Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 13, 22:22)
biggrin.gif oj, agniuke

ziurek, ten kur lempos, ar saules sviesa prie WB, tai tuos zenkliukus gali naudoti priklausomai nuo apsvietimo salygu. be to, turi buti tas vadinamasis Pre(set) ar kzk panasiai vadinasi - tas kur ikeli ta balta lapa. bet ta lapa ne veina karta nufotografuoji ir ikeli, nes tam ir keli, kad balta esant skirtingam apsvietimui yra skirtingai balta (gelsva, pilksva, geltona ir t.t.), todel kiekviena karta noredama pati nustatyt wb turi paimt balta lapa, ji nufotografuoti esamam apsvietime ir ikelti i ta Pre. paskui fotografuoji ir ziuri, ar tenkina rezultatas. jeigu neturi laiko - visada statai ant auto wb, paprasta ir patogu. priedo wb gali pakoreguoti paskui su PS - paspaudus auto clors, auto levels.  mirksiukas.gif

Pas agniukę Canonas, ten wb kitaip tvarkomas.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 13, 22:25)

tai dar labiau suklaidinau zmogu doh.gif bet esme juk ta pati turi but, gal tik funkcija ta kitaip vadinasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 22:24)
JMJ , ką ar aš neteisus??? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Peeeppiiiii, patvirtink mano žodžius. Beje ir Smiltis gali už mane mūru stoti drinks_cheers.gif

nu teisus, JMJ smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 13, 22:25)

Bet supratau as... 4u.gif
As ne taip lapa fotkinau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 23:26)
nu teisus, JMJ  smile.gif

Nu va , mano viršus thumbup.gif Bet geros buvo servetėlės... wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 13, 23:27)
Bet supratau as...  4u.gif
As ne taip lapa fotkinau...  biggrin.gif

Geriausia būt , kad kas nors parodytų... Juk jau sakiau , kad organizuotum susitikimą.

Papildyta:
Turiu va tokią nuotrauką. Ka sgali pakritikuot ar pagirt? Atsilyginsiu tuo pačiu lotuliukas.gif

user posted image

Senis ir jūra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 13 kovo 2008 - 22:33
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 22:41)
Papildyta:

Geriausia būt , kad kas nors parodytų... Juk jau sakiau , kad organizuotum susitikimą.

Papildyta:
Turiu va tokią nuotrauką. Ka sgali pakritikuot ar pagirt? Atsilyginsiu tuo pačiu  lotuliukas.gif

user posted image

Senis ir jūra

Kvailas daiktas man kliuna- akmuo pacioj pradzioj nuotraukoj,nes toliau akmenys vienos spalvos, o cia kazkoks kitoks... bet cia turbut tik man gali kliuti hihihi.gif
o siaip patinka ir vaizdas ir tas senis man vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Gal tada taip geriau?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 22:55)
Gal tada taip geriau?

man tai taip geriau biggrin.gif
idomu ka kiti pasakys, nes man tai tas akmuo ziauriai kliuna,ir db ziuriu,ir nematau nieko isskyrus akmeni doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 23:41)
Papildyta:

Papildyta:
Turiu va tokią nuotrauką. Ka sgali pakritikuot ar pagirt? Atsilyginsiu tuo pačiu  lotuliukas.gif

user posted image

Senis ir jūra

Priimkit mane i savo gretas wink.gif esu visiskai zalia fotografavime, o dabar pamaciau tokia nuotraukyte ir susileidau. Pirmas kvailas klausimas: kaip taip padaryti, kad centras toks ryskus, o visa kita nublanke? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Tiesa, nuotraukyte thumbup.gif
Atsakyti
Tai reik palaukt, gal dar kas nemiega..
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2008 03 13, 23:04)
Priimkit mane i savo gretas wink.gif esu visiskai zalia fotografavime, o dabar pamaciau tokia nuotraukyte ir susileidau. Pirmas kvailas klausimas: kaip taip padaryti, kad centras toks ryskus, o visa kita nublanke? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Tiesa, nuotraukyte  thumbup.gif

aisku priimsim.. gal turi ka parodyti ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renataly @ 2008 03 14, 00:04)
Priimkit mane i savo gretas wink.gif esu visiskai zalia fotografavime, o dabar pamaciau tokia nuotraukyte ir susileidau. Pirmas kvailas klausimas: kaip taip padaryti, kad centras toks ryskus, o visa kita nublanke? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Tiesa, nuotraukyte  thumbup.gif

Priimam. O ką nors žinai apie ryškumo gylį, diafragmą ir išlaikymą?
Atsakyti