Ateinu su tokiu pasiūlymu dėl naujokų. Šiaip, kadangi ir pati tokia esu, tai pastebėjau vieną bendrą dalyką visiems naujokams (na tiems, patiems pirmiesiems, kurie kelia čia pirmąsias nuotraukas). Dažniausiai yra taip, kad žmogus NORI išmokti fotografuoti. Tada ima fotoaparatą ir "pyškina" į viską, ką mato, nes jis dar nežino, kas jam mieliausia. Gal visgi reiktų duoti kokias užduotis? Na, kad ir buvusių (pačių pirmųjų) ND kokią temą? Tegul fotografuoja ir rodo ką gavo čia. Gavus kritikos, lai dirba prie vienos ar kelių iš kart temų tol, kol jau daugmaž bus gerai. Tada kita tema ir t.t. Manau, fotografuojant su tikslu, greičiau paaiškės 'su kuo valgomas' tas ryškumo gylis, diafragma, išlaikymas ir pan.
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 15, 00:58)
Ateinu su tokiu pasiūlymu dėl naujokų. Šiaip, kadangi ir pati tokia esu, tai pastebėjau vieną bendrą dalyką visiems naujokams (na tiems, patiems pirmiesiems, kurie kelia čia pirmąsias nuotraukas). Dažniausiai yra taip, kad žmogus NORI išmokti fotografuoti. Tada ima fotoaparatą ir "pyškina" į viską, ką mato, nes jis dar nežino, kas jam mieliausia. Gal visgi reiktų duoti kokias užduotis? Na, kad ir buvusių (pačių pirmųjų) ND kokią temą? Tegul fotografuoja ir rodo ką gavo čia. Gavus kritikos, lai dirba prie vienos ar kelių iš kart temų tol, kol jau daugmaž bus gerai. Tada kita tema ir t.t. Manau, fotografuojant su tikslu, greičiau paaiškės 'su kuo valgomas' tas ryškumo gylis, diafragma, išlaikymas ir pan.
bet tokie namų darbai jau yra tik man nepatinka, kad pačiam ten tos nuotraukos įkišt negalima
QUOTE(Rida_R @ 2008 03 14, 23:58)
kažkada jau rašiau, kad pas mane namie nėra turbūt daikto, kurio nesu nufotografavus.. pradedant rozetėm, baigiant dantų šepetukais ir stalčių rankenėlėm.. kai nori išmokt, jokių užduočių nereikia.. tiesiog fotografuoji, fotografuoji.... tai natūralus procesas, jį praeina daugelis, manau..
einu temos užvest ir į lovą.. ryt paroda
NAUJA TEMA
QUOTE(marakeš @ 2008 03 15, 00:01)
bet tokie namų darbai jau yra tik man nepatinka, kad pačiam ten tos nuotraukos įkišt negalima
Tai jie ten ir nedėtų. Rodytų čia Esmė tame, kad būtų konkreti užduotis. Nu, pvz. aš permečiau akimis ND temas ir kai kuriuos pati sau bandausi. Bent jau yra apie ką galvoti ir mokintis kryptingai. Iš kitos pusės, gal fantazijos man trūksta, kad pati susigalvočiau ką fotografuoti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 15, 00:01)
Ateis ir i musu namus svente
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 15, 01:20)
Ateis ir i musu namus svente
niekaip klano negaliu išsirinkti )
dirbu, bliamba
QUOTE(marakeš @ 2008 03 15, 00:28)
dirbu, bliamba
Nakti ?
As tai anksciau kaip 2 val negaliu uzmigt vis tiek, tai dar pasedesiu
Labas rytas
Įmesiu vakare nuorodą, namuose turiu
QUOTE(Simulcika @ 2008 03 14, 23:51)
bėje, papasakok apie paningo techniką ar kur pasiskaityt nurodyk, norėtųsi pabandyti, tik va neaišku ar mano įranga paveš. Na, neesmė - MB fotografas tai iš jo pasiimsiu Bo mano fotikiukas tai canon powershotas S5 - ne viskas su juo išeina.
.....
P.S. Ne Simulčika aš, o Simulcika
.....
P.S. Ne Simulčika aš, o Simulcika
Įmesiu vakare nuorodą, namuose turiu
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.