Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wilma22 @ 2008 03 14, 17:10)
idomiai gavosi jusu nuotraukyte  4u.gif , gal galite man padeti, kaip reikia nusistatyti fotoaparata, kad gautusi pirmas objektas ryskus,o visa kita issilieja. man niekaip neiseina. verysad.gif

Vel apie ta pati doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Ar galim paklaust ar zinote kas yra ryskumo gylis? Jei ne tiesiu taikymu i pirma temos puslapi i blog'a ir skaityt skaityt skaityt!!!!!!!!!Arba bent du puslapiukus atgal ir ten kruva info. Sorry, bet jau tikrai nieks is naujoku nebeskaito nieko, ateina , prisijungai ir is kart klausima, o kad pasidomet neee nereikia, sukramtykit ir duokit i burna tyreles, Cia juk mamu klubas, ne ju vaikuciu. Sorry, tik nereiksupykt, kol parasiau ir atsileidau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 14, 17:19)
Vel apie ta pati doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ar galim paklaust ar zinote kas yra ryskumo gylis? Jei ne tiesiu taikymu i pirma temos puslapi i blog'a ir skaityt skaityt skaityt!!!!!!!!!Arba bent du puslapiukus atgal ir ten kruva info. Sorry, bet jau tikrai nieks is naujoku nebeskaito nieko, ateina , prisijungai ir is kart klausima, o kad pasidomet neee nereikia, sukramtykit ir duokit i burna tyreles, Cia juk mamu klubas, ne ju vaikuciu. Sorry, tik nereiksupykt, kol parasiau ir atsileidau  4u.gif

man tai nesunku parasyt biggrin.gif
o tu greit atsileidi, tai gerai 4u.gif

beje jei apie tokias kvailas situacijas, tai as atsimenu kai tik prisijungiau, paklausiau kaip menuli nufotografuoti smile.gif silwio man ten islaikyma ir diafragma parase, o man ten buvo tik kinu kalba lotuliukas.gif nieko nesupratau lotuliukas.gif begau nagrinetis, kas ka reiskia (geda buvo paklausti) ir kai issinagrinejau baisiai susidomejau fotografija ( taigi aciu tau Sillwio 4u.gif 4u.gif 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 14, 16:19)
Vel apie ta pati doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Ar galim paklaust ar zinote kas yra ryskumo gylis? Jei ne tiesiu taikymu i pirma temos puslapi i blog'a ir skaityt skaityt skaityt!!!!!!!!!Arba bent du puslapiukus atgal ir ten kruva info. Sorry, bet jau tikrai nieks is naujoku nebeskaito nieko, ateina , prisijungai ir is kart klausima, o kad pasidomet neee nereikia, sukramtykit ir duokit i burna tyreles, Cia juk mamu klubas, ne ju vaikuciu. Sorry, tik nereiksupykt, kol parasiau ir atsileidau  4u.gif

As ta pati norejau pasakyti, beto kad ka tik ka tik idejo nuorodas,ir net as parasiau gal reik paaiskint apiefonus issiliejusios,ir buvo idetos nuorodos, tik 2 psl atgal reiktu naujokam pasiskaityt, o cia net poros lapu nepaskaito,tai ka sneket apie visas temas....

Nesupykit,tik kas klause,bet supraskit,kad ka tik buvo apie tai sneketa,pora psl atgal 4u.gif
Atsakyti
Dėkui Sillwio 4u.gif iš tiesų nebandysiu karpyti, nes man kol kas tinka taip kaip yra, leisiu nuotraukai susigulėt ir po to pergalvosiu iš naujo bei dar kartelį ten su fotoaparatu pastovėsiu smile.gif hmm tikrai įdomu, kaip viską mato kiti. Ačiū ir Žvėriau, tikrai šauniai surašei, galėtum taip ir dažniau mirksiukas.gif gal rimtai sunku man atsiriboti nuo tos vietos ir pažiūrėti iš šono.. ech..o jau galvojau kad susitvarkiau su tuo, kad galiu laisvai žiūrėti savo nuotraukas iš šono, deja.
Ačiū visiems už komentarus 4u.gif

Laputaite, jei nemokėčiau priimti kritikos, tikrai manęs čia nebūtų, tuo labiau meninės fotografijos klube, kur tik atėjusi gavau tikrai tiesių ir labai kritiškų komentarų, tai manęs neatbaido, o stumia pirmy smile.gif o ir namie kritikos gaunu užtektinai. Pripratus biggrin.gif

Latoya, kokybiškas kadras, patinka spalvų perėjimas fone, tačiau tas pumpurėlis, toks kaip svetimkūnis, tarsi nebūtų ryšio su fonu. Toks - taukšt taškelis ir viskas, nieko daugiau.

Ok, dantį (t.y. jo tuščią vietą) skauda, jaučiu kaip piktėju su minutėm, geriau jau slenku nuo kompo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 14 kovo 2008 - 16:42
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 14, 17:40)

Latoya, kokybiškas kadras, patinka spalvų perėjimas fone, tačiau tas pumpurėlis, toks kaip svetimkūnis, tarsi nebūtų ryšio su fonu. Toks - taukšt taškelis ir viskas, nieko daugiau.

Ok, dantį (t.y. jo tuščią vietą) skauda, jaučiu kaip piktėju su minutėm, geriau jau slenku nuo kompo

gerai cia apie taskeli tu 4u.gif

o del danties pas mane panasi situacija, tik dar su skaudanciu turiu kursini rasyt ( nors dabar tik galvoju kad turiu rasyt) nu nieko, tikiuosi tau greit praeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2008 03 11, 20:38)
Užpelingavau naują žodį "CROSINTA"  g.gif Apšvieskit trumpai, kas tas yra?  ax.gif Įtariu, kad kalbėjote ir ne vieną puslapį, bet kol rasiu atbuline eiga skaitydama

man irgi įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble Gum @ 2008 03 14, 17:49)
man irgi įdomu  ax.gif

O i anglu kalbos zodyna paziuret? Niekaip neuztenka kantrybes? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 14, 16:52)

Nu taip ziauriai jau nereikia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 14, 17:52)

anglų kalbą aš moku, neabejoju, net geriau už Jus 4u.gif klausimas buvo ne ką šis žodis reiškia angliškai, bet ką reiškia fotografijos terminologijoje 4u.gif
Sukryžiuota nuotrauka g.gif
Atsakyti
apie cross
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 14, 18:03)

ačiū, kad pasidalinai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubble Gum @ 2008 03 14, 16:56)
anglų kalbą aš moku, neabejoju, net geriau už Jus  4u.gif klausimas buvo ne ką šis žodis reiškia angliškai, bet ką reiškia fotografijos terminologijoje  4u.gif
Sukryžiuota nuotrauka  g.gif

gal nelabai tiksliai pasakysiu, nes tikro crosso su juosta nepraktikuoju, bet esme tokia - kai juosta, skirta ryskinti vienuose chemikaluose, ryskina ne sio tipo juostoms skirtuose chemikaluose. Tai nenuspejamai keicia spalvas - jo "nuvaziuoja" i zaluma, melynuma, raudonuma ir pan. Toks netiketas efektas. Dabar imanoma imituoti panasu efekta ir su skaitmeninem nuotraukom, specialiu "action'u" pagalba Photoshope. mirksiukas.gif
Atsakyti