Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2008 03 14, 20:30)
del naujoku manau ramiai galima visus pirmiausia siusti i bloga drinks_cheers.gif krikstas toks savotiskas butu biggrin.gif
Man atrodo vis gi butu geriau padaryti testa, kaip siule Laputaite ir Zverisklp 4u.gif
Pries tai kai isdrisau pasiprasytis cia, buvau ir bloge ir pirmose temose. Tada dar neturejau fotiko, tai buvo naudinga suzinoti taisykles. Bloge atsimenu kaip tik tada atsirado info apie ekspozicija, ja perskaiciau ir nieko nesupratau biggrin.gif Kai nupirkom fotika, instrukcija dave 90% info teoriskai, liko tik buvo pritaikyti praktiskai. Ir pirmas mano durnas klausimas buvo apie WB biggrin.gif sumaisiau kad WB lauke galima is delno nustatineti doh.gif tai kad vis del to geriausiai butu padaryti testa is pagrindiniu terminu ir savoku, foto taisykliu, o jau po to zmogus pats pajaus ko jam reikia is savo fotiko.

Atsakyti
Ikeliu viena nuotrauka, kuri irgi buvo daryta namu darbam. Bet kadangi ji buvo be gilesnes minties, pasirinkau kita varianta. Ko gero buciau pavadinusi ja 'grafika', del tu juodu saku ant balto fono.

user posted image
Atsakyti
mes ne konkurentai, mes neatimam vienas iš kito duonos, mes čia nedirbame ir neuždarbiaujame, net neprisidedam prie algos 4u.gif

Mus vienija HOBIS. HOBIS = maloniai praleistas laisvas laikas.

man su jumis leisti tą laiką yra malonu. iš tiesų.
mane traukia Bitėmaja dvasia (kažkaip jaučiu giminingumą), trukia sillwio griežtumas ir nepalenkiamumas, desiree nenuspėjamumas ir paslaptingumas, žuvelioko linksmumas ir taiklumas, ca_girl romantiškumas ir pedantiškumas nuotraukoms, Elinos užsispyrimas ir kartais naivumas, westos staigus progresas ir pastabumas, vvvvv jautrumas visam pasauliui, Žvėriuko aukso viduriuko ir leopoldiškos pozicijos laikymasis, Pupeliuko sugebėjimas įsigilinti į tai ką daro kiek įmanoma giliau, Andriuškos techninių žinių gausumas, dejavu sugebėjimas prieš fotografuojant bet ką, susirasti apie info ir įsigilint, valandos kandumas ir tiesumas, Getter savo nuomonės žinojimas, Purienos akivaizdus progresas ir stiprus polinkis į meninę pusę, peppi kategoriškumas ir ėjimas prieš srovę ir dar galiu vardinti ir vardinti ir vardinti ir vardinti ir vardinti ir vardinti. mane žavi ir naujokai atėję žali kaip agurkėliai su atrodo kvailiausiais klausimais, o po mėnesio kaip lygūs diskutuoja apie sudėtingus dalykus ir pritrenkia netikėtu pastabumu ir kokybe 4u.gif
man su visais jumis yra gera ir kiekvieno iš čia esančių būtų gaila netekti. 4u.gif neturiu akmenų užantyje nei prieš vieną. 4u.gif

gal kiek kunigiškai nuskambėjo, bet man čia gera jau tuo, kad esat jūs visi... o nuotraukos - aš iš savųjų pinigų neuždirbinėsiu, fotomenininke tikrai nebūsiu, o hobis puikus ir noriu juo mėgautis maksimaliai, kiek leidžia laikas, noras, aplinkybės ir t.t. jau dabar atlikdama ND turiu sukaupusi tikrai unikalių foto kolekciją, kuri reta eiliniam tokį hobį turinčiam žmogui.

Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 14, 21:42)

o va trečioji man atrodo "muilinės lygio" smile.gif

Kažkaip pasiilgau spalvų, pardavėja tokia liknsma buvo, nuotaika- puiki, tai ta foto tuo metu man tiko. Bet dabar jau matau, kad nieko gero blush2.gif . Dėkui
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 14, 20:48)
mes ne konkurentai, mes neatimam vienas iš kito duonos, mes čia nedirbame ir neuždarbiaujame, net neprisidedam prie algos  4u.gif

Mus vienija HOBIS. HOBIS = maloniai praleistas laisvas laikas.

man su jumis leisti tą laiką yra malonu. iš tiesų.
mane traukia Bitėmaja dvasia (kažkaip jaučiu giminingumą), trukia sillwio griežtumas ir nepalenkiamumas, desiree nenuspėjamumas ir paslaptingumas, žuvelioko linksmumas ir taiklumas, ca_girl romantiškumas ir pedantiškumas nuotraukoms, Elinos užsispyrimas ir kartais naivumas, westos staigus progresas ir pastabumas, vvvvv jautrumas visam pasauliui,  Žvėriuko aukso viduriuko ir leopoldiškos pozicijos laikymasis, Pupeliuko sugebėjimas įsigilinti į tai ką daro kiek įmanoma giliau, Andriuškos techninių žinių gausumas, dejavu sugebėjimas prieš fotografuojant bet ką, susirasti apie info ir įsigilint, valandos kandumas ir tiesumas, Getter savo nuomonės žinojimas, Purienos akivaizdus progresas ir stiprus polinkis į meninę pusę, peppi kategoriškumas ir ėjimas prieš srovę ir dar galiu vardinti ir vardinti ir vardinti ir vardinti ir vardinti ir vardinti. mane žavi ir naujokai atėję žali kaip agurkėliai su atrodo kvailiausiais klausimais, o po mėnesio kaip lygūs diskutuoja apie sudėtingus dalykus ir pritrenkia netikėtu pastabumu ir kokybe  4u.gif
man su visais jumis yra gera ir kiekvieno iš čia esančių būtų gaila netekti. 4u.gif neturiu akmenų užantyje nei prieš vieną.  4u.gif

gal kiek kunigiškai nuskambėjo, bet man čia gera jau tuo, kad esat jūs visi... o nuotraukos - aš iš savųjų pinigų neuždirbinėsiu,  fotomenininke tikrai nebūsiu, o hobis puikus ir noriu juo mėgautis maksimaliai, kiek leidžia laikas, noras, aplinkybės ir t.t. jau dabar atlikdama ND turiu sukaupusi tikrai unikalių foto kolekciją, kuri reta eiliniam tokį hobį turinčiam žmogui.

AMEN
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 14, 21:48)
o nuotraukos - aš iš savųjų pinigų neuždirbinėsiu,  fotomenininke tikrai nebūsiu, o hobis puikus ir noriu juo mėgautis maksimaliai, kiek leidžia laikas, noras, aplinkybės ir t.t. jau dabar atlikdama ND turiu sukaupusi tikrai unikalių foto kolekciją, kuri reta eiliniam tokį hobį turinčiam žmogui.

Aš tau labai pritariu, Sansara 4u.gif . Beje, nesu naivi, kartais tik neblogai naivios vaidmeny pabūt mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 14, 21:50)

O gal geriau tiks ENTER?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 14, 21:52)
Aš tau labai pritariu, Sansara 4u.gif . Beje, nesu naivi, kartais tik neblogai naivios vaidmeny pabūt mirksiukas.gif .

Elina, va migdžiau dabar vaiką ir galvojau apie tavo nuotraukas. Žinai, dauguma nuotraukų čia, ypač portretų, net jei nėra tobulai atliktos, turi kažkokį energetinį ar emocinį užtaisą. iš tavo paskutinių nuotraukų sklinda tik desperacija, begalinis ryžtas įrodyti, kad tu sugebi, toks "na, o kaip jums šita"? Gal tau vertėtų padaryti pertrauką, ir sprendimas ateis pats savaime?

dieve, tikiuosi ne per stipriai čia užvėmiau :x
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 14, 18:45)
Gal man taip atrodo po visu diskusiju, jog is musu saiposi rolleyes.gif 

kiek teko girdėti tikrai yra forumuose tokie asmenys kurie vaikšto po temas ir ieško kur įsižiebia bent kiek aštresnė diskusija, tada dar specialiai siekdami kad atsirastų daugiau pykčio , meta kokį kabliuką. Juk pažiūrėkit koks palieka aktyvumas temos kai tik užverda kokios aistros doh.gif Čia jei ką netaikau nė vienam , kurie šioje temoje mokosi fotografijos smile.gif

QUOTE(Simulcika @ 2008 03 14, 19:04)
Mano naujausias:

"mirties veidas"

user posted image

vat šita foto yra pavyzdys kur kaip rašiau pagal kompozicijos taisykles objektas netruėtų eiti iš kampo į kampą. Jei kairėje dar yra paliktas kraštelis, tai viršuje šaka (kaip suprantu čia ji yra unsure.gif ) jau remiasi į kampą. Vat įdomu būtų pamatyti jei kompozicija būtų šiek tiek kitokia, tai yra nesiremtų viršutinis kraštas į kampą. Šiaip foto man visai įdomi, nes matosi daikto faktūra, gerai pašviesta iš šono ir apšvietimas puikiai išnaudotas. Tik vis pažiūriu ir galvoju, čia turbūt ne šaka unsure.gif , kaulas kažkoks ar kas g.gif

Elina, jau lyg rašė kažkas , močiutės pakirpčiau kairį šoną šiek tiek, ir kažkaip man trūksta gal daugiau pustonių kokių nes dabar ji susilieja su fonu ir foto gaunasi šiek tiek plokštoka. Dėl šito pataisykit kas , jei klystu unsure.gif

O kitos dvi tai nežinau net ką pasakyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 14, 21:34)
kad man Jūsu problemas..sad.gif man rodos, man Procentras irgi juodai baltą juostą sugadino *****. violetinė vėl. kas JIEMS PASIDARĖ? dabar tai jau tikrai į akis šoksiu ir išdraskysiu viską.
nusipirkau skanerį, skanuoju, ogi praktiškai versti į j/b reikia, nes gražiai gražiai violetinės fotkės blin. verysad.gif

Ir man reikia verst į j/b. Ir mano pačios ryškintas..
Atsakyti
dėl Elinos foto.. užstrigo tik močiutė.. bet kokios jos akys !! pažiūrėkit.. tokios lyg bandančios neišsiduot, bet išduodančios džiaugsmą, kad ją pakalbino ir net nufotografuot nori !!!.. va bus kuom pasigirt kaimynėm!!
ko pavydžiu Elinai, tai drąsos taip fotografuot nepažįstamus žmones...
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 14, 20:50)

Elina mirksiukas.gif

bet zinokit kaip man eme patikti paskutine Simulciko nuotrauka ax.gif ziuriu i ja ir baugu, bandau isivaizduoti ta vieta, kurioje daryta nuotrauka ir kaip puikiai pavyko perteikti nuotaika...uch

Zinai, Simulcikai, jau anksciau pastebejau tavo nuotraukas bet vis susilaikydavau nuo komentaru (taip taip, terapiniais tikslais labai smagu kartais patyleti ir leisti kalbeti kitiems biggrin.gif ), man tavo manipuliacijos buvo idomios bet kartais gal perkrautos objektais arbe noredavosi kazko kitaip o sita paskutine tai bliambacki mane papurte biskeli biggrin.gif

ei, kuriam klana mirksiukas.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti