Opa, nerealu, labai labai patiko koks svelnumas Plakatine nuotrauka
Darbuose balsuoja anonimas prasom prisipazinti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 12, 15:50)
Darbuose balsuoja anonimas prasom prisipazinti
gal tik pamiršo kas pasirašyt... man irgi yra pasitaikę ir kitiems
Opa man ryškumo veideliui trūksta...
westos jb - tikrai geras... man irgi rūpi kas maišelyje
QUOTE(Sansara @ 2008 03 12, 16:28)
galvojau aš viena tokia cekavna
sayonara, man antras labiau jb
Opa, man irgi ryškumo kažkiek daugiau norėtųsi.. bet kadras tikrai labai mielas
QUOTE(westa @ 2008 03 12, 16:43)
man kadruotė, kaip pati sakei.. ir dar tas lapelis visgi trikdo kažkiek.. jį uždengiu ir man ramiau a čia nuo kovo 8 nuvyto ar dar nuo Valentinkės laikai
nuo gimtadienio..
ok, išimsiu po valandėlės..
ryt eisiu porą juostų pasiimt.. ale tai kol nuskanuosiu kur nors, kol parodysiu.. et.. noriu skanerio..
QUOTE(sayonara @ 2008 03 12, 16:44)
ryt eisiu porą juostų pasiimt.. ale tai kol nuskanuosiu kur nors, kol parodysiu.. et.. noriu skanerio..
nu ir kokį ten išsirinkai , kad nėra.. aš saviškį tą pačią diena gavau .. ir esu patenkinta
QUOTE(westa @ 2008 03 12, 16:50)
nu ir kokį ten išsirinkai , kad nėra.. aš saviškį tą pačią diena gavau .. ir esu patenkinta
jokio stebuklo neišsirinkau. nėra nei canosca 4400f, nei epson'o nepamenu skaičiaus. žodžiu, WILNO..)))
QUOTE(sayonara @ 2008 03 12, 16:51)
jokio stebuklo neišsirinkau. nėra nei canosca 4400f, nei epson'o nepamenu skaičiaus. žodžiu, WILNO..)))
joo galvojau pas mus čia dierievnia.. ale matai va kaip būna.. nu kantrybės..
sveiki visi.nepykit del musu fotografiju vilkinimo..visgi ne vieno vakaro pasisedejimas buvo.o 400 kadru vien as nesukelsiu as tai atrinkineju ir greitu metu pazadu ykelt..tik kelsiu greiciausiai be gatves fotografijos,nes kaip kazkuri mergaite rase pajutau,kad TAI man.Tik abejoju ar jums butu ydomu.Tad kelsiu greiciausiai ten,kur dalyviai matysis.
viena serija patalpinau kudroj is street temos...labai esu patenkinta sia serija.
Laiko trukumas siektiek stabdo visa reikala,bet kantrybes
Opos mazyliui norisi ryskumo,ta mociute dailiai sayonaros ziuris,nors siektiek virsaus noretusi..
O narciza siektiek kairiau norisi patraukt.toliau nuo centro.
Papildyta:
Rida R is kaziuko labiausiai katinai kabino.Tokie juokingi pasirode.Jb padarius efektas didesnis
is visu turimu kadru tokio,kaip tavasis neturiu,nors ir panasiu yra,bet labai ydomu matyti ta pati objekta skirtyngu kampu.Pas mane gaila 50tukas galunes nukarpo,bet stai dedu "kitu kampu".vienintele,kurioje tas butelukas matosi :)tavojoj fajnai architektura matos,dviratukas..deja..pas mane ne tik matau,kad contrasto truksta,bet ir istorija nesikuria...einu zet kitu kampu
va padidinau kontrasto siektiek...bet vistiek niekaip turbut nebuciau paziurejus taip,kaip tu
viena serija patalpinau kudroj is street temos...labai esu patenkinta sia serija.
Laiko trukumas siektiek stabdo visa reikala,bet kantrybes
Opos mazyliui norisi ryskumo,ta mociute dailiai sayonaros ziuris,nors siektiek virsaus noretusi..
O narciza siektiek kairiau norisi patraukt.toliau nuo centro.
Papildyta:
Rida R is kaziuko labiausiai katinai kabino.Tokie juokingi pasirode.Jb padarius efektas didesnis
QUOTE(bite maja @ 2008 03 12, 09:23)
is visu turimu kadru tokio,kaip tavasis neturiu,nors ir panasiu yra,bet labai ydomu matyti ta pati objekta skirtyngu kampu.Pas mane gaila 50tukas galunes nukarpo,bet stai dedu "kitu kampu".vienintele,kurioje tas butelukas matosi :)tavojoj fajnai architektura matos,dviratukas..deja..pas mane ne tik matau,kad contrasto truksta,bet ir istorija nesikuria...einu zet kitu kampu
va padidinau kontrasto siektiek...bet vistiek niekaip turbut nebuciau paziurejus taip,kaip tu
Na ka, nepavyko man perteikti minties... Norejau kad sapnas lengvai isplaukes butu. Aciu uz komentarus.
Westa, is krokuvos vaizdu man uztrigo vaikiukas su balandziu ant galvos, ir ta su maiseliu
BiteMaja, tas gatves daininykas cia placiakampiu fotkytas? Nu zavingas vaizdelis, tikrai labai patiko. Manau, turi tikrai zymiai daugiau gerio po keliones, ale nerodai
Desiree vaizdelis uzkabino. Lakoniska, su vejeliu :-) Irgi labai noreciau suzinoti tu fotografavimo ir apdirbimo paslapciu
Sayonaros mociutes antroji grazesnis j/b. Nors as toje nuotraukoje matau akis, tokias prasmingas... rodos daugiau nieko joje nebutu...
Zuvialia, sudejus taviske salia Bitutes man ji rodos pilkoka. O rakursas veza
Westa, is krokuvos vaizdu man uztrigo vaikiukas su balandziu ant galvos, ir ta su maiseliu
BiteMaja, tas gatves daininykas cia placiakampiu fotkytas? Nu zavingas vaizdelis, tikrai labai patiko. Manau, turi tikrai zymiai daugiau gerio po keliones, ale nerodai
Desiree vaizdelis uzkabino. Lakoniska, su vejeliu :-) Irgi labai noreciau suzinoti tu fotografavimo ir apdirbimo paslapciu
Sayonaros mociutes antroji grazesnis j/b. Nors as toje nuotraukoje matau akis, tokias prasmingas... rodos daugiau nieko joje nebutu...
Zuvialia, sudejus taviske salia Bitutes man ji rodos pilkoka. O rakursas veza