Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Bubble Gum @ 2008 03 14, 17:04)
ačiū, kad pasidalinai  bigsmile.gif

be problemų, google šiais laikais greit suranda, visko ko ieškau ax.gif

Pupeliuk foto man patinka antra, puiki draugės foto, kurią tikiu jai bus gerą turėt ir tau gera bus tokią draugės foto įsidėt albuman. tikrai šiltas kadras.
Pirmojoj man kaip bebūtų keista patinka pasvirimas, bet daugiau tik sodybą matau (na jausmai kyla, bet nesusiję su foto, tiesiog ir aš tokios norėčiau lotuliukas.gif )
Atsakyti
sumečiau visus tuos linkus iš e-foto, tiesiai į blog'ą.
Apie techninius klausimus pasiskaitykit, ir paaiškės 40-60 proc fotografų paukščių kalbos. visada liks niuansai, bet tiek perskaičius, tikrai neturėtų būt gėda kažko klausti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 kovo 2008 - 18:28
Gal man taip atrodo po visu diskusiju, jog is musu saiposi rolleyes.gif as asmeniskai neprisiminu jau kiek temu atgal buvo tokie klausimai, o cia kai visi uzvire pasipile net 4 iskart, nei pasisveikino, nei ka, o iskart "polucaj fasist granatu" . Noreciau buti neteisi, tada tikrai nuosirdziai atsiprasau uz savo komentara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 14, 19:45)
Gal man taip atrodo po visu diskusiju, jog is musu saiposi rolleyes.gif  as asmeniskai neprisiminu jau kiek temu atgal buvo tokie klausimai, o cia kai visi uzvire pasipile net 4 iskart, nei pasisveikino, nei ka, o iskart "polucaj fasist granatu" .  Noreciau buti neteisi, tada tikrai nuosirdziai atsiprasau  uz savo komentara 4u.gif

Detaliau prasom, neikirtau minties..
Atsakyti
As apie ta pati irnesakyk.gif is pradziu antis, po to klausimas apie fona, po to dar karta apie fona, apie crossa nesiskaito, nes tikrai gali ir nezinoti, as pati neseniai suzinojau
Atsakyti
Mano naujausias:

"mirties veidas"

user posted image
Atsakyti
Sveiki. Vėliau peržiūrėsiu temą, matau, daug prirašėt smile.gif . Bėgu valgyti gaminti. Šiandien su vaikais taisėm dantukus, padariau visą seriją ir kaip taisė, ir kaip traukė. Net daktarytė papozavo smile.gif . Bet čia nekelsiu, nemanau, kad įdomu mano vaikų nuotraukytės 4u.gif .
Įkeliu keletą ( daugiau tokios reportažinės unsure.gif ), kurios, mano galva, vertos bent poros komentarų blush2.gif

Labai miela močiutė, laukusi prie gydytojo kabineto smile.gif

user posted image

Medis, kuris man pasirodė labai dailus ir kompozicija patiko unsure.gif blush2.gif

user posted image

"Pirkit velykinį kiaušinuką" smile.gif ( kanceliarinių prekių kasininkė)

user posted image

Atsiprašau, photobuckete kažkas pasikeitė unsure.gif , nebemoku sumažinti foto. Kitą kartą mažinsiu kompe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 14 kovo 2008 - 19:10
Gal padarom taip: ateina naujas ir sako"priimkit mane" . Tada uzduodam klausimus: ar zinai kas yra fokusas, islaikymas , diafragma, ryskumo gylis, na dar koks paprastesnis viens kitas klausimas. Atsakei, uzeik prasom, ne - buk malonus bent pradziamoksli perskaityt, kuri cia mes visi brukam per jega visiems norintiems ir nenorintiems. Kaip manot? Gal neliks tada keliu nauju dalyviu vienodu klausimu vienam puslapy biggrin.gif O tai ikelia neryskia anti ir sako, gal galit pakomentuot lotuliukas.gif Nors duok i duda i viskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 14 kovo 2008 - 19:11
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 14, 19:09)
Gal padarom taip: ateina naujas ir sako"priimkit mane" . Tada uzduodam klausimus: ar zinai kas yra fokusas, islaikymas , diafragma, ryskumo gylis, na dar koks paprastesnis viens kitas klausimas. Atsakei, uzeik prasom, ne - buk malonus bent pradziamoksli perskaityt, kuri cia mes visi brukam per jega visiems norintiems ir nenorintiems. Kaip manot? Gal neliks tada keliu nauju dalyviu vienodu klausimu vienam puslapy biggrin.gif

As manau kad tada is vis naujoku neliks lotuliukas.gif
Atsakyti
Latoya man patinka fonas nuotraukoje, bet tokia foto nelabai man prie sirdies, nors ir grazu. Kazkada Puriena parase, kad idealiai turetu buti tris objektai nuotraukoje, cia tik vienas, ir man sitas lapelis per mazas tokiai erdvei. Galiu ir klisti, bet cia tik mano nuomone, kuri gali buti ir klaidinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 14, 20:11)
As manau kad tada is vis naujoku neliks  lotuliukas.gif

Nebijok, liks , bet tik tie kurie is tikruju nori kazko ismokt smile.gif Dabar paklausia:" kaip padaryt, kad priekis butu ryskus, o galas neryskus" ir dingsta kai pasiulai bent fotoaparato instrukcija perskaityt, jau nekalbant apie keleta puslapiu technines informacijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 14 kovo 2008 - 19:17
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 14, 19:09)
Gal padarom taip: ateina naujas ir sako"priimkit mane" . Tada uzduodam klausimus: ar zinai kas yra fokusas, islaikymas , diafragma, ryskumo gylis, na dar koks paprastesnis viens kitas klausimas. Atsakei, uzeik prasom, ne - buk malonus bent pradziamoksli perskaityt, kuri cia mes visi brukam per jega visiems norintiems ir nenorintiems. Kaip manot? Gal neliks tada keliu nauju dalyviu vienodu klausimu vienam puslapy biggrin.gif O tai ikelia neryskia anti ir sako, gal galit pakomentuot lotuliukas.gif Nors duok i duda i viskas drinks_cheers.gif
Kazkada Laputaite siule ta pati mirksiukas.gif
Atsakyti