Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Rida man patiko tavo reportažas.. ir nuotaika ir spalvos smile.gif .. visi tie , kaip pagal komandą susirikiavę eksponatai smile.gif ..iš žmonių labiausiai paskutinė, kur įdėjai, ir muzikantas, tik jo kojos gaila smile.gif .. o kas ten ta raudonkepuraitė? ..kažkur matyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 12 kovo 2008 - 12:59
QUOTE(westa @ 2008 03 12, 12:58)
Rida man patiko tavo reportažas.. ir nuotaika ir spalvos  smile.gif .. visi tie , kaip pagal komandą susirikiavę eksponatai  smile.gif ..iš žmonių labiausiai paskutinė, kur įdėjai, ir muzikantas, tik jo kojos gaila  smile.gif .. o kas ten ta raudonkepuraitė?  ..kažkur matyta  smile.gif

Dėkui ax.gif Seneliuko kojos ir man gaila labai... Gyvenimas žiaurus.

Net nežinau, nepažįstu aš jos schmoll.gif Vyras kažkokią bobą besimatuojančią skryblių nufotografavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 12 kovo 2008 - 13:04
Rida R, man patiko visos tavo foto 4u.gif . Ypač su žmonėmis. O kodėl tau net daiktus nesmagu fotkinti? blink.gif Aš tai neturiu problemos ir žmones fotografuot. Anksčiau atsiklausdavau, bet jie tuomet pozuoja, tai dabar stengiuosi paparacinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 12 kovo 2008 - 13:07
QUOTE(Elina @ 2008 03 12, 13:07)
Rida R, man patiko visos tavo foto 4u.gif . Ypač su žmonėmis. O kodėl tau net daiktus nesmagu fotkinti? blink.gif  Aš tai neturiu problemos ir žmones fotografuot. Anksčiau atsiklausdavau, bet jie tuomet pozuoja, tai dabar stengiuosi paparacinti biggrin.gif

o aš turiu kompleksą žmones fotografuot unsure.gif .. apie atsiklausimą net kalbos nėra ..matyt neduota man .. na nebent va, kaip Bitutės foto, žmogus miegotų , gal tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 12, 11:43)
Sayonara mielas portretukas.. juosta?

nea, skaitmena. j/b negražus..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 12, 13:07)
Rida R, man patiko visos tavo foto 4u.gif . Ypač su žmonėmis. O kodėl tau net daiktus nesmagu fotkinti? blink.gif  Aš tai neturiu problemos ir žmones fotografuot. Anksčiau atsiklausdavau, bet jie tuomet pozuoja, tai dabar stengiuosi paparacinti biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Nu pardavėjai žiūri keistai, kai atsitūpi prie prekystalio fotografuoti, liepia pirkti ką nors, kai kurie net dėmesio nekreipė, kiti šypsojosi, o buvo bumbančių, kad ne tam skirtos prekės. Nu kažkaip nefaina ir tiek. Nors tikrai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rida_R: 12 kovo 2008 - 13:46
turiu dar vieną man mielą vaizdelį iš kelionės.. smile.gif .. kaip tik kovo 8 - oji buvo.. smile.gif

,,jos belaukiant"

user posted image
Atsakyti
dar balsavimas nesibaigė, kas nespėjot, maloniai kviečiame prabalsuoti už ND "Medis", o jei nenubalsuosit, tai.... (dar nesugalvojau)..... lotuliukas.gif
Atsakyti
aš nebalvau dar blush2.gif
nėra laiko ir jėgų.. unsure.gif

renkuosi skanerį.. tikiuosi gal kitą savaitsaę jau turėti.. tiekėjai kakos, skelbiasi parduodantys, bet iš tikro "bus po savaitės" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 kovo 2008 - 15:10
QUOTE(westa @ 2008 03 12, 15:06)
turiu dar vieną man mielą vaizdelį iš kelionės.. smile.gif .. kaip tik kovo 8 - oji buvo..  smile.gif

,,jos belaukiant"

user posted image

westa, man tavo J/B nereali. Kuriuo būdu verti?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 12, 15:18)
westa, man tavo J/B nereali. Kuriuo būdu verti?

galvoju kiek kartų jau rašiau biggrin.gif .. per Gradient map 4u.gif aišku dar curves tampau, kontrastą , ryškumą... pagal situaciją.. beje savo jb nesu dar iki galo patenkinta unsure.gif

bliamba kaip man toj foto foto rūpi, kas ten pas jį maišelyje hihihi.gif
Atsakyti
Sveiki, nuotaikos ner, sveikatos ner, fotografiju is savaitgalio irgi verysad.gif Zodziu, labai tikiuosi, kad islisim kada nors is tu ligu...

Sapnas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 12 kovo 2008 - 15:44