QUOTE(westa @ 2008 03 12, 12:58)
Rida man patiko tavo reportažas.. ir nuotaika ir spalvos .. visi tie , kaip pagal komandą susirikiavę eksponatai ..iš žmonių labiausiai paskutinė, kur įdėjai, ir muzikantas, tik jo kojos gaila .. o kas ten ta raudonkepuraitė? ..kažkur matyta
Dėkui Seneliuko kojos ir man gaila labai... Gyvenimas žiaurus.
Net nežinau, nepažįstu aš jos Vyras kažkokią bobą besimatuojančią skryblių nufotografavo
QUOTE(Elina @ 2008 03 12, 13:07)
Rida R, man patiko visos tavo foto . Ypač su žmonėmis. O kodėl tau net daiktus nesmagu fotkinti? Aš tai neturiu problemos ir žmones fotografuot. Anksčiau atsiklausdavau, bet jie tuomet pozuoja, tai dabar stengiuosi paparacinti
o aš turiu kompleksą žmones fotografuot .. apie atsiklausimą net kalbos nėra ..matyt neduota man .. na nebent va, kaip Bitutės foto, žmogus miegotų , gal tada
QUOTE(westa @ 2008 03 12, 11:43)
Sayonara mielas portretukas.. juosta?
nea, skaitmena. j/b negražus..
QUOTE(Elina @ 2008 03 12, 13:07)
Rida R, man patiko visos tavo foto . Ypač su žmonėmis. O kodėl tau net daiktus nesmagu fotkinti? Aš tai neturiu problemos ir žmones fotografuot. Anksčiau atsiklausdavau, bet jie tuomet pozuoja, tai dabar stengiuosi paparacinti
Ačiū
Nu pardavėjai žiūri keistai, kai atsitūpi prie prekystalio fotografuoti, liepia pirkti ką nors, kai kurie net dėmesio nekreipė, kiti šypsojosi, o buvo bumbančių, kad ne tam skirtos prekės. Nu kažkaip nefaina ir tiek. Nors tikrai patiko
QUOTE(westa @ 2008 03 12, 15:06)
turiu dar vieną man mielą vaizdelį iš kelionės.. .. kaip tik kovo 8 - oji buvo..
,,jos belaukiant"
,,jos belaukiant"
westa, man tavo J/B nereali. Kuriuo būdu verti?
QUOTE(Elina @ 2008 03 12, 15:18)
westa, man tavo J/B nereali. Kuriuo būdu verti?
galvoju kiek kartų jau rašiau .. per Gradient map aišku dar curves tampau, kontrastą , ryškumą... pagal situaciją.. beje savo jb nesu dar iki galo patenkinta
bliamba kaip man toj foto foto rūpi, kas ten pas jį maišelyje