Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 14, 00:15)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 03 14, 00:19)
ŽvėrisKLP man tas akmuo, kitokio atspalvio irgi ukliuvo, dėl tos priežasties versčiau į jb, nors kitavertus spalvotai gerai žiūrėtųsi, jei ne akmuo. Taip pat dangaus čia nėra. T.y. yra, bet neišraiškingas. Dešinėjė reikia vos vos daugiau erdvės, kairėje jos per daug.

Galiu dangaus uždėt su PS , bet laaabai tingiu... Turiu to senio kokį 10 foto, bet nėr nei vienos tinkamos...
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 23:19)
Kad nelabai galėjau fotkint:prie molo stovėjo matyt jo žmona, nu tikra boba, jei bučiau ėjęs link jo, būt mane suėdus, nu jau taip žiūrėjo, kaip žvėris... doh.gif  doh.gif

tai reikėjo žmoną fotografuot, jei vyras ne tokis piktas buvo smile.gif

Smiltis mintis gera dėl darbų... bet išliks ta pati problema.. ar bus kas komentuoja . kita vertus jei tai interpretaciniai ND, nelabai tokius ir paanalizuosi.. gi tai inetrpretacija, o tai gali daryt savaip...
labai norėtųsi rast bendrą gerą visiems sprendimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 13 kovo 2008 - 23:26
QUOTE(Renataly @ 2008 03 14, 00:21)

Už ačiū nieks nebus, gausi parodyt ko išmoksi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 23:19)
Kad nelabai galėjau fotkint:prie molo stovėjo matyt jo žmona, nu tikra boba, jei bučiau ėjęs link jo, būt mane suėdus, nu jau taip žiūrėjo, kaip žvėris... doh.gif  doh.gif

Reikejo prieit prie tos moteriskes ir sakyt -labas, as zveris, kas jus busit hihihi.gif
Atsakyti
Renataly, sveika prisijungusi. Aš tai siūlyčiau peržvelgti tik pagrindines taisykles o tada fotografuoti, skaityti komentarus, bandyti pažvelgti į foto kitų akimis, pačiai rodyti darbus, perdarinėti ir t.t. pats geriausias būdas mokytis.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 14, 00:25)
Reikejo prieit prie tos moteriskes ir sakyt -labas, as zveris, kas jus busit hihihi.gif

Būt iš kart mane prarijus, juk Žvėris Žvėrį jaučia schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 22:41)

user posted image

Senis ir jūra

spalvota man vien dėl tų žalių akmenų šiltesnė. Tik norėtusi dar šiek tiek apačios prieš tą rausvą akmenį. Ir aš paeičiau į dešinę labiau, kad tas akmuo nuslinktų šiek tiek kairėn, netrauktų akių gal taip. Nors vistiek pirmiausiai žvilgsnis krypsta į dieduką ir norisi jo akis po kepure matyt smile.gif Ir dar - trukdo ta šiukšlė prie akmens, gal kaip nors nuklonuot reiktų.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 23:26)
Būt iš kart mane prarijus, juk Žvėris Žvėrį jaučia  schmoll.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
Na ir duskusijos... biggrin.gif
Is tiesu ir kiek nejauku pasidare skaityti, kai pora zmoniu uzuominom uzsimena, kad kai kurio asmens/nu nuotraukos liaupsinamos, o is tiesu tai tik is sh.... bandoma ispausti mena..., o niku neminima doh.gif g.gif Tai jei taip sakot sakykit iki galo.... cool.gif Ir negrazu kitiems uz nugaru sleptis zverie cool.gif
O, kad is sh.... mena spaustu kas nors, kazkaip nepastebejau unsure.gif
Nebejauku kazko cia....

Atsakyti
Vartau senas temas. Linksma biggrin.gif Prašau neįsižeisti Californiagirl, bet noriu pacituoti - labai pralinksmino:

"Ir dar, ar gali paaiskinti ka reiskia tas eksponavimas??? Praeita karta sakei, kad mano nuotraukos pereksponuotos, beje as fotkinu su Canon 400D, kuris kaip rasai nepakankamai eksponuoja... Is pradziu as tai supratau visai kitaip...na pereksponuotos nuotraukos...supratau, kad pateikiau vaikus daugiau kaip eksponatus, per saldziai ar pan. Nu zho...jauciu, kad nusisneku, bet geriau paklausiu taves ka tai reiskia(eksponuoti) ir kita kart zinosiu "

Atsakyti
lotuliukas.gif

kzk dabar sunku patiketi, kad c_girl ir kitos galejo tokius klausimus uzdavinet biggrin.gif
Atsakyti