Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(zuvialia @ 2008 03 14, 19:39)
Silwio,tu ce sirsti ant "Londono elito"?O kas bus kai suguzesim Svedijon?Jei atvirai mano akims wyshnios,Bites,Gus,ar desiree nuotrauku vertinimui  ytakos susitikimas nepadare.Manau,tavo nuomone apie manasias lygiai taip nepasikeistu,jeigu as atvykciau Svedijon hihihi.gif

Ką tu nori pasakyti? Matau net negirdit ką aš sakau. Gaila man temos. Ir jūsų. Tikrai gaila. Geriau patylėsiu.

QUOTE(zuvialia @ 2008 03 14, 20:02)
Elina,labai paprasta.Tu atejai ir zingsniavai labai puikiai klausydama nurodymu ir bandydama is to aparaciuko ispest kuo daugiau.t.y domejaisi,kur kokia diafragma,kur koks islaikymas.galiausiai tau tai pasidare manija.Tu suzinojai apie PS blogi.dabar tau atrodo,kad uzteks nufotografuot,o visa kita padarysi su PS.Tau ne vienas sake,kad technika dar ne viskas.Kad reikia dometis..Taciau tu vistiek pasitikejai savo kaledu senelio dovanomis.Ne dovanose esme... ne brangesniame fotoaparate...Atkreipk,Elina,demesi ka zmones pataria,ka sako tau.As kiek dejau savo darbu tokiu komentaru,kokiu sulauki tu niekada nesu gal net ir gavus..O,kad tavo bandymai suprastejo matau ir as.Tiesiog ... ismok klausytis ir priimti kritika,Elina.

Atmerkit akis, mielieji. Kol mes čia iš šūdo meną spaudžiam, Elina mokosi fotografuoti ir jai puikiai sekasi.
Nesuprantu aš tokių pareiškimų. Kodėl PS staiga blogis? Pastaruoju metu matau tik cross'us, j/b, avelių actionus ir t.t. Kodėl vieni, kurie naudoja PS, leidžia sau kitiems pasakoti, kad tai blogis?
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 03 14, 20:10)
ar minejau,kad tu viena aikciojai?tiesiog,bendram kontekste tos graziosios Zveriuko fotografijos buna tokios grazios,kad zmogus gali pagalvot,jog jam nera cia,kas veikt.
o,kad as puolu.Manau tu irgi stovetum uz klaipedos shaika hihihi.gif tiesa,puolimu to nepavadinciau.Tik vat zveris,kiek jam berasydavau komentaru jis juos praignoruodavo,nes tai nebudavo "zveriuk,kaip grazu..".Siandien perskaicius,kaip jis pamokanciai interpretavo Pupeliuko namelio fotografija vos nenukritau nuo kedes gal todel pirmaji komentara skyriau jam smile.gif

paprastai, kai citatoj pajuodinamas žmogaus nikas , tai yra suvokiama, kaip žodžiai jam. negi ir dabar aš neturėjau to priimt asmeniškai? šią poziciją ginu ir ginsiu.. niekada, girdi , niekada neaikčiojau prie foto, jei ji nebuvo mano akimis to verta! ir nesvarbu kieno tos foto buvo!!! kažkada parašiau prie Zveries foto, kad ji man patinka, bet pridėjau, kad esu subjektyvi, nes tai mano miestas .
ir šį Tavo postą aš vertinu kaip nepagrįstą įžeidimą man asmeniškai. lai tai būna per daug jautru ir sureikšminta, bet yra taip
Atsakyti
ko jūs čia su tais klanais, nudurnėjot visai? kiekvienoje internetinėje bendruomenėje, kurioje man teko dalyvauti, anksčiau ar vėliau iškyla "klano klausimas". nes kažkas su kažkuo bendrauja daugiau, o kažkas jaučiasi ignoruojamas. tik bėda ta, kad klano nariai dažniausiai nežino, kad tas klanas egzistuoja smile.gif

grįžtam gal prie temos esmės, o tai visi tik skundžiasi, kad laiko nuotraukų komentavimui neturi, o privaryti 30 puslapių per dvi dienas - be problemų.

westa, asmeniškai - man tavo komentarai labai brangūs, būk mano žmona, ptfu, klano nare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 14, 20:20)

westa, asmeniškai - man tavo komentarai labai brangūs, būk mano žmona, ptfu, klano nare smile.gif

swoon.gif .. žinai, marakeš.. TAIP .. Dieve, neįsivaizduoji kaip pakėlei man nuotaiką.. nors niekur nesiruošiau išeit, bet dabar tikrai čia liksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2008 03 14, 16:03)

mes visdar i ligu neisbrendam, todel parodyt nelabai turiu ka.
va viena siandien padariau, man paciai patinka fono minkstumas, kudroj trejetais meto, idomi jusu nuomone, sakykit kad ir (kaip ten kazkas sake) is nieko s... padaryta, as isiskaitau i kiekviena komentara, ir piremu ji.

na fonas mielas, minkstas toks bet nuotraukai tikrai kazko truksta...
bet man labiau patinka nei nepatinka smile.gif

QUOTE(Simulcika @ 2008 03 14, 19:04)
Mano naujausias:

"mirties veidas"

nu visai idomiai...noretusi daugiau erdves - tas tiesa bet siaip tai toks mistinis, baugus kadras biggrin.gif

QUOTE(marakeš @ 2008 03 14, 20:20)
grįžtam gal prie temos esmės, o tai visi tik skundžiasi, kad laiko nuotraukų komentavimui neturi, o privaryti 30 puslapių per dvi dienas - be problemų.

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

a girdž, šaika, raminatės, gana!
einat nuo kompo visi kam smegenėles užspaudė!

arbe aiskinkites per az...blyn kur musu moderatore kai jos reikia - off topiku off topikas!

del naujoku manau ramiai galima visus pirmiausia siusti i bloga drinks_cheers.gif krikstas toks savotiskas butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 03 14, 21:10)
ar minejau,kad tu viena aikciojai?tiesiog,bendram kontekste tos graziosios Zveriuko fotografijos buna tokios grazios,kad zmogus gali pagalvot,jog jam nera cia,kas veikt.
o,kad as puolu.Manau tu irgi stovetum uz klaipedos shaika hihihi.gif tiesa,puolimu to nepavadinciau.Tik vat zveris,kiek jam berasydavau komentaru jis juos praignoruodavo,nes tai nebudavo "zveriuk,kaip grazu..".Siandien perskaicius,kaip jis pamokanciai interpretavo Pupeliuko namelio fotografija vos nenukritau nuo kedes gal todel pirmaji komentara skyriau jam smile.gif

Bet autorei tai tiko komentaras biggrin.gif Prie ko cia tu? g.gif
Atsakyti
O aš bijau sakyt, kad tikra tiesa, jog westa negiria nuotraukų tik dėl pagyrimo. Tą jau kūdroj pastebėjau ir čia. Bijau sakyt, kad jos komentarai labai informatyvūs ir konkretūs. Bijau, kad chebra nepavadintumėt unsure.gif . Ir Žvėrio nebegirsiu smile.gif , nors šalmą mačiau pirmą kartą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 14, 19:08)
Sveiki.
Įkeliu keletą ( daugiau tokios reportažinės unsure.gif ), kurios, mano galva, vertos bent poros komentarų blush2.gif

Kol kiti issiaiskins, ka turi issiaiskinti, as pabandysiu pasakyti, ka pagalvojau, atsivertusi tavo foto. Nors mano nuomone dar tikrai nera svari, bet sakiau, kad bandysiu komentuoti, tai bandau smile.gif
Esu maciusi labai labai daug tavo nuotrauku, nors niekada nieko apie jas nesakiau. Bet savo nuomone apie jas susidariusi turiu.
Tai pirma mintis pamaciusi sias foto buvo ta, kad pagaliau siems portretams neapkarpei pakausiu, pabandei i zmones paziureti tarsi truputi is toliau, manau, tai yra gerai smile.gif
1. Mociute tikrai miela smile.gif man kliuva, kad ji sedi horizontalios nuotraukos centre, tarsi noretusi ja patraukti truputi i kaire. Arba noretusi vertikalios foto.
2. pabandyciau j/b varianta, nors medzio sakos turetu atrodyti idomiai budamos zalios, visgi cia spalvos galbut nera tos, kurias butu verta saugoti.
3. sita foto man nepatinka. Ji labai marga, labai daug visokiu detaliu fone, tas kasos aparato kampas krenta i akis ir pati moteriske tera tiesiog pardaveja ir tiek. Is liekamosios vertes jokios.
Apie technine puse kol kas nesakysiu nieko, nes yra ir gudresniu smile.gif
Atsakyti
kad man Jūsu problemas..sad.gif man rodos, man Procentras irgi juodai baltą juostą sugadino *****. violetinė vėl. kas JIEMS PASIDARĖ? dabar tai jau tikrai į akis šoksiu ir išdraskysiu viską.
nusipirkau skanerį, skanuoju, ogi praktiškai versti į j/b reikia, nes gražiai gražiai violetinės fotkės blin. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 03 14, 20:04)
Mano naujausias:

"mirties veidas"

user posted image

Simulcika, o aš kaip tik šiandien buvau prisiminus apie tavo ankstesnes "manipuliacijas". ne mano stilius, bet tai nereiškia, kad stiliaus iš vis nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 03 14, 21:33)

dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mylia @ 2008 03 14, 21:33)
Arba noretusi vertikalios foto.

Dar matyt nesiorientuoju su ta erdve. Noriu jos duoti daug, tik kadangi man jos nereikia, tai nežinau kur kiek ir į kurią pusę doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 14, 20:08)
Sveiki. Vėliau peržiūrėsiu temą, matau, daug prirašėt smile.gif . Bėgu valgyti gaminti. Šiandien su vaikais taisėm dantukus, padariau visą seriją ir kaip taisė, ir kaip traukė. Net daktarytė papozavo smile.gif . Bet čia nekelsiu, nemanau, kad įdomu mano vaikų nuotraukytės 4u.gif .
Įkeliu keletą ( daugiau tokios reportažinės unsure.gif ), kurios, mano galva, vertos bent poros komentarų blush2.gif

Labai miela močiutė, laukusi prie gydytojo kabineto smile.gif

user posted image
Medis, kuris man pasirodė labai dailus ir kompozicija patiko unsure.gif  blush2.gif
user posted image
"Pirkit velykinį kiaušinuką" smile.gif  ( kanceliarinių prekių kasininkė)
user posted image

Atsiprašau, photobuckete kažkas pasikeitė unsure.gif , nebemoku sumažinti foto. Kitą kartą mažinsiu kompe doh.gif

Elina, visų pirma - man tinka toks nuotraukų dydis smile.gif ne per didelės

pirmoji - matau močiutę, bet nematau jos istorijos
antroji - na, užspausta, bet man patinka, matau tai, ką tu pamatei tame medyje. gal jei duotum jam erdvės jis joje ir pasimestų, na, taptų eiliniu medžiu. o tai va - štai toks smile.gif
o va trečioji man atrodo "muilinės lygio" smile.gif
Atsakyti