Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 03 15, 00:00)
Aik tu sau, Elina ... brrrrr

QUOTE(Anasko @ 2008 03 15, 00:03)
Elina  fear.gif  scare.gif kokie kadrai nakciai  biggrin.gif

lotuliukas.gif mano vaikams labai patinka dantukus taisyti blink.gif . Nuostabi klinika, nereali gydytoja. Abiems sutvarkėm, kitą savaitę pati lėksiu valyt dantukų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2008 03 15, 00:05)

O gydytoja itariu ties uzsimerkimo ribos doh.gif

unsure.gif gal taip išėjo unsure.gif . Šiaip tai- mielai pozavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 14, 23:00)
g.gif zinojau as ta straipsni, bet man noretusi ismokti apie ritmus, balansa, linijas, pasikartojimus blink.gif  pati nesupratau ka parasiau  lotuliukas.gif vnz Viktoro temoje viskas yra tik reikia laiko surasti

na tai gal Viktoras leistu isideti ta info i bloga mirksiukas.gif reikia tik atsiklausti ir susirasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 15, 00:04)
nors yra kažkiek geltonumo, man patinka spalvos smile.gif tik, pirmojoje, niekaip negaliu atsikratyti įspūdžio, kad mažoji pozuoja.

Mažoji tikrai nepozavo, pyko, kad fotkinu smile.gif . O geltonumas, tai taip....greitai įkėliau, netvarkiau su PS. Manau įmanoma nuimt geltonumą. Paliksiu vaikams šias nuotraukas, gal kuomet pradės bijot dantisto, kaip vyresnysis brolis, tuomet parodysiu.
Ar ištrinti, bailiukės? smile.gif
Atsakyti
fotokūdroj ND - juodai- balta pasaka.. ar ne puiki proga pasireikšt tiems, kad nesenai darė ND pasakos tema smile.gif
Atsakyti
Mylia :

Man patiko medis, nezinau ziurejau i foto,ir jauciu toki medzio galinguma.. noreciau kad nebutu jos sakos visos taip apkarpytos, bet gal salia vaizdai buvo nekokie ar kas trukde... Bet man patiko.

sayonara :

Labai patiko nuotrauka. Aplinka man nelabai trukde, na gal ten kazkas to balto...
o vat man truksta erdves truputuka kairej, bet cia tik man smile.gif o foto labai grazi!
Kazkaip jauciu to senelio emocijas, tas zvilgsnis.... hm..jega smile.gif

Smiltis :

1 foto, man nerealiai patiko, tikrai..ziauriai.. gal cia ne tik medis, bet man labai labai smile.gif Tik truksta kokybes...

2 foto, man nea... nezinau,tokia eiline galima sakyti... rolleyes.gif

3 foto, sita man idomi,tik as labiau noreciau ryskesniu veidu, nei tu zvakiu (jei ten jos0,nes akys krypsta i jas,o ne i veidus.. smile.gif

4 foto, hm... neidomu, kokybe... na nzn...

Elina :

brrrrr... pamaciau pirma foto ir ta gelezini daikta, ir prisiekiu, perejo skausmas man per dantis... kadangi turiu problemu su dantimis ir dantistai mano dazni "draugai" tai brrr... pries nakti nereikejo det tokiu kadru biggrin.gif
Atsakyti
klausykit, ar as nerandu, ar kas cia - bent jau anksciau bloge budavo tokiu praktiniu patarimu skyrelis - naktinis fotografavimas, akvariumo fotografavimas, kaip padaryt balta fona ir pan. Kur jis? Uzsukau i ND, pamaciau kazkieno ikelta darba su pomidoru vandeny, norejau nukreipti daugiau paie tuos lasiukus paskaityt, bet pati neradau g.gif
Atsakyti
Oi, tiesa, man irgi patiko Mylios medis
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 15, 01:06)
Apeliacija į autoritetą, todėl kad taip pasakaė žmogus kuris ir pats daug mokėsi ir moko jau n metų kitus studentus būtent to dalyko. Kol kas pasimokiusi pusmetį nesijaučiu tokia kompetetingą kad išradinėti dar kažkokias savo taisykles ir pateikinėti kažkokią išskirtinę savo nuomonę. Matosi, kad tu ne naujokė nei meno, nei turbūt fotografijos srity, bet kol kas matau , kad yra žmonių kuriems tai įdomu, nežinoma, todėl ir rašau.  Mūsų nuomonė, jei nežiūrėti į taisykles, kažkokius elementarius dalykus , vėl gi bus patinka ar nepatinka, kas nelabai priimtina šioje temoje. O vat sutikti su komentaru ar nesutikti, tai čia kiekvieno asmeninis reikalas  bigsmile.gif Ir kai ginamas užmanymas , foto irgi labai gerai, bet šiuo atveju tu manęs neitikinai  ax.gif

Aš įdėjau ir trečią ir ketvirtą foto  mirksiukas.gif

Radau tas su tavo ND - bet jei jei tu apie kurias kalbėjai nepastebėjau - papostink ar pasakyk kuriam psl jos yra - bo aš žioploka esu.

Taigi, medis - lenkiu galvą už lygų horizontą - bent jau aš tai turiu pasistengti kad man gautųsi lygus. Tačiau truputį trūksta ryškumo, pabandyk kada su štatyvu, net blogu oru gaunasi thumbup.gif , dar kas - aš bent jau būčiau kadravus arba labiau į kairę arba į dešinę. Na bet aš mėgėja arba labai daug erdvės arba labai mažai - šiuo atveju būčiau palikus daug daug erdvės.

Temai dviese - vėlgi horizontas gerai, vėlgi ryškumo truputuką norėtusi daugiau - arba B/W ir kiek grūdo duočiau. Tačiau šiaip ir spalvos mielos, tokios pastelinės - tik va jos nepriduoda tos ekspresijos ir jausmo fotkei.

Trečia fotkė - man nelabai. Labai tamsi ir blausi. Fokusavai antrą planą - todėl tik ta antroji žvakė gavosi ryški, o priekyje esanti ir veidai - nekaip. Jei tau patinka antro plano ryškinimas - tokiu atveju pirmą planą išvis siūlyčiau nublausint. - Pvz. Kad ir nujuodint - , o žvakelė sau antram plane ryškutėlė būtų.

Paningas - man tai super. Šiaip vaikis kiek blausokas, ne visas fokuse, bet kadangi aš net nelabai žinau kaip tą paningą daryti, negaliu peikt ( bet prašyčiau pasidalinti žiniomis apie tai. 4u.gif bigsmile.gif )

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 14, 23:27)
klausykit, ar as nerandu, ar kas cia - bent jau anksciau bloge budavo tokiu praktiniu patarimu skyrelis - naktinis fotografavimas, akvariumo fotografavimas, kaip padaryt balta fona ir pan. Kur jis? Uzsukau i ND, pamaciau kazkieno ikelta darba su pomidoru vandeny, norejau nukreipti daugiau paie tuos lasiukus paskaityt, bet pati neradau g.gif

perėjai per archyvus? ten dešinėj pagal mėnesius yra
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 14, 23:34)
perėjai per archyvus? ten dešinėj pagal mėnesius yra

4u.gif
Atsakyti
Simulčika , ačiū labai wub.gif Super komentaras thumbup.gif Trečia foto kokybės atžvilgiu man pačiai visiškas pravalas ir ten tiesiog pabandymai visokie buvo. Norėjau tik nuomonės dėl užmanymo. Man pačiai šiaip ta foto banali atrodo, tai net nebebandysiu perdaryti schmoll.gif Buvo tik linksma bandyt, nes prisijuokėm bepozuodami bigsmile.gif .Dėl ryškumo, tai nė viena foto neruošta internetui, tai gal jį galima dar kažkiek parguliuot unsure.gif

Ačiū ir kitiems už komentarus- Westai ir Agniukei. Agniuke 4 foto yra specialiai taip daryta bigsmile.gif Vaikas man galėtų būti ryškesnis aišku, bet tai yra pirmi bandymai.
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 15, 01:43)
Simulčika , ačiū labai  wub.gif Super komentaras  thumbup.gif  Trečia foto kokybės atžvilgiu man pačiai visiškas pravalas ir ten tiesiog pabandymai visokie buvo. Norėjau tik nuomonės dėl užmanymo. Man pačiai šiaip ta foto banali atrodo, tai net nebebandysiu perdaryti  schmoll.gif Buvo tik linksma bandyt, nes prisijuokėm bepozuodami  bigsmile.gif .Dėl ryškumo, tai nė viena foto neruošta internetui, tai gal jį galima dar kažkiek parguliuot  unsure.gif

Ačiū ir kitiems už komentarus- Westai ir Agniukei. Agniuke 4 foto yra specialiai taip daryta  bigsmile.gif Vaikas man galėtų būti ryškesnis aišku, bet tai yra pirmi bandymai.

Trečia foto banali nebūtų, jei tik būtų įgyvendinta kitaip - siūlau pabandyti padaryti fotosesiją iš naujo - galbūt net surežisuoti ką nors tokio, kaip a'la XX a. pradžioje - šukuosenas, aprangą , paskui foto padaryt B/W arba sepia (aš svaigstu dėl sepia).
bėje, papasakok apie paningo techniką ar kur pasiskaityt nurodyk, norėtųsi pabandyti, tik va neaišku ar mano įranga paveš. Na, neesmė - MB fotografas tai iš jo pasiimsiu bigsmile.gif bigsmile.gif Bo mano fotikiukas tai canon powershotas S5 - ne viskas su juo išeina.

P.S. Ne Simulčika aš, o Simulcika smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simulcika: 14 kovo 2008 - 23:53