Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

QUOTE(Nota @ 2008 09 24, 22:04)
as siandien kepiau medaus torta pagal cypsiukes aprasyma..nu zinokit nesitikejau,kad gausis..pirma karta gyvenime kepiau torta..ir aisku su didziausia meile  4u.gif  tai va..gavosi 6 paplotelia, tai padariau dvieju aukstu smile.gif o del tos grietines,tai issigandau,kad nieko nesigaus,tai begau prasyt kaimynu kad nupirktu riebesnes nei 35%  rolleyes.gif  nors saldytuve turiu dar du indelius liesos grietines..zodziu..ryt svesim kaimynu gimtadieni, tai ziuresim ar skanus gausis finale  rolleyes.gif  nors siaip paploteliai tai be galo skanus mirksiukas.gif  aciu uz recepta. o dabar einu pasidaryt trafareta ir bandyt puosti savo kurini  drinks_cheers.gif

aha tikrai receptas geras ir aš galvojau kad nesigaus bet sekmadienio vakarą iškepiau ir padariau tortą man tai iš pusės tešlos dauda lakštų gavosi aišku nedidukų, bet reikėjo saugot nes mano pyplys tai taip ir taikėsi jį nuvogt vieną lakštą pavyko biggrin.gif ir dar kiti buvo apkramtyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 29 rugsėjo 2008 - 22:43
cipciuk o tai kremui tu tik grietinėlę naudoji?Bet darysiu su 35 procentų tai vistiek gausi ane?
Atsakyti
Taip , naudoju tik grietinele , bet 36% , o i sita 35% as sirdingai patarsiu ipilti grietineles standintojo , kiek ir kaip ji pilti parasyta ant pakelio , atrodo tik vienas procentas to riebumo , bet zinokite skiriasi kaip diena ir naktis . Sekmes tepant ir puosent !
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 30, 10:33)
Taip , naudoju tik grietinele , bet 36% , o i sita 35% as sirdingai patarsiu ipilti grietineles standintojo , kiek ir kaip ji pilti parasyta ant pakelio , atrodo tik vienas procentas to riebumo , bet zinokite skiriasi kaip diena ir naktis . Sekmes tepant ir puosent !

aš dariau 35 procentų grietinėlės,36 negavau,bet gerai įšėjo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 30 rugsėjo 2008 - 10:00
O jei as sutepciau torta ketvirtadieni, o valgytume tik sestadieni, tai medaus tortui nieko nepasidarys? blush2.gif
Atsakyti
jis bus labai imirkes ir minkštutis. mes kai per kokias sventes padarom, tada juk vis vien lieka koks gabalelis, tai jis buna isigeres. gal ir nieko, bet geriau butu pries diena sutept, manau g.gif
o man skaniausias idaras yra su jogurtu (kelis kartus darem su laimo-citrinos skonio jogurtu, bet galima ir kitoki trb) ir dedam visad spanguoliu uogiene (ji rugsti). siaip anksciau darydavom su grietine+cukrus+citrina, viska isplakam (be jokio standiklio) ir pertepam.
nors ir skysti idarai, taciau neriebus ir pakanka, jog medaus pyragas suminkstetu ax.gif
Atsakyti
Tik rugegele , dar skaniau bus , thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 30, 14:48)
Tik rugegele , dar skaniau bus ,  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Gerai, nes man penktadieni nelabai iseis sutept, tada ketvirtadieni tepsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 30, 10:33)

su puošybą tai sunkiau biškį, nei tortą padaryt, dabar lakštus kepu kol vaikis mano miega,nes neina atsigint jei būna ir mato kas kepa biggrin.gif
Atsakyti

4u.gif ir as padekosiu cipciukui uz si receptuka.puse dienos rinkau visame forume viska apie medaus torta pagal cipciuka....susirinkau....torta palikau stoveti pusantros paros....siandien ryte prapjovem.....mmmmmm skanumelis clap.gif gathering.gif nors pirma karta is vis torta kepiau... rezultatas labai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .man patiko, kad lakstai taip greitai iskepe... vos spejau keisti.is normos iskepiau 9 didziulius lakstus, tortas gavosi tikras gigantas biggrin.gif beje, giretineles as neradau >35%, teko 33% imti, bet ant pokelio buvo uzrasyta, kad tinka ir aciu die pavyko.susiplake labai gerai.... tik del papuosimo reikia dar treniruotis blush-anim-cl.gif

dar karta aciu , Cipciuk, uz recepta ir busimus kg ant slaunu... nes visuomet dabar si tortuka kepsiu rolleyes.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(ziwiliute @ 2008 09 30, 21:09)
4u.gif  ir as padekosiu cipciukui uz si receptuka.puse dienos rinkau visame forume viska apie medaus torta pagal cipciuka....susirinkau....torta palikau stoveti pusantros paros....siandien ryte prapjovem.....mmmmmm skanumelis  clap.gif  gathering.gif nors pirma karta is vis torta kepiau... rezultatas labai super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .man patiko, kad lakstai taip greitai iskepe... vos spejau keisti.is normos iskepiau 9 didziulius lakstus, tortas gavosi tikras gigantas biggrin.gif beje, giretineles as neradau >35%, teko 33% imti, bet ant pokelio buvo uzrasyta, kad tinka ir aciu die pavyko.susiplake labai gerai.... tik del papuosimo reikia dar treniruotis blush-anim-cl.gif 

dar karta aciu , Cipciuk, uz recepta ir busimus kg ant slaunu... nes visuomet dabar si tortuka kepsiu  rolleyes.gif  hah.gif

Valio Cipciukui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ji superine ir jos receptai!!!
Bet foto nera? g.gif ar jau suvalget torta? lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip malonu , kad patinka mano " firminukas" , kepkit mergaites i sveikata
user posted imageuser posted image
Atsakyti