Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Opa, nerealu, labai labai patiko rolleyes.gif koks svelnumas rolleyes.gif Plakatine nuotrauka 4u.gif

Darbuose balsuoja anonimas topsecret.gif prasom prisipazinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 12, 15:50)
Darbuose balsuoja anonimas  topsecret.gif prasom prisipazinti 4u.gif

gal tik pamiršo kas pasirašyt... man irgi yra pasitaikę ir kitiems ax.gif

Opa man ryškumo veideliui trūksta...

westos jb - tikrai geras... man irgi rūpi kas maišelyje lotuliukas.gif
Atsakyti
kitą j/b variantą išbandžiau. nebe taip pilka.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 12, 16:28)

westos jb - tikrai geras... man irgi rūpi kas maišelyje  lotuliukas.gif

galvojau aš viena tokia cekavna mastau.gif smile.gif

sayonara, man antras labiau jb

Opa, man irgi ryškumo kažkiek daugiau norėtųsi.. bet kadras tikrai labai mielas
Atsakyti
pabandžiau ir aš gėles fotografuoti.. kadravimas negerai, žinau, o dėl visa kita laukčiau komentarų ir kritikos.. 4u.gif

user posted image

dabar paskaičiau ir iš savęs nusijuokiau.. žinau, kad negerai, ir vis tiek rodau.. doh.gif
ok, palaikysiu ir išimsiu vėliau..biggrin.gif žodžiu, nemoku aš gėlių parodyti taip, kaip kiti.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 kovo 2008 - 16:42
man kadruotė, kaip pati sakei.. ir dar tas lapelis visgi trikdo kažkiek.. jį uždengiu ir man ramiau smile.gif a čia nuo kovo 8 nuvyto ar dar nuo Valentinkės laikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 12, 16:43)
man kadruotė, kaip pati sakei.. ir dar tas lapelis visgi trikdo kažkiek.. jį uždengiu ir man ramiau  smile.gif a čia nuo kovo 8 nuvyto ar dar nuo Valentinkės laikai  smile.gif

nuo gimtadienio..biggrin.gif

ok, išimsiu po valandėlės.. 4u.gif

ryt eisiu porą juostų pasiimt.. ale tai kol nuskanuosiu kur nors, kol parodysiu.. et.. noriu skanerio..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 12, 16:44)

ryt eisiu porą juostų pasiimt.. ale tai kol nuskanuosiu kur nors, kol parodysiu.. et.. noriu skanerio..sad.gif

nu ir kokį ten išsirinkai , kad nėra.. aš saviškį tą pačią diena gavau .. ir esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 12, 16:50)
nu ir kokį ten išsirinkai , kad nėra.. aš saviškį tą pačią diena gavau .. ir esu patenkinta

jokio stebuklo neišsirinkau. nėra nei canosca 4400f, nei epson'o nepamenu skaičiaus. žodžiu, WILNO..smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 12, 16:51)
jokio stebuklo neišsirinkau. nėra nei canosca 4400f, nei epson'o nepamenu skaičiaus. žodžiu, WILNO..smile.gif)))

joo mastau.gif galvojau pas mus čia dierievnia.. ale matai va kaip būna.. nu kantrybės.. smile.gif
Atsakyti
sveiki visi.nepykit del musu fotografiju vilkinimo..visgi ne vieno vakaro pasisedejimas buvo.o 400 kadru vien as nesukelsiu smile.gif as tai atrinkineju ir greitu metu pazadu ykelt..tik kelsiu greiciausiai be gatves fotografijos,nes kaip kazkuri mergaite rase pajutau,kad TAI man.Tik abejoju ar jums butu ydomu.Tad kelsiu greiciausiai ten,kur dalyviai matysis.

viena serija patalpinau kudroj is street temos...labai esu patenkinta sia serija.

Laiko trukumas siektiek stabdo visa reikala,bet kantrybes smile.gif

Opos mazyliui norisi ryskumo,ta mociute dailiai sayonaros ziuris,nors siektiek virsaus noretusi..
O narciza siektiek kairiau norisi patraukt.toliau nuo centro.
Papildyta:
Rida R is kaziuko labiausiai katinai kabino.Tokie juokingi pasirode.Jb padarius efektas didesnis smile.gif blush2.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 03 12, 09:23)

is visu turimu kadru tokio,kaip tavasis neturiu,nors ir panasiu yra,bet labai ydomu matyti ta pati objekta skirtyngu kampu.Pas mane gaila 50tukas galunes nukarpo,bet stai dedu "kitu kampu".vienintele,kurioje tas butelukas matosi :)tavojoj fajnai architektura matos,dviratukas..deja..pas mane ne tik matau,kad contrasto truksta,bet ir istorija nesikuria...einu zet kitu kampu smile.gif
va padidinau kontrasto siektiek...bet vistiek niekaip turbut nebuciau paziurejus taip,kaip tu smile.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 12 kovo 2008 - 17:42
Na ka, nepavyko man perteikti minties... Norejau kad sapnas lengvai isplaukes butu. Aciu uz komentarus.

Westa, is krokuvos vaizdu man uztrigo vaikiukas su balandziu ant galvos, ir ta su maiseliu lotuliukas.gif

BiteMaja, tas gatves daininykas cia placiakampiu fotkytas? Nu zavingas vaizdelis, tikrai labai patiko. Manau, turi tikrai zymiai daugiau gerio po keliones, ale nerodai g.gif

Desiree vaizdelis uzkabino. Lakoniska, su vejeliu :-) Irgi labai noreciau suzinoti tu fotografavimo ir apdirbimo paslapciu blush2.gif

Sayonaros mociutes antroji grazesnis j/b. Nors as toje nuotraukoje matau akis, tokias prasmingas... rodos daugiau nieko joje nebutu...

Zuvialia, sudejus taviske salia Bitutes man ji rodos pilkoka. O rakursas veza biggrin.gif

Atsakyti