Kokio storumo lakstai mazdaug turi but pries kepant?
visai visai ploni,net "prazrachnyje"
Alacka, aciu uz recepta . Vekykos bus skanios
Mano medaus tortas...
Velniskai sotus , tik nezinau ar dar antra karta kepciau
Velniskai sotus , tik nezinau ar dar antra karta kepciau
Kodėl? Neskanus buvo? Jei dėl riebumo, jie juk tokie..
Gražiai atrodo
Gražiai atrodo
aguonele kodel antra kart nekeptum? neskanus tau? as tai tikrai dar kepsiu man tai patiko tik jau del sotumo tai tikrai daug neprivalgysi
Aciu merginos , kad taip ivertinat .Skanus jis tikrai, kuo ilgiau stovi tuo skanesnis, bet as ji kitoki isivaizdavau (truputi puresni ). Recepto tikrai nemesiu, visi gyre kas valge.
QUOTE(rupe @ 2008 03 21, 11:12)
Alacka, aciu uz recepta . Vekykos bus skanios
Prasom.
Papildyta:
QUOTE(aguonele @ 2008 03 24, 14:15)
Graziai atrodo. Tik as biski blynus darau plonesnius. Niam niam,tikrai skaniai ir graziai atrodo.
Kepiau ir as si torta sestadieni, tik plonesni blynai buvo, bet ir grietines tarpuose maziau skanus, tikrai labai sotus, daug jo neina suvalgyt nezinau, gal as kazko kito tikejausi kuom skiriasi pensininkas nuo medaus torto?
Aciu Alacka uz recepta. Zinai, tai pirmas tortas mano gyvenime keptas .Net neisivaizdavau kokie tie lakstai turi buti nei ka. Kai issitraukiau pirmus, tai galima sakyti maniau daugiau nebekepsiu, tokie kieti jie buvo. Kitus dariau plonesnius ir jau geriau atrode Nuo grietines igavo minkstumo, bet tas kietumas truputi jaucias. Taciau kaip pirmam kartui tai tikrai pavykes, nes nekeliaus i konteineri ( o buve yra ir taip )
As irgi sestadieni kepiau, skanumelis neispasakytas . Seimyna valge ir gyre(o as aisku pasikelusi , nes tai mano pirmas keptas tortas), ir tikrai dar ir dar ji kepsiu
Velykom ir as kepiau medaus torta,nes norejau pakeisti sventini torta.Receptas buvo is rusu saito,bet labai panasus i Alacka,tam recepte buvo parasyta 2,5-3st. miltu ir tesla turi buti grietines tirstumo,o ja ideti i saldytuva nakciai.Buvo labai sunku iskocioti blynus,nes ji buvo labai lipni,patys blynai gavosi storoki,bet jie permirko ir buvo purus.Skonis buvo labai geras,bet kaip pastovejo kambario temperaturoj,tik isemus is saldytuvo buvo kietas ir sausas.Daugiau pagal si recepta nekepsiu vien del blynu kociojimo.Maciau dar viena ir labai skaniai atrodanti medaus torta,tai ten raso,kad reikia teslos mase ant garu laikyti 40min vis pamaisant,nes jis atrode kaip karamelinis.Tas tortas vadinasi"MEDAUS TORTAS PRIE SEIMO",bet rusiskai. Sekanciai progai pabandysiu.