Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 13, 23:33)
lotuliukas.gif

kzk dabar sunku patiketi, kad c_girl ir kitos galejo tokius klausimus uzdavinet biggrin.gif

Va va, aš irgi galvoju biggrin.gif Mes, atėję vėliau, jau prisiskaitę info buvom, o jie taigi nuo nulio pradėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 13 kovo 2008 - 23:35
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 14, 00:29)
Ir negrazu kitiems uz nugaru sleptis zverie cool.gif
O, kad is sh.... mena spaustu kas nors, kazkaip nepastebejau unsure.gif 
Nebejauku kazko cia....

Aš nesislepiu, tiesiog turiu nuomonę, kuria šiek tiek prilaikau, bet kai kažkas turi tokią pat ir ją pareiškia, tiesiog privalau prisijungti, nes suprantu kad nesu balta varna tarp juodų smile.gif o dėl "kad is sh.... mena spaustu kas nors, kazkaip nepastebejau " g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 13 kovo 2008 - 23:39
ir mane pralinksmino citata smile.gif ..turbūt ne vienas esame pažėrę čia perliukų smile.gif .. ir dar nemažai jų bus čia pažerta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 13 kovo 2008 - 23:41
QUOTE(westa @ 2008 03 14, 00:39)
ir mane pralinksmino citata  smile.gif ..turbūt ne vienas esame pažėrę čia perliukų  smile.gif .. ir dar nemažai jų bus čia pažerta

Įdomu prieš kiek čia laiko buvo?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 13, 23:30)
Vartau senas temas. Linksma biggrin.gif  Prašau neįsižeisti Californiagirl, bet noriu pacituoti - labai pralinksmino:

"Ir dar, ar gali paaiskinti ka reiskia tas eksponavimas??? Praeita karta sakei, kad mano nuotraukos pereksponuotos, beje as fotkinu su Canon 400D, kuris kaip rasai nepakankamai eksponuoja...  Is pradziu as tai supratau visai kitaip...na pereksponuotos nuotraukos...supratau, kad pateikiau vaikus daugiau kaip eksponatus, per saldziai ar pan.  Nu zho...jauciu, kad nusisneku, bet geriau paklausiu taves ka tai reiskia(eksponuoti) ir kita kart zinosiu "

Neisizeidziau, bet prisiminus visada paciai labai geda pasidaro...todel labai neapsidziaugiau, kad vel uzmynei ant senos "zaizdos" cool.gif Jei paskaitytum sekancia tema toliau paaiskinau pati, kad tiesiog nesupratau zodyno, nes as apie fotografija pradejau mokytis pirma anglu kalba, todel lietuviskai tas zodis keistai man skambejo, nors is kitos puses ir panasiai...labai geda, bet praejo kiek laiko kol surisau viena su kitu. Geda dabar, bet klausiau blush2.gif O beje atsakymo negavau, supratu gerokai veliau...kad tai exposure...Ir net dabar, man angliski terminai fotografijoje geriau suprantami(nors gal ir liet. kalboj jau ka reikejo ismokau), tai kaip pvz. mokiausi "Real estate"(NT) jau cia Amerikej, angliskai ta tema galeciau kalbeti lengviau, nes lietuviskai kai kuriu terminu ta tema nezinau. Tai tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 13 kovo 2008 - 23:48
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 13, 23:44)
Neisizeidziau, bet prisiminus visada paciai labai geda pasidaro...todel labai neapsidziaugiau, kad vel uzmynei ant senos "zaizdos" cool.gif  Jei paskaitytum sekancia tema toliau paaiskinau pati, kad tiesiog nesupratau zodyno, nes as apie fotografija pradejau mokytis pirma anglu kalba, todel lietuviskai tas zodis keistai man skambejo, nors is kitos puses ir panasiai...labai geda, bet praejo kiek laiko kol surisau viena su kitu. Geda dabar, bet klausiau blush2.gif  O beje atsakymo negavau, supratu gerokai veliau...kad tai exposition...Ir net dabar, man angliski terminai fotografijoje geriau suprantami(nors gal ir liet. kalboj jau ka reikejo ismokau), tai kaip pvz. mokiausi "Real estate"(NT) jau cia Amerikej, angliskai ta tema galeciau kalbeti lengviau, nes lietuviskai kai kuriu terminu ta tema nezinau. Tai tiek smile.gif

Atsiprašau 4u.gif Manau, kad paklausti, jei nežinai, yra visai ne gėda. Gėda yra apsimetinėti, kad žinai.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 13, 23:48)
Atsiprašau  4u.gif Manau, kad paklausti, jei nežinai, yra visai ne gėda. Gėda yra apsimetinėti, kad žinai.

O va atsakymo tai laikais irgi negavau... cool.gif Visi skaite ir turbut juokesi...kaip ir dabar(visiems linksma pasidare)... smile.gif O man geda dar karta cool.gif
Kas tai yra zinojau, bet kita kalba cool.gif Paciai daejo veliau... Todel ir tada ne i visus naujoku klausimus buvo atsakinejama, ne tik dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 14 kovo 2008 - 00:02
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 14, 00:00)
O va atsakymo tai laikais irgi negavau... cool.gif  Visi skaite ir turbut juokesi...kaip ir dabar(visiems linksma pasidare)... smile.gif O man geda dar karta cool.gif
Kas tai yra zinojau, bet kita kalba cool.gif  Paciai daejo veliau... Todel ir tada ne i visus naujoku klausimus buvo atsakinejama, ne tik dabar smile.gif

Oi, nu tikrai labai atsiprašau 4u.gif Nėra tau čia ko gėdytis, kai tokias thumbup.gif nuotraukas rodai mirksiukas.gif
Atsakyti
man jau dabar geda pasidare, kad linksma buvo doh.gif
Atsakyti
nu tikrai... c-girl, ar ne per jautriai? gi nieko čia smerktino smile.gif .. gi nei vienas negimėm mokėdamas ... aš pvz savo tokius perliukus su mielu noru išsisaugočiau kur nors smile.gif
Atsakyti
Na va niekas neatsake i mano klausima rolleyes.gif kaip as dabar miegosiu smile.gif Bet is kitos puses, vadinasi mano komentarai neskaitomi mastau.gif aj, vis tiek rasysiu tongue.gif
Atsakyti
oho, seku jusu diskusija visa diena...

o dar kalusimai kyla, kodel daugelis cia nebeateina...

kazkada issakiau savo nuomone - taip, visi mes buvom naujokai, taip visi mes mokemes, taip juokingu citatu galima prisirinkti daug, bet ar verta? is ko juokiames? is to, kad zmones klause, gave atsakyma atkreipdavo demesi ir tikrai greit taisesi? paskutiniu metu kiek uzeidavau, tai naujokai, kurie norejo mokytis, klause kritikos ir mokesi. Bet gaila, didele dalis tokiu, kurie net ir 58 kartus pakartojus ta pati, gruda savo su.a ir laukia komentaru... o ka komentuot?

pirmam puslapy aiskiai parasyta - pasiskaitykit ankstesnes temas, bet va ka matau - sveiki as naujoke, priimkit, kaip jums gaunasi toks fonas isplaukes... tai vat jei zmogus butu pasiskaites visas temas is pradziu, butu issiaiskines, kas yra diafragma, ryskumo gylis, tokiu klausimu daugiau nekiltu... ir judetu greiciau i prieki ir musu nestabdytu - ateit cia noretusi...

turbut per lengvai atidavem savo tema.. per lengvai ta prasme, kad as asmeniskai nenoriu kiekvienam kelis kart temoje vel ir vel pasakoti, kas yra WB... dabar noreciau knistis giliau, tik deja pamacius suni ant sieno nelabai gaunasi....

p.s. californiagirl - wub.gif

Atsakyti