Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

QUOTE(ziwiliute @ 2008 09 30, 21:09)
:
dar karta aciu , Cipciuk, uz recepta ir busimus kg ant slaunu... nes visuomet dabar si tortuka kepsiu  rolleyes.gif  hah.gif

va ,va čia tai jau problema bus.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 09 30, 20:53)
Valio Cipciukui   thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ji superine ir jos receptai!!!
Bet foto nera?  g.gif  ar jau suvalget torta?  lotuliukas.gif

stai, mano torto gabalelis.... vienas is paskutiniu blush2.gif

http://www.foto.lt/i...goods/11765.JPG
Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2008 10 02, 08:28)
stai, mano torto gabalelis.... vienas is paskutiniu blush2.gif

http://www.foto.lt/i...goods/11765.JPG

bet šviesutis jis toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2008 10 02, 09:47)
bet šviesutis jis toks smile.gif

bijojau lakstus sudeginti..... blush2.gif sekanti karta ilgiau pakepsiu 4u.gif
Atsakyti
Aij nesigauna man tie tortai graziai papuost mad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 02, 11:47)
Aij nesigauna man tie tortai graziai papuost  mad.gif

[

Nu ir visai liuks.Ne visi dar ir taip papuoštų 4u.gif
Atsakyti
Viskas puiku thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ( tik balta pamirsai pabarstyti tongue.gif )
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 10 02, 12:47)
Aij nesigauna man tie tortai graziai papuost  mad.gif

user posted image

Labai gražiai papuoštas, toks originalus... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 02, 12:46)
Viskas puiku thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ( tik balta pamirsai pabarstyti  tongue.gif )
user posted imageuser posted image

Tiksliai doh.gif nu ir issiblaskius as...

Man dar reikia nusipirkt maza sieteli, nes kur turiu, tai labai didelis, ir nesamoningai gaunasi issijot trupinius unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugegele23: 02 spalio 2008 - 12:56
Tiesa, uzmirsau parasyti- kepiau medaus torta su grikiu medum. Na ka galiu pasakyti- labai gerai. Jis tamsesnis gavosi. thumbup.gif Ir dar labai gerai "eina" vysniu zele gabaliukai pertepimuose- kiek kietesne vysniu zele, supjaustai, pametai ant pertepimu- super. Ir papuosimui gerai tas zele atrodo. Puosybai patingejau su trupiniais badziotis, tai dariau taip: visas virsus gana storai uzbarstytas kokoso drozlemis (apsaugo nuo pageltonavimo, plius, seimyna megsta), tamsaus sokoladinio sausainio trupineliai pakrastelyje ir mazi vysniu zele kubeliai ant kokoso pabarstyti. O sonu niekaip nemaskavau- visai grazu man tas grietineles nubegimas. smile.gif

Tai jau ir likusius lakstus sutepiau. Si karta su persiku zele- itariu, ne pats geriausias variantas, bet kitokios namuose nebuvo. Butu geriau kas rugstesnio- apelsinu, spanguoliu zele pvz...Bet nieko- ilasinau citrinos sulciu i zele del rugsteles, sueis. smile.gif

Liuks dalykas sitas tortukas. Cia ne koks pirktinis medtortalas su skonio stiprikliais, dazikliais ir standikliais. thumbup.gif Einu dabar ieskoti Juodo misko torto recepto. Vat dar ta ismokt reiketu... smile.gif Cipciuk, neteko kepti- sokoladinis su daug sokolado, vysniom, konjaku, grietinele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 02 spalio 2008 - 16:53
Na gal kalbi apie Juodaji miska kuri BIJOLA kepa ? esu ne karta valgiusi , skanus , ir pasidaryti man atrodo galima pabandyti g.gif
Na , o sokoladini ....... reikia kepti sokoladini biskvita , ji sulieti norimu alkogoliu , ir kiek is tavo kalbos supratau pertepima reikia daryti sokoladini ( as kalbu ne apie kakava , o gera sokolada ).Gal reikes kada pabandyti .
Atsakyti
As i tortu tema parasiau savo megstama ir daznai kepama sokoladini torta, pavadinimas "OTELAS". Pasiziurekit, tikrai rekomenduoju. Labai, labai skanus.

O del "juodo misko", tai turiu recepteli, tik reiktu is rusu kalbos isverst. Jei norit, galiu i AZ imesti rusiska recepta, o jei ne, tai luktelkit, jei norit parasysiu cia isversta. Tik turbut i tortu tema reikia rasyti g.gif
Atsakyti