Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(zuvialia @ 2008 03 12, 17:33)
tik kelsiu greiciausiai be gatves fotografijos,nes kaip kazkuri mergaite rase pajutau,kad TAI man.Tik abejoju ar jums butu ydomu.

man man man street photo..biggrin.gif
Atsakyti
laba,

greitai balsavau ND. Nespėsiu šįkart komentarų surašyti. Todėl tik parašysiu čia, kad balsavau atsižvelgdama į tai, kad šie namų darbai skirti techninei pusei lavinti, o ne interpretacinei. Atsirinkau tas nuotraukas kuriose medis ir kurios kokybiškiausios mano nuomone buvo.

vistik nesuprantu aš techninių namų darbų, kol kas dar nesuprantu. Tarkim labai bus įdomu, jei pasisakytų visi dalyvavusieji po nd pabaigos, ko išmokote su šiais namų darbais.

Vakare jau galėsiu prisėsti ir pakomentuoti temoje buvusias nuotraukas. Sayonaros ypač smile.gif
Atsakyti
Ok, o kaip sitas Sapnas?
user posted image
Atsakyti
Hmm Opa, man kiek kompozicija nepatinka, tokia užspausta labai, kadras dalijamas vertikaliai pusiau.. tonavimas labai patinka šis, mėgstu tokį rolleyes.gif

Aš tai svarstau kaip čia greičiau išpleškinus 30 spalvotų kadrų biggrin.gif nes pradėjau juostelę kur mano manymu turėtų būti įdomus kadras (vaikio aišku, bet labai jau man norisi jį pamatyt kaip gavosi), bet va kad neturiu kur jos išfotografuot, reikia į svečius pas ką nors įsiprašyt vaikų fotkint nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 12 kovo 2008 - 18:46
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 12, 18:41)
Aš tai svarstau kaip čia greičiau išpleškinus 30 spalvotų kadrų biggrin.gif nes pradėjau juostelę kur mano manymu turėtų būti įdomus kadras (vaikio aišku, bet labai jau man norisi jį pamatyt kaip gavosi), bet va kad neturiu kada jos išfotografuot, reikia į svečius pas ką nors įsiprašyt vaikų fotkint  nail.gif

oi kaip pakviesčiau, jei sūnus nesirgtų biggrin.gif

Desiree, laukiu komentarų 4u.gif kritikos gali negailėti, nusipelniau doh.gif

p.s. dirbu vaiko temperatūros numušėja.. doh.gif kol kas dirbu nekokybiškai, nes temperatūra nekrenta..sad.gif
Atsakyti
Na, neįtaikiau šį kart su ND ax.gif Nesinorėjo vien tik plikos technikos, norėjosi ir kitokio žvilgsnio..

O čia nuotraukų vis neprisiruošiu pakomentuoti ax.gif Laukiu dar ir dar. Ir stebiu kol kas.
Gal kada ir susikaupsiu smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 03 12, 18:47)

p.s. dirbu vaiko temperatūros numušėja.. doh.gif kol kas dirbu nekokybiškai, nes temperatūra nekrenta..sad.gif

A kas jam? Jei kokia angina, tai tempa gerai mušasi po paracetamolio ir ibufeno dueto. Pusvalanduko skirtumu. Ir ilgiau pasilaiko nukritus.
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
tiesa pasakius ir aš mėtausi vertinama ND... žiūriu techninę pusę, bet gi negalima įvertinti nuotrauką kuri yra kokybiškiausia... unsure.gif nes daug kokybiškų pvz pasitaikys, ką tada daryt. šiaip laaabai stengiuos žiūrėt kokybę+įdomumas... kažkokių interpretacijų nedaug tepasitaikė šį karta... g.gif žiūrėt vien techninę pusę neįmanoma... irgi vakar galvojau, na medis, na kokybiškas medis, o kas iš to g.gif lyg ir techniniai ND doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 03 12, 18:55)
A kas jam? Jei kokia angina, tai tempa gerai mušasi po paracetamolio ir ibufeno dueto. Pusvalanduko skirtumu. Ir ilgiau pasilaiko nukritus.
Sveikit  4u.gif

gydytoja sako, kad panašiausia į tracheitą.. jeigu dar dieną nekris temperatūra, gaus antibiotikų.. doh.gif
paracetamolio ir ibufeno duetą esu taikius. be proto efektyvu drinks_cheers.gif
bet šiuo atveju netinka, nes uždegimą stiprų turi, laukiam, gal pats organizmas nugalės, jei ne - nu ką darysi.. unsure.gif
Atsakyti
Man tai atrodo, kad neimanoma tos technines temos atlikti visiskai atsiribojus nuo bet kokios minties ar interpretacijos g.gif Nes tada reiktu sustarti, kad, pavyzdziui, visi vilnieciai sestadieni 12 val. eina ir fotografuoja Lukiskiu aikstej trecia is kaires liepa, butu vienodos salygos - tada galima vertinti technine puse. Bet cia juk butu nesamone.
Mano kaip naujoko akimis ziurint, tai abiejose temose svarbi tiek technine, tiek interpretacine puse, tiesiog viena tema galbut yra paprastesne ir lengviau ispildoma, ir pavadinti ja "technine" gal yra kiek netikslu, todel ir kyla del jos kazkokiu diskusiju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 12 kovo 2008 - 19:39
QUOTE(Mylia @ 2008 03 12, 20:38)
Man tai atrodo, kad neimanoma tos technines temos atlikti visiskai atsiribojus nuo bet kokios minties ar interpretacijos  g.gif  Nes tada reiktu sustarti, kad, pavyzdziui, visi vilnieciai sestadieni 12 val. eina ir fotografuoja Lukiskiu aikstej trecia is kaires liepa, butu vienodos salygos - tada galima vertinti technine puse.

norėčiau pažiūrėt tokios akcijos rezultatus, turėtų būti labai netikėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 12, 20:06)
norėčiau pažiūrėt tokios akcijos rezultatus, turėtų būti labai netikėti biggrin.gif

Pats procesas irgi turetu neblogai atrodyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 12, 20:37)
Pats procesas irgi turetu neblogai atrodyti biggrin.gif

kaip rodo praktika, atėję į tą pačią vietą žmonės sukasi į skirtingas puses ir mato skirtingus dalykus. nebent užduotis būtų įvardinta - fotkinam trečią liepą biggrin.gif
Atsakyti