Nereikia deti i joky maiseli , pasidek kurnors sausai , uzdenk popieriau lapu, kad nedulketu ir lai stovi , paskui tik sutepti beliks , velnias kaip cia tau viska perduoti ( zinai ka ) galetum graziau papuosti . O is tos normos didelis gaunasi 33cm. , jei dvieju aukstu - atitinkamai mazesnis 26cm. ir ant virsaus 16cm. . Tesla kociok silta , katik uzminkyta , jei per minksta dadek miltu ,kad tau maloniai kociotusi
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 20, 11:33)
Nereikia deti i joky maiseli , pasidek kurnors sausai , uzdenk popieriau lapu, kad nedulketu ir lai stovi , paskui tik sutepti beliks , velnias kaip cia tau viska perduoti ( zinai ka ) galetum graziau papuosti . O is tos normos didelis gaunasi 33cm. , jei dvieju aukstu - atitinkamai mazesnis 26cm. ir ant virsaus 16cm. . Tesla kociok silta , katik uzminkyta , jei per minksta dadek miltu ,kad tau maloniai kociotusi
Supratau na kaip nors papuosiu ir taip, kolkas ir be tu daikciuku o kaip man pasiimt viska sugalvosim vistiek dar gimtadienis tik uz kokiu dvieju savaiciu seses.
O nepamenu ar raset, bet ar tuos lakstus sutept formoj, ar tiesiog det viena ant kito, be formos krastu atsegamu?
QUOTE(zebra @ 2008 09 19, 19:55)
Sveikutės
Padariau ir aš šiandien tortą,ragausim ryt tik.Šiaip turiu savo receptą,bet šį kartą dariau pagal cipsiuko receptą.Nes man "sužavėjo"kad cipsiuko recepte eina margarinas,o jis būtent ir minkština tortą,nei sviestas.Gavosi 2 aukštų
Padariau ir aš šiandien tortą,ragausim ryt tik.Šiaip turiu savo receptą,bet šį kartą dariau pagal cipsiuko receptą.Nes man "sužavėjo"kad cipsiuko recepte eina margarinas,o jis būtent ir minkština tortą,nei sviestas.Gavosi 2 aukštų
eina sau koks grožis, kaip padrėt tokį?Jau papuošimai
viskas susirašiau receptą eisiu kept ir aš tikiuosi gausis...ai o kaip tuos papuošimus padarei tas gėlytes lapelius, gal išuosi paslaptį, norėčiau ir aš išmokt..
Papildyta:
dar iškilo klausimas o kiek laiko maždaug reikia kepti tą lakštą?
Papildyta:
nu ką tikiuosi bus atsakymas kol paruošiu tešlą
Papildyta:
dar iškilo klausimas o kiek laiko maždaug reikia kepti tą lakštą?
Papildyta:
nu ką tikiuosi bus atsakymas kol paruošiu tešlą
Na kadangi cia kepta pagal mano recepta , tai gal neuzpyksite jei atsakysiu i jusu klausikus
Laksteliai kepa pora minuciu , jus pati pamatysite pagal spalva . O kaip padaryti gelytes ,as idejusi i " kaip papuosti savo ....." tema , ten ir receptas yra ( parasytas anksciau ) ,o po to ir nuotraukos kaip daryti .
SEKMES !!!
Laksteliai kepa pora minuciu , jus pati pamatysite pagal spalva . O kaip padaryti gelytes ,as idejusi i " kaip papuosti savo ....." tema , ten ir receptas yra ( parasytas anksciau ) ,o po to ir nuotraukos kaip daryti .
SEKMES !!!
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 21, 20:08)
Na kadangi cia kepta pagal mano recepta , tai gal neuzpyksite jei atsakysiu i jusu klausikus
SEKMES !!!
SEKMES !!!
lakštus jau iškepiau dabar eisiu tų papuošimų kaip daryt ačiū
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 21, 20:08)
SEKMES !!!
SEKMES !!!
Pora minuciu
nuva kiek atsakymų atsirado, kaip iškepiau lakštus, bet kremą tai tik ryt darysiu nes šnd nesugalvoju kokį