Laba,
pagaliau grįžom ir mes. Londonas mus taip pamilo, kad nenorėjo paleisti. Bet mes vistiek sugebėjom pabėgti, nors ir viena diena vėliau
nuotraukas pakomentuosiu vėliau, o gal ryt. Nežinau ar turėsiu savų kadrų. Juostelinių tikriausiai nelabai. O skaitmenoje tik vaikio nuotraukėlės su Londono vaizdeliais, kadrai šeimos albumui ir tikrai nelabai įdomūs kitiems
Tik dešimt kart valio Bitelei norėjau pasakyti, už Londono akies nuotrauką. Ta nuotrauka man ir šiaip būtų patikusi. Bet kai pati netoliese sėdėjau ir drebėjau tai vertinu ją dar labiau. Ai, na ir Žuveliukui medalis, už labai nuostabų Bitutės portretą.
Na ir dar visoms Londono Mytininkėms ir Mytininkams ačiukas. Už viską. Aš taip pat grįžau pasisėmusi žinių. Tikiuosi po šio pasiskraidymo mano skaitmeninės nuotraukos ims gerėti
mano pasakų miestas
Nu faina mergičkos, kad jau grįžot valio valio!! laukiam nuotraukų daugiau Bitės London Eye super super! Pati esu ten buvus, tai tokius gerus kadrus labai vertinu O jau Bitelės portretas, Žuvelės darytas iš viso nerealuuus! Valio!
QUOTE(Sansara @ 2008 03 11, 09:54)
Ca_girl, tu dažnai moki atsiribot nuo vaikų ir parodai kadrus su amžinomis vertybėmis todėl nepriimk visko sau tiesiogiai tiesa nuotraukos nespėjau pamatyt, kurią išėmei todėl nežinau kas ten tau pačiai užkliuvo
Zinok ir stengiuosi parodyti kadrus su amzinomis vertybemis(todel labai malonu, kad taip galvoji ), bet zinai, kad mamai kartais sunku atsiriboti ir net teisingai ivertinti Todel suabejojau stipriai nuotrauka, kuria i ND idejus buvau...parodau cia, buvau idejus j/b varianta.
"Mudu"
O cia originalas....
ISO 200, F1.8, 1/320s
Laukiam daugiau nuotrauku is meeetininkiu
californiagirl tiek jb tiek spalvota man labai mielos..labai.. kiek jos atitinka suoprotį apie ND temą.. visgi aš balsuosiu už stipriausią ,,dviese" jausmą nuotraukoje. va šioje Tavo foto aš jaučiu ne tik juos du bet ir Tave .. o tai jau trys.. aišku čia tik mano nuomonė, ir , kaip sako Sansara, nebūtinai į ją kreipti dėmesį .. o foto labai..
Nežinau ar turėsiu geresnių lauktuvių. Todėl keliu šitą. Tikriausiai vienintelis kadras iš Londono.
Fotografuota per traukinio langą, todėl yra kaip yra. Gaila, kad tik po šio kadro, vakare, sužinojau kelias fotografavimo skaitmena gudrybes, bei nuotraukų apdirbimus.. Bet geriau vėliau nei niekad. Belieka tik išmokti žinias prisitaikyti.
ryt vakare tikrai pakomentuosiu patikusias arba ne nuotraukas. Anksčiau nelabai pavyks.
Labanakt.
Fotografuota per traukinio langą, todėl yra kaip yra. Gaila, kad tik po šio kadro, vakare, sužinojau kelias fotografavimo skaitmena gudrybes, bei nuotraukų apdirbimus.. Bet geriau vėliau nei niekad. Belieka tik išmokti žinias prisitaikyti.
ryt vakare tikrai pakomentuosiu patikusias arba ne nuotraukas. Anksčiau nelabai pavyks.
Labanakt.
QUOTE(Desiree @ 2008 03 12, 02:48)
Nežinau ar turėsiu geresnių lauktuvių. Todėl keliu šitą. Tikriausiai vienintelis kadras iš Londono.
Labanakt.
Labanakt.
man tokie kadrai patinka. iš dalies dėl to, kad tai susiję su mano jau mylimu fotografijos žanru, kurio pati įvaldyti kol kas niekaip nesugebu (street photo), iš dalies dėl to, kad tiesiog pati nesugebu pamatyti tokių kadrų, nors, rodos, paprasčiau nebūna, ar ne? bet nematau ir viskas. be to, patinka kompozicija. be abejo, norėtųsi apačios tiesios, bet tada tikriausiai kai kas kitas kreivai gautųsi, todėl lai kreiva lieka apačia
ačiū už lauktuves kaip sakiau, TOKIOS geriausios
California - visuomet svajoju, kad mano šeimos albumo nuotraukos būtų tokios, kaip taviškės, kiekviena mama didžiuotųsi tokiu savo šeimos albumu, nes jis įdomus, ne tik pačiai mamai, bet ir visai nepažįstamiems žmonėms Beje mano pradinis fotografijos mokymosi tikslas toks ir buvo - gražus šeimos albumas..
Desiree - labai patinka kadras, apdirbimas, tik norėčiau jame veikėjo
QUOTE(sayonara @ 2008 03 12, 08:40)
man tokie kadrai patinka. iš dalies dėl to, kad tai susiję su mano jau mylimu fotografijos žanru, kurio pati įvaldyti kol kas niekaip nesugebu (street photo), iš dalies dėl to, kad tiesiog pati nesugebu pamatyti tokių kadrų, nors, rodos, paprasčiau nebūna, ar ne? bet nematau ir viskas. be to, patinka kompozicija. be abejo, norėtųsi apačios tiesios, bet tada tikriausiai kai kas kitas kreivai gautųsi, todėl lai kreiva lieka apačia
sutinku, kad norisi tiesesnės. Aš vyrui juokavau, kad traukinys ne vietoje stojo kadrus kreivino.
Ačiū už juosteles. Apžiūrėjau, kad gerų kadrų turi
Norėjau dar klausti ar sukarpyti tau juostelę, tą kur susukta dežutėje. Klausiu dar taip ir egoistiškai, man būtų patogiau spausdinti. Mažiau rizikos subraižyti kai sukarpyta.
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 12, 08:52)
net du veikėjai ten yra
O šiaip fotografavau manydama, kad negalima traukinyje fotografuoti, ir žmonių vengiau. Vyras fotogafavo vieną berniuką ir paskui tėtis lig ir norėjo kabinėtis. Todėl nelabai norėjosi galimų problemų.
QUOTE(Desiree @ 2008 03 12, 09:56)
sutinku, kad norisi tiesesnės. Aš vyrui juokavau, kad traukinys ne vietoje stojo kadrus kreivino.
Norėjau dar klausti ar sukarpyti tau juostelę, tą kur susukta dežutėje. Klausiu dar taip ir egoistiškai, man būtų patogiau spausdinti. Mažiau rizikos subraižyti kai sukarpyta.
bet žinok tas kreivumas netrukdo, ale matyt mane šita tema apgadino vis tik - va prisikabinau prie kreivos sienos, nors nei esmins tas kreivumas, nei išbalansuoja
Pupeliuk, taigi yra ten veikėjai - šokėjai (oi, tik dabar paskaičiau, kad ir autorė tą patį parašė )
ačiū.. karpyk į sveikatą.. aš vis tiek jas karpysiu, negatyvų albumus darysiu.. (nemoku apsipasakoti, kokia aš Tau dėkinga..)
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 11, 22:23)
man spalvota labai patiko
QUOTE(Desiree @ 2008 03 12, 02:48)
man kaip Pupeliukui norisi veikėjo. pvz., kokios britės ant to suoliuko o su tom senutėm kada parodysi?
aš susinervinau po vieno komentaro kūdroj išeina, kad nuplagijavau nuotrauką... Desiree, tu matei ten kokią panašią nuotrauką su Londono akim prie kasų? aš tikrai nieko nemačiau, išskyrus tą su Merlyn Monroe.