Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 22:06)
Galiu pasakyt dėl tavo foto. Pirmoj WB matyt nugrybavęs , laabai prastos spalvos ir kai toks viena sdidelis minusas, kitų nebesimato. dėl antros... na paaiškint iš kur tie ruožai negaliu, tik man ir be jų kažkaip trūksta kažko. viena mintis tik galvoj, kurioj čia vietoj fotkinta , juk gyvenau VLN 8 metus , kas čia per rakursas niekaip nesusigaudau g.gif

as su WB niekaip nesusitvarkau.. fotografavau ta balta lapa, bet man kaip buvo gelsvos spalvos taip liko...
o fotografuota nuo vcup'o stogo (universalines,paskutinis aukstas,kur nebera stogo)) i viena puse buvo zaliasis tiltas, o cia i kita puse, uzsilipus ant krastu aukstai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 13, 22:11)
as su WB niekaip nesusitvarkau.. fotografavau ta balta lapa, bet man kaip buvo gelsvos spalvos taip liko...
o fotografuota nuo vcup'o stogo (universalines,paskutinis aukstas,kur nebera stogo)) i viena puse buvo zaliasis tiltas, o cia i kita puse, uzsilipus ant krastu aukstai  biggrin.gif

o Tu papasakok, kaip wb nusistatinėji?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 13, 22:12)
o Tu papasakok, kaip wb nusistatinėji?

Nufotografuoju balta lapa, kad per visa ekraniuka butu balta spalva normali ir ikeliu ten i WB...
bet kazkaip,kai namie fotografuoju, pas mane yra ten mygtukas toks, kur nusistatai ar sviesa, ar lempos,ir ten toks keistas zenklas, tai ta tipo nusistatau.. nes kiek suprantu ten tas wb ikeltas buna...
bet kai lauke fotografuoju tai nustatau ant auto wb ar kas ten..
ai zodziu,pati nesuprantu doh.gif
ir manau nesuprasi ka cia paaiskinau,nes kai pati nesuprantu,tai negaliu ir paaiskint..
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 03 13, 23:11)
man atrodo cia netoli Operos ir baleto teatro, is kito upes kranto, gal net is Univermago g.gif

Bet kad kitoj pusej tos Baznycios lyg nera, ar čia Lukiškių a. bažnyčia?
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 13, 22:11)
o fotografuota nuo vcup'o stogo (universalines,paskutinis aukstas,kur nebera stogo)) i viena puse buvo zaliasis tiltas, o cia i kita puse, uzsilipus ant krastu aukstai  biggrin.gif

o lauke isvis yra prasme nustatynet pagal balta lapa, ypac tokius placius, panoraminius vaizdus fotkinant? as logiskai bandau matyt, kad tas baltas lapas vsi delto naminiam apsvietimui, kur butent ta siena, prie kurios fotkini, jos apsviestuma su lapu nustatai, o tada varai, o lauke? g.gif juk neprikisi to lapo prie lempos kzk tolumoje, kt upes puseje, kokia tada prasme. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 03 13, 21:58)
Silwio, dažnai užsimeni apie advokatavimą, net sakyčiau per dažnai.
Atleisk man, bet žinok ir man jau pabodo. Gerbiu tave, tavo nuomonę, bet paskutiniu metu visiškai nesutinku.
Bet ne žmonių analizuoti susirinkom, o apie fotografiją pakalbėti. Atsiprašau už off topic iš savo pusė ir pakomentuosiu kai bus nuotraukų. komentavimui.

Nereikia su manim sutikt.

QUOTE(sayonara @ 2008 03 13, 22:03)
ot ir ne. aš tik dėl savo žodžių žliumbiu - kai per aštriai pasakau tongue.gif be to, kai pažliumbiu, tą dieną nebeišspausiu daugiau nė ašaros biggrin.gif

o senus ND vartau labai dažnai. šiek tiek apibendrinai, nes ką tik turėjom puikiuosius retro ND. ar vis dar tvirtini, kad lygis tiek kritęs, kad reikia užsakinėti mišias ankstesniems ND?

Uffff. Palengvėjo smile.gif

Priešingai. Lygis pakilęs ir smarkiai. To juk ir susirinkom. Tik klausimas viesvien liko atviras.
Atsakyti
Vaikai suguldyti - turiu truputį laiko kukliai pasisakyti. Žinot, mūsų nuomonės dažnai susikerta čia todėl, kad skiriasi fotografavimo stiliai, skiriasi skoniai,skiriasi ir požiūriai į gerą nuotrauką. Kiekvienas gerą nuotrauką suvokia savaip. Todėl ir atsirenkame čia nuotraukas tų, į kuriuos norime lygiuotis. Na ir aš lygiai taip pat negaliu, tiesiog nemoku komentuoti kai kurių nuotraukų. Aš tiesiog norėčiau tai daryti, bet nesugebu. Nerandu tokių žodžių, kurie būtų naudingi nuotraukos autoriui. O parašyti, kad nepatinka - lengviausia, bet tokie komentarai nieko verti.
Iš esmės tyla apie kažkokią foto, kurios neretai sulaukiu, mane taip pat savotiškai nervina. Bet trumpam smile.gif Po to suvokiu, kad nepatiko, nesuprato ir tebūnie...

Dabar noriu pasakyti apie peppi nuotraukas. Man tokias nuotraukas žiūrėti visada įdomu. Tikros, nesurežisuotos, gyvos akimirkos.
Atsakyti
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 13, 23:11)

WB su baltu lapu reik nustatinet patalpoj(va Westa tai tau paaiškins)o lauke tik auto naudok ir nevark:)
Beje mums su Westa ir Peppi geriausia nusistatro WB su servetele, kur lūpas reik valyt, a jų visada būna baruose ant stalo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 13 kovo 2008 - 22:21
biggrin.gif oj, agniuke

ziurek, ten kur lempos, ar saules sviesa prie WB, tai tuos zenkliukus gali naudoti priklausomai nuo apsvietimo salygu. be to, turi buti tas vadinamasis Pre(set) ar kzk panasiai vadinasi - tas kur ikeli ta balta lapa. bet ta lapa ne veina karta nufotografuoji ir ikeli, nes tam ir keli, kad balta esant skirtingam apsvietimui yra skirtingai balta (gelsva, pilksva, geltona ir t.t.), todel kiekviena karta noredama pati nustatyt wb turi paimt balta lapa, ji nufotografuoti esamam apsvietime ir ikelti i ta Pre. paskui fotografuoji ir ziuri, ar tenkina rezultatas. jeigu neturi laiko - visada statai ant auto wb, paprasta ir patogu. priedo wb gali pakoreguoti paskui su PS - paspaudus auto clors, auto levels. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 13, 22:17)
Vaikai suguldyti - turiu truputį laiko kukliai pasisakyti. Žinot, mūsų nuomonės dažnai susikerta čia todėl, kad skiriasi fotografavimo stiliai, skiriasi skoniai,skiriasi ir požiūriai į gerą nuotrauką. Kiekvienas gerą nuotrauką suvokia savaip. Todėl ir atsirenkame čia nuotraukas tų, į kuriuos norime lygiuotis. Na ir aš lygiai taip pat negaliu, tiesiog nemoku komentuoti kai kurių nuotraukų. Aš tiesiog norėčiau tai daryti, bet nesugebu. Nerandu tokių žodžių, kurie būtų naudingi nuotraukos autoriui. O parašyti, kad nepatinka - lengviausia, bet tokie komentarai nieko verti.
Iš esmės tyla apie kažkokią foto, kurios neretai sulaukiu, mane taip pat savotiškai nervina. Bet trumpam smile.gif Po to suvokiu, kad nepatiko, nesuprato ir tebūnie...

čia pasirašau po kiekvienu žodžiu..

Zveri nesišaipyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 23:22)
Zveri nesišaipyk  smile.gif

JMJ , ką ar aš neteisus??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Peeeppiiiii, patvirtink mano žodžius. Beje ir Smiltis gali už mane mūru stoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 13 kovo 2008 - 22:25
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 13, 22:22)
biggrin.gif oj, agniuke

ziurek, ten kur lempos, ar saules sviesa prie WB, tai tuos zenkliukus gali naudoti priklausomai nuo apsvietimo salygu. be to, turi buti tas vadinamasis Pre(set) ar kzk panasiai vadinasi - tas kur ikeli ta balta lapa. bet ta lapa ne veina karta nufotografuoji ir ikeli, nes tam ir keli, kad balta esant skirtingam apsvietimui yra skirtingai balta (gelsva, pilksva, geltona ir t.t.), todel kiekviena karta noredama pati nustatyt wb turi paimt balta lapa, ji nufotografuoti esamam apsvietime ir ikelti i ta Pre. paskui fotografuoji ir ziuri, ar tenkina rezultatas. jeigu neturi laiko - visada statai ant auto wb, paprasta ir patogu. priedo wb gali pakoreguoti paskui su PS - paspaudus auto clors, auto levels.  mirksiukas.gif

hihihi.gif supratau... 4u.gif
Atsakyti