QUOTE(peppi @ 2008 03 13, 20:41)
na isjudinote mane... idesiu kai ka kas man patinka, su visom foto sieja kazkokie patirti ispudziai tad vertinti sunku objektyviai, jei kas netinges - pakomentuokite
visose, apart paskutinės yra triukšmo, kuris man nelabai patinka.
Pirmoj trys objektai, konkuruojantys dėl dėmesio. Vaikinas, šviestuvas ir balionėlis. Vaikinas su šviestuvu mano akims būtų nieko, Jei būtų išsaugota ir nenukirpta ranka ir jei nebūtų balionėlio. Dabar, taip kaip yra, tikriausiai tinka prisiminimams. Bet iš šalis, ten nebuvus nesižiūri.
Antra, kaip čia mėgiama sakyti, šeimos albumui. Fainas pasiskraidymas vaikučio. Tokią ir aš savojo dėčiau. Vyro, tikriausiai tčio žvilgsnis suteikia ššilumos, o ir vaikutis matosi liuks jaučiasi, patinka skraidyti. Taigi, nors atlikimas man nepatinka, bet momentas yra.
Trečia, tas vyrukas ten maišosi. Mielas būtų portretas. Bet kokybės stinga. Šypsena labai šilta.
Ketvirta. nežinau. nelabai patinka, nes nieko nesako. Atrodo net jai nelabai patinka, kad fotografuota. na toks įvaizdis.
Penkta griūna. Ir kaip pozuotai, norisi geresnės kompozicijos.
Paskutinė kažkaip mažiausiai patinka, na net nežinau ką pasakyti apie ją.
ŽvėrisKLP man tas akmuo, kitokio atspalvio irgi ukliuvo, dėl tos priežasties versčiau į jb, nors kitavertus spalvotai gerai žiūrėtųsi, jei ne akmuo. Taip pat dangaus čia nėra. T.y. yra, bet neišraiškingas. Dešinėjė reikia vos vos daugiau erdvės, kairėje jos per daug.