ji dingo , matyt susigiere , tepiau penktadieni velai vakare, o siandien valgem. Dingo akimirksniu . Net gi tie, kurie torto nemiegsta, suvalge po du gabalus . Buvo labai skanu
Inočka, ir aš prisijungiu prie susižavėjimų tavo tortu, joooo sunku patikėti, kad pirmą kartą taip gražiai išpuošei , turbūt turi meninkės gyslelę. Tu papasakok, kas ten toks rudas po saldainine mase , tikriausiai aptepei tortą kokiu nors sviestiniu kremu ar aš klystu? Įdomu ar galima būtų tą masę užkloti ant plaktos grietinėlės kremo? Ar ji neaptirptų po to? Gal kas žino