Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Laba,

pagaliau grįžom ir mes. Londonas mus taip pamilo, kad nenorėjo paleisti. Bet mes vistiek sugebėjom pabėgti, nors ir viena diena vėliau smile.gif

nuotraukas pakomentuosiu vėliau, o gal ryt. Nežinau ar turėsiu savų kadrų. Juostelinių tikriausiai nelabai. O skaitmenoje tik vaikio nuotraukėlės su Londono vaizdeliais, kadrai šeimos albumui ir tikrai nelabai įdomūs kitiems smile.gif
Tik dešimt kart valio Bitelei norėjau pasakyti, už Londono akies nuotrauką. Ta nuotrauka man ir šiaip būtų patikusi. Bet kai pati netoliese sėdėjau ir drebėjau tai vertinu ją dar labiau. Ai, na ir Žuveliukui medalis, už labai nuostabų Bitutės portretą.
Na ir dar visoms Londono Mytininkėms ir Mytininkams ačiukas. Už viską. Aš taip pat grįžau pasisėmusi žinių. Tikiuosi po šio pasiskraidymo mano skaitmeninės nuotraukos ims gerėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 11 kovo 2008 - 20:47
Tik šuniuką norėjau parodyti blush2.gif

user posted image
Atsakyti
mano pasakų miestas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nu faina mergičkos, kad jau grįžot thumbup.gif valio valio!! laukiam nuotraukų daugiau biggrin.gif Bitės London Eye super super! Pati esu ten buvus, tai tokius gerus kadrus labai vertinu smile.gif O jau Bitelės portretas, Žuvelės darytas iš viso nerealuuus! thumbup.gif Valio!

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 11, 09:54)
Ca_girl, tu dažnai moki atsiribot nuo vaikų ir parodai kadrus su amžinomis vertybėmis  4u.gif todėl nepriimk visko sau tiesiogiai  blush2.gif tiesa nuotraukos nespėjau pamatyt, kurią išėmei  verysad.gif todėl nežinau kas ten tau pačiai užkliuvo

Zinok ir stengiuosi parodyti kadrus su amzinomis vertybemis(todel labai malonu, kad taip galvoji 4u.gif ), bet zinai, kad mamai kartais sunku atsiriboti ir net teisingai ivertinti blush2.gif Todel suabejojau stipriai nuotrauka, kuria i ND idejus buvau...parodau cia, buvau idejus j/b varianta.

"Mudu"
user posted image

O cia originalas....
user posted image
ISO 200, F1.8, 1/320s

Laukiam daugiau nuotrauku is meeetininkiu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
californiagirl tiek jb tiek spalvota man labai mielos..labai.. kiek jos atitinka suoprotį apie ND temą.. visgi aš balsuosiu už stipriausią ,,dviese" jausmą nuotraukoje. va šioje Tavo foto aš jaučiu ne tik juos du bet ir Tave smile.gif .. o tai jau trys.. aišku čia tik mano nuomonė, ir , kaip sako Sansara, nebūtinai į ją kreipti dėmesį smile.gif .. o foto labai.. 4u.gif
Atsakyti
Nežinau ar turėsiu geresnių lauktuvių. Todėl keliu šitą. Tikriausiai vienintelis kadras iš Londono.
Fotografuota per traukinio langą, todėl yra kaip yra. Gaila, kad tik po šio kadro, vakare, sužinojau kelias fotografavimo skaitmena gudrybes, bei nuotraukų apdirbimus.. Bet geriau vėliau nei niekad. Belieka tik išmokti žinias prisitaikyti.
ryt vakare tikrai pakomentuosiu patikusias arba ne nuotraukas. Anksčiau nelabai pavyks.
Labanakt.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 12 kovo 2008 - 02:50
QUOTE(Desiree @ 2008 03 12, 02:48)
Nežinau ar turėsiu geresnių lauktuvių. Todėl keliu šitą. Tikriausiai vienintelis kadras iš Londono.
Fotografuota per traukinio langą, todėl yra kaip yra. Gaila, kad tik po šio kadro, vakare, sužinojau kelias fotografavimo skaitmena gudrybes, bei nuotraukų apdirbimus.. Bet geriau vėliau nei niekad. Belieka tik išmokti žinias prisitaikyti.
ryt vakare tikrai pakomentuosiu patikusias arba ne nuotraukas. Anksčiau nelabai pavyks.
Labanakt.

user posted image

man tokie kadrai patinka. iš dalies dėl to, kad tai susiję su mano jau mylimu fotografijos žanru, kurio pati įvaldyti kol kas niekaip nesugebu (street photo), iš dalies dėl to, kad tiesiog pati nesugebu pamatyti tokių kadrų, nors, rodos, paprasčiau nebūna, ar ne? biggrin.gif bet nematau ir viskas. be to, patinka kompozicija. be abejo, norėtųsi apačios tiesios, bet tada tikriausiai kai kas kitas kreivai gautųsi, todėl lai kreiva lieka apačia smile.gif

ačiū už lauktuves wink.gif kaip sakiau, TOKIOS geriausios smile.gif
Atsakyti
California - visuomet svajoju, kad mano šeimos albumo nuotraukos būtų tokios, kaip taviškės, kiekviena mama didžiuotųsi tokiu savo šeimos albumu, nes jis įdomus, ne tik pačiai mamai, bet ir visai nepažįstamiems žmonėms 4u.gif Beje mano pradinis fotografijos mokymosi tikslas toks ir buvo - gražus šeimos albumas.. blush2.gif

Desiree - labai patinka kadras, apdirbimas, tik norėčiau jame veikėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 12, 08:40)
man tokie kadrai patinka. iš dalies dėl to, kad tai susiję su mano jau mylimu fotografijos žanru, kurio pati įvaldyti kol kas niekaip nesugebu (street photo), iš dalies dėl to, kad tiesiog pati nesugebu pamatyti tokių kadrų, nors, rodos, paprasčiau nebūna, ar ne? biggrin.gif bet nematau ir viskas. be to, patinka kompozicija. be abejo, norėtųsi apačios tiesios, bet tada tikriausiai kai kas kitas kreivai gautųsi, todėl lai kreiva lieka apačia smile.gif

ačiū už lauktuves wink.gif kaip sakiau, TOKIOS geriausios smile.gif

sutinku, kad norisi tiesesnės. Aš vyrui juokavau, kad traukinys ne vietoje stojo smile.gif kadrus kreivino.

Ačiū už juosteles. Apžiūrėjau, kad gerų kadrų turi smile.gif
Norėjau dar klausti ar sukarpyti tau juostelę, tą kur susukta dežutėje. Klausiu dar taip ir egoistiškai, man būtų patogiau spausdinti. Mažiau rizikos subraižyti kai sukarpyta.
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2008 03 12, 08:52)
Desiree - labai patinka kadras, apdirbimas, tik norėčiau jame veikėjo 4u.gif

net du veikėjai ten yra tongue.gif
O šiaip fotografavau manydama, kad negalima traukinyje fotografuoti, ir žmonių vengiau. Vyras fotogafavo vieną berniuką ir paskui tėtis lig ir norėjo kabinėtis. Todėl nelabai norėjosi galimų problemų.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 03 12, 09:56)
sutinku, kad norisi tiesesnės. Aš vyrui juokavau, kad traukinys ne vietoje stojo  smile.gif  kadrus kreivino.
Ačiū už juosteles. Apžiūrėjau, kad gerų kadrų turi  smile.gif
Norėjau dar klausti ar sukarpyti tau juostelę, tą kur susukta dežutėje. Klausiu dar taip ir egoistiškai, man būtų patogiau spausdinti. Mažiau rizikos subraižyti kai sukarpyta.

bet žinok tas kreivumas netrukdo, ale matyt mane šita tema apgadino vis tik - va prisikabinau prie kreivos sienos, nors nei esmins tas kreivumas, nei išbalansuoja biggrin.gif

Pupeliuk, taigi yra ten veikėjai - šokėjai biggrin.gif (oi, tik dabar paskaičiau, kad ir autorė tą patį parašė lotuliukas.gif )

ačiū..smile.gif blush2.gif karpyk į sveikatą.. aš vis tiek jas karpysiu, negatyvų albumus darysiu.. 4u.gif (nemoku apsipasakoti, kokia aš Tau dėkinga..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 12 kovo 2008 - 10:05
QUOTE(californiagirl @ 2008 03 11, 22:23)

man spalvota labai patiko biggrin.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 03 12, 02:48)

man kaip Pupeliukui norisi veikėjo. pvz., kokios britės ant to suoliuko biggrin.gif o su tom senutėm kada parodysi?

aš susinervinau po vieno komentaro kūdroj verysad.gif išeina, kad nuplagijavau nuotrauką... Desiree, tu matei ten kokią panašią nuotrauką su Londono akim prie kasų? aš tikrai nieko nemačiau, išskyrus tą su Merlyn Monroe.
Atsakyti