Tiesa, uzmirsau parasyti- kepiau medaus torta su grikiu medum. Na ka galiu pasakyti- labai gerai. Jis tamsesnis gavosi.
Ir dar labai gerai "eina" vysniu zele gabaliukai pertepimuose- kiek kietesne vysniu zele, supjaustai, pametai ant pertepimu- super. Ir papuosimui gerai tas zele atrodo. Puosybai patingejau su trupiniais badziotis, tai dariau taip: visas virsus gana storai uzbarstytas kokoso drozlemis (apsaugo nuo pageltonavimo, plius, seimyna megsta), tamsaus sokoladinio sausainio trupineliai pakrastelyje ir mazi vysniu zele kubeliai ant kokoso pabarstyti. O sonu niekaip nemaskavau- visai grazu man tas grietineles nubegimas.
Tai jau ir likusius lakstus sutepiau. Si karta su persiku zele- itariu, ne pats geriausias variantas, bet kitokios namuose nebuvo. Butu geriau kas rugstesnio- apelsinu, spanguoliu zele pvz...Bet nieko- ilasinau citrinos sulciu i zele del rugsteles, sueis.
Liuks dalykas sitas tortukas. Cia ne koks pirktinis medtortalas su skonio stiprikliais, dazikliais ir standikliais.
Einu dabar ieskoti Juodo misko torto recepto. Vat dar ta ismokt reiketu...
Cipciuk, neteko kepti- sokoladinis su daug sokolado, vysniom, konjaku, grietinele?