Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(westa @ 2008 03 14, 00:10)
nu tikrai... [b]c-girl, ar ne per jautriai[/B]? gi nieko čia smerktino  smile.gif .. gi nei vienas negimėm mokėdamas ... aš pvz savo tokius perliukus su mielu noru išsisaugočiau kur nors  smile.gif

nes ne tave tai paliete mirksiukas.gif o kas jautriai reguoja kai nuotrauku nepakomentuoja g.gif is vis kam to reikejo? liudna unsure.gif
Californiagirl wub.gif

Anasko as perskaiciau, nesuprantu kompozicijos,todel nieko tau neatsakysiu,mane veza ta foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2008 03 14, 00:20)
nes ne tave tai paliete mirksiukas.gif o kas jautriai reguoja kai nuotrauku nepakomentuoja g.gif is vis kam to reikejo? liudna unsure.gif

prašom , cituokit smile.gif .. šitoj situacijoj nemačiau tikrai nieko blogo g.gif

kur visų humoro jausmas ????
turbūt tikrai reikia eit atostogų .. na negi net pasijuokt iš saves nebemokam?

Anasko , ką praleidom?

šita situacija puikiai parodė vieną dalyką... kaip kritikuos jau pažengusio fotografo foto, jei nesugebam normaliai sureaguot į kažkada pacituotas pradedančio mintis???

nu ne viskas... vėl sugedo vakaras.. kur sayonara verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 14 kovo 2008 - 00:27
Anasko, tavo užduotą klausimą aš pastebėjau. Kol kas negaliu atsakyti. Kaip tik šiom dienom ieškau visos įmanomos info apie šviesą bei kompoziciją. Gavau lauktuvių ir neįkainojamą turtą, apie kompoziciją, tikiuosi jau pirmadienį turėti laiko prisėsti ir paanalizuoti. O tada gal ir atsakymas gims. Nors pačiai dabar žiūrint Bitelės foto man su kompozicija ten tvarkelė. Žodžiu. Galėsim grįžti prie diskusijos. Tik reik prieš tai pasigilint.
Atsakyti
Na, iš tiesų juokas ima ne iš californiagirl, o iš savęs, kad nesam jau tokie šventi ir neliečiami genijai, kurie gimė ir jau mokėjo idealiai fotografuoti. Klausinėjom ir vis dar klausinėjam kas ir kaip. Niekas čia nenorėjo nieko sukompromituoti, bet buvo priimta būtent taip..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 14, 00:25)
na negi net pasijuokt iš saves nebemokam?

Man cia labiau panasu i pasijuokima is kito....
Atsakyti
Desiree, Gus aciu 4u.gif kaip tik dabar noriu labiau suprasti kompozicijos supratima smile.gif deja kol kas jauciu balansa tik kai pasako doh.gif biggrin.gif

Westa apie kompozicija paklausiau Bites-Majos foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 14, 00:30)
Na, iš tiesų juokas ima ne iš californiagirl, o iš savęs, kad nesam jau tokie šventi ir neliečiami genijai, kurie gimė ir jau mokėjo idealiai fotografuoti. Klausinėjom ir vis dar klausinėjam kas ir kaip.  Niekas čia nenorėjo nieko sukompromituoti, bet buvo priimta būtent taip..

va būtent.. jei rasiu savo kokių pasisakymų, netgi sutikčiau pacituot juos pirmam psl.. kad naujokai atėję paskaitytų...

wyshnia, o man nepanašu. visai nepanašu.. nė kruopelytės to neįžvelgiu..
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 03 14, 00:32)
Man cia labiau panasu i pasijuokima is kito....

Vienam pasirodė taip, kitam kitaip... Ką padarysi.. aš neturėjau tokio tikslo pasijuokti iš kito, kas norėjo - suprato..
Papildyta:
Jautri diena pasitaikė, o į naktį - dar jautriau.. Einam miegoti. 4u.gif
Atsakyti
radau viename forume Retro temą.. labai įdomu, bent jau man buvo paanalizuoti šios temos interpretacijas.. gal kam irgi bus įdomu http://www.photoforu...0.0.0.1.en.html
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 14, 00:25)
šita situacija puikiai parodė vieną dalyką... kaip kritikuos jau pažengusio fotografo foto, jei nesugebam normaliai sureaguot į kažkada pacituotas pradedančio mintis???

nu ne viskas... vėl sugedo vakaras.. kur sayonara  verysad.gif

irnesakyk.gif nu ka tu, Westa as ir pagalvojau kad arba nera zmoniu prie kompo, arba nezino ka parasyti 4u.gif Tikrai nenorejau savo postu pradeti diskusijas apie Ta Pati mirksiukas.gif

Laikas i sapnu karalyste man keliauti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 14 kovo 2008 - 00:40
QUOTE(westa @ 2008 03 14, 00:34)
wyshnia, o man nepanašu. visai nepanašu.. nė kruopelytės to neįžvelgiu..

tai valio...
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 03 14, 00:38)
irnesakyk.gif nu ka tu, Westa as ir pagalvojau kad arba nera zmoniu prie kompo, arba nezino ka parasyti 4u.gif Tikrai nenorejau savo postu pradeti diskusijas apie Ta Pati mirksiukas.gif

ramiai, ne tau postas buvo smile.gif
Atsakyti