Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(marakeš @ 2008 03 14, 22:15)
dieve, tikiuosi ne per stipriai čia užvėmiau :x

Gal ir tiesą sakai smile.gif . Dabar visos mintys man, kad tik erdvės nepamirščiau. Bandysiu toliau, tik ilsėtis nepavyks, noriu fotografuoti doh.gif . Labai tikiuosi, kad parodysiu jums įdomesnių, su užtaisu portretukų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 14 kovo 2008 - 21:28
Sveiki,
grįžau po 2 savačių atostogų, o jūs nei kiek iš vietos nepajudėjot - vėl tie patys nesutarimai. Gal tokiu atveju būtų geriau užvesti atskiras temas, viena paplepėjimams, kita nuotraukoms.
Taip norėjau pamatyti bitės nuotraukas iš Londono, bet per kelias temas aš nebeatseku...
Dar norėjau paklausti - kiek supratau dabar esančios ND temos 2 - viena apie daržoves, o antroji pratęsta? tai ji dabar truks 3 savaites?

Labai norėčiau sužinoti iš Elinos, kaip pavyksta prikalbinti svetimus žmones nusifotografuoti?
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 14, 22:23)
dėl Elinos foto.. užstrigo tik močiutė.. bet kokios jos akys !! pažiūrėkit.. tokios lyg bandančios neišsiduot, bet išduodančios džiaugsmą, kad ją pakalbino ir net nufotografuot  nori !!!.. va bus kuom pasigirt kaimynėm!!
ko pavydžiu Elinai, tai drąsos taip fotografuot nepažįstamus žmones...

vis dėl to pamatei blink.gif . Absoliučiai tai ką aprašei, mačiau ir aš bigsmile.gif . Kaip džiaugiuosi, nejaugi bent kiek pavyko perteikti? bigsmile.gif Aš močiutę pakalbinau, pasakiau, kad ji labai simpatiška ir tikrai pamačiau jos sužibusias akis. Ir ačiū man pasakė bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dejavu @ 2008 03 14, 22:30)

Labai norėčiau sužinoti iš Elinos, kaip pavyksta prikalbinti svetimus  žmones nusifotografuoti?

Labiausiai norėčiau, kad dar ir kokybė pavyktų, bet matyt, skubu, nenoriu ilgai užlaikyti žmogaus ir nevisai pavyksta. Ryt įkelsiu vaikų odontologę, jei ką normalaus gavau unsure.gif . Ji labai graži smile.gif . O prikalbint fotografuotis neturiu visiškai jokios problemos. Užsienyje, orouoste mane pačią paprašo papozuoti, aš iš užsieniečių išmokau smile.gif . Prieinu, kiek pagiriu ar pasakau, kas žmogui aktualu ir paparašau leisti nufotkinti. Niekada neprašau pozuoti. Ką duoda tuo džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 14, 20:42)
Man atrodo vis gi butu geriau padaryti testa

...na jei kas apsiimtu... ax.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 14, 20:53)
O gal geriau tiks ENTER?

nera tokio zodzio biblijoje, nera! lotuliukas.gif
nors prisipazinsiu (gal kieno nors juokui) biblijos net nesu rankose turejusi smile.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 03 14, 21:20)
Elina, jau lyg rašė kažkas , močiutės pakirpčiau kairį šoną šiek tiek, ir kažkaip man trūksta gal daugiau pustonių kokių nes dabar ji susilieja su fonu ir foto gaunasi šiek tiek plokštoka. Dėl šito pataisykit kas , jei klystu  unsure.gif

Na ji tokia pilkoka ir kogero sviesos saltinis butu buve kitoje vietoje dekingiau...mano nuomone ax.gif

Elina, o tu jau skaitei ta knyga, kur gavai dovanu? As buvau tiek isitraukusi i ja, kad net naktim skaiciau doh.gif ale dabar biskeli apleidau, skaitau dar dvi knygas tuo pat metu - viena apie reklama, kita apie kanape lotuliukas.gif nors persiplesk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 14, 22:36)
.
Elina, o tu jau skaitei ta knyga, kur gavai dovanu? As buvau tiek isitraukusi i ja, kad net naktim skaiciau doh.gif ale dabar biskeli apleidau, skaitau dar dvi knygas tuo pat metu - viena apie reklama, kita apie kanape lotuliukas.gif nors persiplesk biggrin.gif

blush2.gif esu apsikrovusi fotoknygomis, bet skaitau romaną blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 14, 21:35)

Labiausiai norėčiau, kad dar ir kokybė pavyktų, bet matyt, skubu, nenoriu ilgai užlaikyti žmogaus ir nevisai pavyksta. Ryt įkelsiu vaikų odontologę, jei ką normalaus gavau unsure.gif . Ji labai graži smile.gif . O prikalbint fotografuotis neturiu visiškai jokios problemos. Užsienyje, orouoste mane pačią paprašo papozuoti, aš iš užsieniečių išmokau smile.gif . Prieinu, kiek pagiriu ar pasakau, kas žmogui aktualu ir paparašau leisti nufotkinti. Niekada neprašau pozuoti. Ką duoda tuo džiaugiuosi smile.gif

o aš jaučiu kompleksą. Man reiktų pas tave į kursus užsirašyti. blush2.gif Kartą paprašiau vieno išraiškingo dieduko,o jis man atkirto - o kam, geriau eik va vaizdus pafotografuok.
Belieka paparacinti, apsimetu, kad fotografuoju kokią bažnyčią, ir su zoomu pritraukiu, arba pasiunčiu vaiką atsistoti kur toj pusėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 03 14, 22:40)

Belieka paparacinti, apsimetu, kad fotografuoju kokią bažnyčią, ir su zoomu pritraukiu, arba pasiunčiu vaiką atsistoti kur toj pusėj biggrin.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif aš šiandien tik 50-tuką vežiausi biggrin.gif
Atsakyti
Jau senokai skaitinėju jūsų temą, ir net pažįstamų radau ne vieną ax.gif . Bet kažkaip dingsta noras jungtis unsure.gif . Darosi baisu ir norisi temos dlia čiainikov biggrin.gif , kurioje nebūtų taip užsipuolami norintys kažką išmokt...
Atsakyti
Sveiki

parsinešiau šiandien porą juostų, kaip sakiau. skanuoju. rodau vieną dieduko portretą, laukiu visokiausių komentarų. VISOKIAUSIŲ smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 14, 21:36)
Na ji tokia pilkoka ir kogero sviesos saltinis butu buve kitoje vietoje dekingiau...mano nuomone ax.gif

vat ir aš kol vaikui pasakas sekiau pagalvojau, kad čia dėl nedėkingo apšvietimo unsure.gif Labai norėčiau kad čia daugiau kas papasakotų apie apšvietimą, nes būtent jis sudaro kaip minimum 50 procentų fotografijos sėkmės (čia ne aš taip sugalvojau bigsmile.gif ).

QUOTE(Elina @ 2008 03 14, 21:38)
blush2.gif  esu apsikrovusi fotoknygomis, bet skaitau romaną blush2.gif

ir aš dažnai taip padarau blush2.gif

šiaip jei kam įdomu kompozicijos taisykles galėčiau kada prisėsti surašyti (vis tik pusmetį to mokiaus ax.gif ), aišku tai gal būtų labiau bendros , ne tik fotografijai pritaikytos, bet man atrodo naudingos unsure.gif Dar galėčiau šiek tiek apie spalvas unsure.gif Tik nežinau ar reikia to unsure.gif

Prašyt pozuoti ir aš neišdrįsčiau blush2.gif .

Dejavu, smagu tave čia matyt bigsmile.gif O kur foto iš atostogų bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 14, 21:48)
šiaip jei kam įdomu kompozicijos taisykles galėčiau kada prisėsti surašyti (vis tik pusmetį to mokiaus  ax.gif ), aišku tai gal būtų labiau bendros , ne tik fotografijai pritaikytos, bet man atrodo naudingos  unsure.gif Dar galėčiau šiek tiek apie spalvas  unsure.gif Tik nežinau ar reikia to  unsure.gif

aš asmeniškai būčiau be galo dėkinga už kuo daugiau info apie kompoziciją..smile.gif 4u.gif

dejavu, aš kažkaip irgi gana lengvai nepažįstamus kibinu ir prašau fotografuotis.. nežinau, neturiu komplekso..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 14 kovo 2008 - 21:50
QUOTE(sayonara @ 2008 03 14, 21:46)
Sveiki

parsinešiau šiandien porą juostų, kaip sakiau. skanuoju. rodau vieną dieduko portretą, laukiu visokiausių komentarų. VISOKIAUSIŲ smile.gif

user posted image

vat čia puikiai panaudotas šoninis apšvietimas . Išraiška gera ir fotografavimo kampas patinka. Nepatinka fonas tik unsure.gif
Atsakyti