QUOTE(Smiltis @ 2008 03 15, 01:06)
Apeliacija į autoritetą, todėl kad taip pasakaė žmogus kuris ir pats daug mokėsi ir moko jau n metų kitus studentus būtent to dalyko. Kol kas pasimokiusi pusmetį nesijaučiu tokia kompetetingą kad išradinėti dar kažkokias savo taisykles ir pateikinėti kažkokią išskirtinę savo nuomonę. Matosi, kad tu ne naujokė nei meno, nei turbūt fotografijos srity, bet kol kas matau , kad yra žmonių kuriems tai įdomu, nežinoma, todėl ir rašau. Mūsų nuomonė, jei nežiūrėti į taisykles, kažkokius elementarius dalykus , vėl gi bus patinka ar nepatinka, kas nelabai priimtina šioje temoje. O vat sutikti su komentaru ar nesutikti, tai čia kiekvieno asmeninis reikalas
Ir kai ginamas užmanymas , foto irgi labai gerai, bet šiuo atveju tu manęs neitikinai
Aš įdėjau ir trečią ir ketvirtą foto
Radau tas su tavo ND - bet jei jei tu apie kurias kalbėjai nepastebėjau - papostink ar pasakyk kuriam psl jos yra - bo aš žioploka esu.
Taigi, medis - lenkiu galvą už lygų horizontą - bent jau aš tai turiu pasistengti kad man gautųsi lygus. Tačiau truputį trūksta ryškumo, pabandyk kada su štatyvu, net blogu oru gaunasi
, dar kas - aš bent jau būčiau kadravus arba labiau į kairę arba į dešinę. Na bet aš mėgėja arba labai daug erdvės arba labai mažai - šiuo atveju būčiau palikus daug daug erdvės.
Temai dviese - vėlgi horizontas gerai, vėlgi ryškumo truputuką norėtusi daugiau - arba B/W ir kiek grūdo duočiau. Tačiau šiaip ir spalvos mielos, tokios pastelinės - tik va jos nepriduoda tos ekspresijos ir jausmo fotkei.
Trečia fotkė - man nelabai. Labai tamsi ir blausi. Fokusavai antrą planą - todėl tik ta antroji žvakė gavosi ryški, o priekyje esanti ir veidai - nekaip. Jei tau patinka antro plano ryškinimas - tokiu atveju pirmą planą išvis siūlyčiau nublausint. - Pvz. Kad ir nujuodint - , o žvakelė sau antram plane ryškutėlė būtų.
Paningas - man tai super. Šiaip vaikis kiek blausokas, ne visas fokuse, bet kadangi aš net nelabai žinau kaip tą paningą daryti, negaliu peikt ( bet prašyčiau pasidalinti žiniomis apie tai.
)
The dreams in which I'm dying are the best I ever had.