Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 03 14, 20:14)
Kazkada Laputaite siule ta pati  mirksiukas.gif

Tai igyvendinam gal? Kiek pamenu viena kart Bitelei net depresija kazkas ivare su tokias klausimais biggrin.gif Aciu dievui, kad neilgam... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pabandysiu ir as pakomentuoti,reik persilauzt kazkaip, nes vis nedrasu, tik prisiminkit kad komentuoja naujoko lupos biggrin.gif

Pupeliuk,

1 foto : kadangi turiu kaima, tai primena man labai grazias vietas, bet mane erzina ta nuokalne,nes atrodo kad namas tuoj nuciuos (tas antrasis).. labai trukdo man medis, kairej sone, jis kazkaip islindes,ir man lb zvilgsnis krenta i ji...ir nezinau,ar cia mano monitorius tamsus (nes nesiojamas ir lb maziukas), bet man ji kazkoki blanki, per mazai kokybes... bet cia gal kompiuteris durniuoja...

2 foto: Grazi nuotrauka, bet... man kazkaip labai pilka, na veidas labai pilkas.. ir desine akis... nesupyk tik prasau,bet tamsesne, atrodo lyg butu pamusta... blush2.gif jei ne ta akis tai super nuotrauka,bet vat man ji kliuna doh.gif

Latoya,

Na siaip man patiko tik spalva... labai mazas objektas, o didele nuotrauka, beto neina suprasti kas ten yra...

Simulcika,

man ziauriai truksta erdves,ypac desineje.

Elina,

1 foto :
Na.. paprasta moteriskes nuotrauka... cia fokusas nugrybaves, ar cia tik man taip atrodo? smile.gif

2 foto: Idomu spalva, pats medis, bet man truksta erdves, man paciai labai sunki nuotrauka.. akys begioja po visa foto.

3 foto: hm... man visai ne i tema...

Zodz, tik nesupykit, visai nieko as cia gero neparasiau... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 14, 20:23)

Elina,

1 foto :
Na.. paprasta moteriskes nuotrauka... cia fokusas nugrybaves, ar cia tik man taip atrodo? smile.gif

2 foto:   Idomu spalva, pats medis, bet man truksta erdves, man paciai labai sunki nuotrauka.. akys begioja po visa foto.

3 foto:  hm... man visai ne i tema...

Dėkui ir už tiek 4u.gif
Atsakyti
Nepataikiau ant karstuju..Bet labai stipriai matosi,kad sioje temoje darosi anksta.Anksta ne man.O zmonem,kurie atejo mokintis,ir kuriems nera vietos tobulejimui.nes gaunasi taip,kad jie cia ateina,kaip mokytojai.Verkiant reikia naujos temos.
Silwio,tu ce sirsti ant "Londono elito"?O kas bus kai suguzesim Svedijon?Jei atvirai mano akims wyshnios,Bites,Gus,ar desiree nuotrauku vertinimui ytakos susitikimas nepadare.Manau,tavo nuomone apie manasias lygiai taip nepasikeistu,jeigu as atvykciau Svedijon hihihi.gif

westa,apie jusu klaipedos elita kasnors bent zodi pasake?as su sypsena ziuredavau,kai Zveris dedavo tiesiog 'grazias'fotografijas,o jus visos aikciodavot "ach kaip grazu,zveriuk",bet negi dabar pulsi zmones...
Siandien nesiplesiu.nes matau,kad si diena kiek saltesne.

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 14, 18:14)
Nebijok, liks , bet tik tie kurie is tikruju nori kazko ismokt smile.gif Dabar paklausia:" kaip padaryt, kad priekis butu ryskus, o galas neryskus" ir dingsta kai pasiulai bent fotoaparato instrukcija perskaityt, jau nekalbant apie keleta puslapiu technines informacijos biggrin.gif

Zverie,paskaityk savo paskutinius komentarus,ir pasakyk,ka is tavo komentaru Elinai ismokti?as manau,kad liks tie,kuriems "viskas grazu".tiesa,tavaji portreta,kuriuo taip didziuojies [su salmu]matau jau trecia kart.Pirma kart netgi klaidas daug kas pasake,kad pameles veidas,kad autobusas galvon vaziuoja,bet tau vistiek jis grazus.ir yra,kam jis grazus.Tai ydek ketvirta kart,manau tam,kam bus grazu tie pasiziures ir penkta kart.

atsiprasau,kad as cia taip.Bet kitaip nemoku.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 14, 18:45)
Gal man taip atrodo po visu diskusiju, jog is musu saiposi rolleyes.gif  as asmeniskai neprisiminu jau kiek temu atgal buvo tokie klausimai, o cia kai visi uzvire pasipile net 4 iskart, nei pasisveikino, nei ka, o iskart "polucaj fasist granatu" . 

biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Simulcika @ 2008 03 14, 19:04)
Mano naujausias:

"mirties veidas"

user posted image

pats objektas man nėra mielas arba įdomus, be to, trūksta erdvės ir kažkokio įdomesnio kadravimo. bet man patinka apdirbimas. nors nesu PS fanė, bet įdomiai atrodo.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 03 14, 20:39)

westa,apie jusu klaipedos elita kasnors bent zodi pasake?as su sypsena ziuredavau,kai Zveris dedavo tiesiog 'grazias'fotografijas,o jus visos aikciodavot "ach kaip grazu,zveriuk",bet negi dabar pulsi zmones...
Zverie,paskaityk savo paskutinius komentarus,ir pasakyk,ka is tavo komentaru Elinai ismokti?as manau,kad liks tie,kuriems "viskas grazu".tiesa,tavaji portreta,kuriuo taip didziuojies [su salmu]matau jau trecia kart.Pirma kart netgi klaidas daug kas pasake,kad pameles veidas,kad autobusas galvon vaziuoja,bet tau vistiek jis grazus.ir yra,kam jis grazus.Tai ydek ketvirta kart,manau tam,kam bus grazu tie pasiziures ir penkta kart.

atsiprasau,kad as cia taip.Bet kitaip nemoku.

Dabar laikyk atsakyma smile.gif : Del Elinos: kadangi visi saukia duot erdves , Elina nereaguoja, tai ir pasakiau, kad zmogui taip atrodo tikriau, jis taip mato pasauli, kiekvienas juk savaip i ji zvelgiam. Na gal gausis kas, negi dabar ja dubasinsism visi? Reiktu jau senai pasimatyma su ja KLP suorganizuot, pabandytumem jos technika pakankinti smile.gif
Del Mano mordos su salmu: Nereikia cia varyt nesamoniu : nuotrauka pirma kart idejau kad parodyt, o antra kart nesenai tam kad nuotaika pakelt (man ji linksma atrodo) O jei tu ziuri i ta pacia nuotrauka kelis kartus ir isivaizduoji kad ji tiek kartu yra ikelta, cia tavo problema manau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Del mano nuotarauku: komentaru kazkaip is taves nemaciau. netaikau i fotomenininkus jei ka. Kaip jums grazus savo vaikai, man grazi jura ir dangus. Taigi , kirsk atgal, as su salmu , tik neuzmusk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 03 14, 20:39)
ir pasakyk,ka is tavo komentaru Elinai ismokti?

Kodėl aš? Vakar dėl bitės posto susipergyvenau, šiandien vėl aš. Jau seniau jutau, kad kažkuo jus nervinu unsure.gif . Tarkim, prastom nuotraukom. Vis maniau, kad mokausi. Ir erdvę pradėjau rast. Bet paskutiniu metu, mano nuotraukų visiškai niekas nebepastebi. Užkompleksavau. Kažkas darosi temoje negero. Aš tai jau anksčiau jutau. Ne vakar, ir ne šiandien schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 03 14, 19:39)

jei sekei temas, tai toli gražu ne prie visų oi ne prie visų tiek Elinos tiek Zveries foto aikčiojau.. persistengei čia.. smile.gif .. tik va ko pati puoli - kitas klausimas.. gal vis dėl to tas Londono klanas egzistuoja? smile.gif nors nė karto, kiek pamenu to neįvardinau..

juokinga nors verk.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 14, 18:55)
Kodėl aš? Vakar dėl bitės posto susipergyvenau, šiandien vėl aš. Jau seniau jutau, kad kažkuo jus nervinu unsure.gif . Tarkim, prastom nuotraukom. Vis maniau, kad mokausi. Ir erdvę pradėjau rast. Bet paskutiniu metu, mano nuotraukų visiškai niekas nebepastebi. Užkompleksavau. Kažkas darosi temoje negero. Aš tai jau anksčiau jutau. Ne vakar, ir ne šiandien schmoll.gif

Elina,labai paprasta.Tu atejai ir zingsniavai labai puikiai klausydama nurodymu ir bandydama is to aparaciuko ispest kuo daugiau.t.y domejaisi,kur kokia diafragma,kur koks islaikymas.galiausiai tau tai pasidare manija.Tu suzinojai apie PS blogi.dabar tau atrodo,kad uzteks nufotografuot,o visa kita padarysi su PS.Tau ne vienas sake,kad technika dar ne viskas.Kad reikia dometis..Taciau tu vistiek pasitikejai savo kaledu senelio dovanomis.Ne dovanose esme... ne brangesniame fotoaparate...Atkreipk,Elina,demesi ka zmones pataria,ka sako tau.As kiek dejau savo darbu tokiu komentaru,kokiu sulauki tu niekada nesu gal net ir gavus..O,kad tavo bandymai suprastejo matau ir as.Tiesiog ... ismok klausytis ir priimti kritika,Elina.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 14, 20:55)

Elina, nusiramink, tiesiog atsirado cia keleta zmoniu, kurie nebemato viens kito nuotraukose jokiu trukumu, tiesiog pasaulinio lygio fotomenininkai. Ir nieko nebenori girdet. Ai gal baigiam cia sh.. malt! Fiotkinam, komentuojam ir nepradedam cia susireiksmint. Su jusu poziuriu daug kas is vis nuotaruku nekelia , kad nesumaisytumet su sh.. A man tai dzin , kuo daugiau komentaru su pykciu ir pagieza, tuo daugiau apie zmogu suzinai... Niekad nerasiau kad izeist kazka is autoriu, kita kart net nutyledavau... Na nepatinka man ir viskas, kam cia nervintis ir kitus nervint...
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 14, 18:57)
jei sekei temas, tai toli gražu ne prie visų oi ne prie visų tiek Elinos tiek Zveries foto aikčiojau.. persistengei čia..  smile.gif .. tik va ko pati puoli - kitas klausimas.. gal vis dėl to tas Londono klanas egzistuoja?  smile.gif nors nė karto, kiek pamenu to neįvardinau..

juokinga nors verk..  unsure.gif

ar minejau,kad tu viena aikciojai?tiesiog,bendram kontekste tos graziosios Zveriuko fotografijos buna tokios grazios,kad zmogus gali pagalvot,jog jam nera cia,kas veikt.
o,kad as puolu.Manau tu irgi stovetum uz klaipedos shaika hihihi.gif tiesa,puolimu to nepavadinciau.Tik vat zveris,kiek jam berasydavau komentaru jis juos praignoruodavo,nes tai nebudavo "zveriuk,kaip grazu..".Siandien perskaicius,kaip jis pamokanciai interpretavo Pupeliuko namelio fotografija vos nenukritau nuo kedes gal todel pirmaji komentara skyriau jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2008 03 14, 21:02)
...Atkreipk,Elina,demesi ka zmones pataria,ka sako tau.As kiek dejau savo darbu tokiu komentaru,kokiu sulauki tu niekada nesu gal net ir gavus..O,kad tavo bandymai suprastejo matau ir as.Tiesiog ... ismok klausytis ir priimti kritika,Elina.

Bet aš juk nuolat ir kreipiu dėmesį ką sakot, nuolat mielai priimu kritiką ir vėl mokausi. O dėl technikos....taip, mane ir į AZ protino, kad nereikia man naujos, ir temoje. Bet kodėl, jei aš galiu? g.gif Markas tikrai kokybiškiau fotkina, nei Canon 400D. Žymiai geriau. Lieka tik ta pati problema, kurią visuomet turėjau: išmokt pamatyt, išmokt kadruot, išmokt išlaukt momento. Geresnė technika tam netrukdo. Tikrai mielai išklausau kritiką savo nuotraukoms, mielai lendu į tolesnius ieškojimus, bet nesmagu, kuomet pradeda viešai varyt horoskopų skaityt ar kaip kokią kvailutę mini "ką Elina išmoko iš tavo komentarų". Atrodo ne viena aš mokausi, o dar, svarbiausia, kad ne visi nori daryt vienodas nuotraukas. Na juk negali visiems patikt tos pačios foto. Niekaip. Taip pat ir su kadravimu, taip pat ir su erdve. Visi mes turim skirtingą matymą.
Gaila, kad nepastebėjot verysad.gif , jog kuomet nusipirkau Marką ir kiek anksčiau, praktiškai nieko su PS nekoreguoju, nebent JB . Tiesa, Sillwio pastebėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 14 kovo 2008 - 20:15