Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 03 14, 14:44)
Dar karta aciu 4u.gif
O gal tu zinai kokia knyga kur apie kompozicija parasyta ( geriau man knyga, nes internete nelabai moku skaityti, man geriau senobiskai, kur galima pabraukti biggrin.gif ) bet jei turi kokia nuoroda internete, imesk jei nesunku blush2.gif Cia kalba tinginis manyje bigsmile.gif

lietuvių kalba labai mažai yra literatūros ( ne kompiutery). Šiaip bendrai apie kompoziciją yra Adomonio J. Nuo taško iki sintezės. Nežinau tik ar Vilniuje bus bibliotekoje, Klaipėdoje tai jų yra. Pirkt jų jau seniai nėra. Internete paskaityk Meninės fotografijos klubo temas, ten tikrai daug ir laaabai geros informacijos yra su puikiais pavyzdžiais, ir nuorodų ten daug yra mirksiukas.gif
Atsakyti
pagalvojau, kad visgi sukursiu ND temą atskirą, nerakinamą

Smiltis, gal ir aš jungčiaus prie tos knygelės parsisiuntimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 14 kovo 2008 - 15:25
Nervina vis linksniuojama London company.
Ir aš ten buvau, ir mane liečia ir tai nėra susireikšminimas. Ir aš ten daug sužinojau. O kodėl nesidalinu info. OGI NEGALIU. Rodė man apie RAW, atrodė daug išmokau, bet kad kitiem pasakoti reik pačiai sėsti ir bandyti., O neišeina, nes paprasčiausiai ta programa kuri turėtų atidarinėti RAW, man jų tiesiog neatidaro. Tik aš nešūkauju garsiai o bandau išsiaiškinti. O kai išsiaiškinsiu galiu ir pasidalinti tuo, ką išmokau. Koks tikslas, kad čia teorines žinias pasakosiu a, kai praktikoje pati to nepritaikiau. Bet aš sėdžiu ir žiūrinėju ir pati info ieškau. Va tik vakar išsprendžiau vieną problemą su Photoshopu. Necropino man taip, kaip aš norėjau, nesusitvarkiau visiškai. ir niekur info neradau kame problema, jokiose knygose, jokiuose internetiniuose puslapiuose neparašyta, kad problema galėtų būti tiesiog pelytėje, kurią reikia keisti.
Va ir nuotraukų iš Londono nerodysiu. Nes juostelės neišryškintos. O laiko ryškinimui nėra. Be to kai išryškinsiu reikia atspausdinti. o spausdinti negaliu, aparatas sugedęs,. O skaitmeninę labiausiai vykusią įkėliau. Vat jum ir susireikšminimai, informacijos slėpimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 14 kovo 2008 - 15:24
QUOTE(Smiltis @ 2008 03 14, 14:59)
lietuvių kalba labai mažai yra literatūros ( ne kompiutery). Šiaip bendrai apie kompoziciją yra Adomonio J. Nuo taško iki sintezės. Nežinau tik ar Vilniuje bus bibliotekoje, Klaipėdoje tai jų yra. Pirkt jų jau seniai nėra. Internete paskaityk Meninės fotografijos klubo temas, ten tikrai daug ir laaabai geros informacijos yra su puikiais pavyzdžiais, ir nuorodų ten daug yra  mirksiukas.gif
4u.gif Vadinasi einu i menines fotografijos kluba pasnipinesiu biggrin.gif
Atsakyti
įdėjau prie Komentarų savo foto.. gi turim puikią papkę mokintis komentuot.. gal reikia pratęst tai.. čia tiems, kas nori ČIA
Atsakyti
sveikos smile.gif

Oi smagu šiame skyrelyje ir fotografijos paslapčių galima išmokti, ir apie žmonių santykius ir jų ypatumus interneto erdvėje daug sužinai 4u.gif

O jei rimčiau, tai baisiai pavargau skaitydamas 40psl iš kurių išmetus nesutarimus, ginčus, pykčius liktų gal 10psl susijusių su šio skyrelio tema.

Labai ačiū žmogui įkėlusiam šią nuorodą:
My Webpage

Knyga tikrai įdomi, beje Anasko manau ji tau tiktų, o jei nepatinka skaityt kompiuteryje galima atsispausdint mirksiukas.gif

Davaite zit druzno 4u.gif
Atsakyti
na ir pliurpiat jus smile.gif komentuojat apie komentavima smile.gif gal ir gerai.
as pati komentuoti nemoku kaip kai kurie, todel dazniausiai tik pakomentuoju paskutiens man istrigusias.

va dabar Pupeliuko man namuko nepatinka centrine kompozicija ir namukas per tamsus, o portretukas patinka ir tinka 4u.gif atleiski jei negerai komentuoju, geriau nemoku.

mazokai foto paskutiniu metu.

mes visdar i ligu neisbrendam, todel parodyt nelabai turiu ka.
va viena siandien padariau, man paciai patinka fono minkstumas, kudroj trejetais meto, idomi jusu nuomone, sakykit kad ir (kaip ten kazkas sake) is nieko s... padaryta, as isiskaitau i kiekviena komentara, ir piremu ji.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 14, 14:29)

Labai noriu pora zodeliu apie sita foto. Kadangi vis gaunu kritikos nuo kai kuriu asmenu, kad pasislepes uz kitu nugaru, tipo zuikis drasuolis ir t.t. galiu pasakyt savo matyma sioje nuotraukoje. Tik neiziurekit jokiu asmeniskumu. As matau cia viena dalyka: Pupeliukui cia kiek supratau labai brangi yra vieta, ji ja macius ivairiais rakursais is ivairiu pusiu, ten isivaizduoju yra labai grazu ir taip toliau. bet man, kaip zmogui, kuris mato sita vieta nuotraukoj, nekyla jokiu emociju: as matau paprasta nuotrauka, blogos kokybes ir man cia nepatinka niekas, nei kompozicija, nei paaiskinimai kad cia nuokalne ir visa kita. Gal jei but super kokybe, ryskumas, kontastas ir viskas ka galim isspaust , tai kazkaip ir nematytum kompazicijos nebuvimo, bet dabar.. Juo labiau, kad Pupeliukas yra pakankamai neblogai ivaldziusi fotografija ir tikrai geru nuotrauku gali parodyt. Sita foto, mano akimis ziurint, totalus niekas. Ir dar karta sakau: AS KALBU APIE FOTO, NE APIE FOTOGRAFA, NE APIE VIETA , KURI KAZKAM YRA LABAI BRANGI (beje ir as turiu tokiu vietu siam pasauly ).
Atsakyti
latoya, man objektas neaiškus smile.gif fonas gražus, bet kai atsiriboji nuo jo, pradedi galvoti, kas čia do vėlnias smile.gif
Atsakyti
idomiai gavosi jusu nuotraukyte 4u.gif , gal galite man padeti, kaip reikia nusistatyti fotoaparata, kad gautusi pirmas objektas ryskus,o visa kita issilieja. man niekaip neiseina. verysad.gif
Atsakyti
wilma22, reikia kuo mažesnio diafragmos skaičiuko (f). pas mane, pvz, neišsilieja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 14, 17:09)
latoya, man objektas neaiškus smile.gif fonas gražus, bet kai atsiriboji nuo jo, pradedi galvoti, kas čia do vėlnias smile.gif

matai, net nepagalvociau, kad neaisku kas cia. sunku atsiriboti nuo vaido fotografuojant ir nuotraukos, todel paciai tai viskas aisku smile.gif cia pupmuras medzio, avietes tiksliau smile.gif aciu

QUOTE(wilma22 @ 2008 03 14, 17:10)
idomiai gavosi jusu nuotraukyte  4u.gif , gal galite man padeti, kaip reikia nusistatyti fotoaparata, kad gautusi pirmas objektas ryskus,o visa kita issilieja. man niekaip neiseina. verysad.gif

jei cia man ttai, reik kuo daugiau atverti diafragma 4u.gif (kad mazesnis skaiciukas prie f butu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 14 kovo 2008 - 16:16