Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2008 03 13, 20:51)
ai, geriau pasveikinkit mane, vakar įsigijau canon eos30d. vietoj numirusio canon eos300...
na dar ne visai nusipirkau, pinigus dar ne visus sumokėjau  ax.gif

sveikinu biggrin.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 20:57)
Aš klausiau ar pameni, o tu čia kažką ne į temą pavarei  lotuliukas.gif

taigi syptelejau smile.gif aisku pamenu mirksiukas.gif
geri prisiminimai man is Klaipedos smile.gif

na isjudinote mane... idesiu kai ka kas man patinka, su visom foto sieja kazkokie patirti ispudziai tad vertinti sunku objektyviai, jei kas netinges - pakomentuokite mirksiukas.gif

vienas is eiliniu gimtadieniu...su balioneliais biggrin.gif
user posted image

tiesiog pagautas momentas...
user posted image

moters portretas
user posted image

jaunos barmenes portretas
user posted image

baikerio portretas (sita pozuota biggrin.gif )
user posted image

biliardines beveik panorama biggrin.gif
user posted image

ale dabar ziuriu - visos nuotraukos mano tamsios...turiu ir dienos sviesoje ale sitos kazkaip veza doh.gif
na, kad kai kurios pasvirusios tai matau smile.gif idomiau ar nors viena kabina pasalini zmogu smile.gif
Atsakyti
Kas turi kantrybės, nueikit į namų darbus ir peržiūrėkit visas nuotraukas nuo pat pradžių. Palyginkit dabartinį lygį su tada buvusiu. Suraskit 10 skirtumų smile.gif

Kodėl taip sparčiai mokėmės? Todėl, kad mokėmės. Ne seiliojomės pamatę bet kokį šūdą.

Nesiruošiu atsiprašinėti už smarkius žodžius. Gal kas pažliumbs. Gal kas įsižeis. Nieko tokio, praeis.
Atsakyti
ant ko, bite, ant ko?

QUOTE(westa @ 2008 03 13, 21:21)
tai gal galima išgirst šio skyrelio esmę? kaip mokintis jei nekomentuosim, nekritikuosim? kam dedam foto? šiaip? tam yra kiti skyreliai.. aš mačiau kitokį  šio skyrelio veidą .. sutinku , kad niekas neprivers komentuot.. bet jei nekomentuoji tai turbūt tikrai neverta dėt savo foto, kad išgirst kritikos.. juolab, kad pirmos temos buvo pilnos diskusijų ,aptarimų.. kas pasikeitė?

westa, o tu matai zmoniu, kurie taip jau l.sistemingai ir piktybiskai nekomentuoja, nors pastovai praso komentaru savo foto. Nu tikrai - komentuoja pagal laika, nora ir galimybes.

sillwio, tai biski atsakomybes kt uzkrovei mirksiukas.gif tipo, geri zmones, kurie anksciau buvo, cia nebesilanko. kzk pasikeite ir matyt, ne i gera. Bet tavo pacio sprendimas maziau komentuoti irgi prie situacijos gerinimo neprisideda mirksiukas.gif

ir apskritai, manau, kas sitokios musu diskusijos, ypac be aiskaus tikslo ir krypties irgi pamazina tu geru, norinciu cia lankytis zmoniu kieki. as pvz prisijungus vakare visada su t.t. nusivylimu vartau tema, jeigu buvo daug kalbu ne i tema, ir mazai tvarkingu nuotrauku ir tvarkingu diskusiju. Taigi, jauciuos, pasakius ka norejau ir daugiau panasiose diskusijose stengsiuos nedalyvaut. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 13 kovo 2008 - 21:45
QUOTE(Desiree @ 2008 03 13, 22:40)
Silwio, mano žodžiuose buvo ironijos. Na atsiprašau jei ne taip nuskambėjo. Buvau pridūrus "man pvz. ne" pabaigoje, bet ištryniau, nes vėl būtų pasakyta kad susireikšminu  smile.gif 
Su pasakymu apie mytus, nuotraukas iš jų nesutinku vistik. Galiu apie save kalbėti, tai pasakiau tai, ką ir šiaip pasakyčiau. Net jei ir nebūčiau ten buvusi.
Va kad ir dabar negaliu nutylėti ir nepasisakyti apie Bitelės foto. Man ji labai patinka ir ką dabar daryti. O vat prieš tai ji rodė vieną, panašią, apie kurią išsakiau nuomonę, su kažkiek kritikos. O šitoje judesio kiek, dangus koks, charakteriai kokie, personažai. Vėją jauti, baimė netgi kad tuoj pačiai bežiūrint plaukai plaikstytis pradės... Pirmas vaikinukas foto vinis, antras neaišku iš kokio amžiaus atkeliavęs.. tie trys už jų rodos linksminasi, ir nė motais jiems tas vėjas. skirtingos nuotaikos.  dešinėje tokia ramuma. vieni prieš vėją, kiti pavėjui...
Buvau aš tame Londone, bet tokio vaizdo nemačiau. ir klausiu savęs kur aš buvau ir ką veikiau ir kur žiūrėjau.

Nesuprantu, pirmam vaikinukui kojos nukirstos!!!! Įdėtu kas nors iš naujokų tokią fotkę, oi kad gautų kritikos. pripažink.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 13, 22:22)
čia tipo juos pasiųst ant RTFM  rolleyes.gif
user posted image

bitė, labai faina pirmojo vaikino veido išraiška smile.gif
bet kompozicija man nepatinka. nors, kitą vertus...visose tavo nuotraukose tooookia erdvė, kad net centrinė kompozicija jų negadina smile.gif

peppi, man, kaip naujokei, atrodo, kad nuotraukos belenkokios smile.gif tik "moters portretas" patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 13 kovo 2008 - 21:47
peppi, man portretas moters patinka ir rokeris, kuris kamuoliuką muša, tik tą arčiausiai esantį kamuoliuką kirpčiau žemyn smile.gif .. ir esi teisi - tamsios tavo foto.. bet kita vertus vieta tokia, tas tamsumas kai kuriose visai, mano akimis, tinka

Gaziulka.. žinai, tiesą sakant kaip tik vakar prašiau vieno žmogaus komentaro.. ir nesulaukiau.. gal nepastebėjo.. gal smile.gif .. bet vakar ėmiau gal kiek į galvą, šiandien mažiau, bet jei jau užvedėm diskusiją, kodėl nepadiskuot. juolab ir pati sakei, kad nuklydimai daro temą jaukesnę smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 03 13, 21:40)
Silwio, mano žodžiuose buvo ironijos. Na atsiprašau jei ne taip nuskambėjo. Buvau pridūrus "man pvz. ne" pabaigoje, bet ištryniau, nes vėl būtų pasakyta kad susireikšminu  smile.gif 
Su pasakymu apie mytus, nuotraukas iš jų nesutinku vistik. Galiu apie save kalbėti, tai pasakiau tai, ką ir šiaip pasakyčiau. Net jei ir nebūčiau ten buvusi.
Va kad ir dabar negaliu nutylėti ir nepasisakyti apie Bitelės foto. Man ji labai patinka ir ką dabar daryti. O vat prieš tai ji rodė vieną, panašią, apie kurią išsakiau nuomonę, su kažkiek kritikos. O šitoje judesio kiek, dangus koks, charakteriai kokie, personažai. Vėją jauti, baimė netgi kad tuoj pačiai bežiūrint plaukai plaikstytis pradės... Pirmas vaikinukas foto vinis, antras neaišku iš kokio amžiaus atkeliavęs.. tie trys už jų rodos linksminasi, ir nė motais jiems tas vėjas. skirtingos nuotaikos.  dešinėje tokia ramuma. vieni prieš vėją, kiti pavėjui...
Buvau aš tame Londone, bet tokio vaizdo nemačiau. ir klausiu savęs kur aš buvau ir ką veikiau ir kur žiūrėjau.

Aš neprašiau ginti Bitelės nuotraukos, Desiree smile.gif Bitelė, beja, irgi neprašė smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 13, 21:43)
sillwio, tai biski atsakomybes kt uzkrovei mirksiukas.gif tipo, geri zmones, kurie anksciau buvo, cia nebesilanko. kzk pasikeite ir matyt, ne i gera. Bet tavo pacio sprendimas maziau komentuoti irgi prie situacijos gerinimo neprisideda mirksiukas.gif

Neprisideda žinoma. Bet aš to ir nesiekiu. Kodėl sillwio kiekvieną dieną turi dėtis prie situacijos gerinimo, o Gaziulka dedasi tik tada, kada jai patinka?

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 21:43)
Įdėtu kas nors iš naujokų tokią fotkę, oi kad gautų kritikos. pripažink.

drinks_cheers.gif

Žvėrie, aš jau ryte rašiau. Mes čia ne fotografuoti mokomės. Mes iš šūdo meną spaudžiam smile.gif

Atsakysiu į tavo AŽ truputį vėliau.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 13, 21:50)

Žvėrie, aš jau ryte rašiau. Mes čia ne fotografuoti mokomės. Mes iš šūdo meną spaudžiam smile.gif

žiaurus Tu.. į WC norėjau, ale einu dabar fotiko pasiimt.. ND darysiu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 21:53)
žiaurus Tu.. į WC norėjau, ale einu dabar fotiko pasiimt.. ND darysiu  unsure.gif  unsure.gif

As ir skaitau skaitau ir siutas ima hihihi.gif

Visi sneka apie kometavima,o va pati idejau nuotraukas,tai tik lyg vienas zmogus pakomentavo..net klausimus uzdaviau, bet ai biggrin.gif
Eiciau ir as ND daryt, bet kad apsvietimo ner pas amne namie normalaus...
Atsakyti
Silwio, dažnai užsimeni apie advokatavimą, net sakyčiau per dažnai.
Atleisk man, bet žinok ir man jau pabodo. Gerbiu tave, tavo nuomonę, bet paskutiniu metu visiškai nesutinku.
Bet ne žmonių analizuoti susirinkom, o apie fotografiją pakalbėti. Atsiprašau už off topic iš savo pusė ir pakomentuosiu kai bus nuotraukų. komentavimui.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 21:49)
Gaziulka.. žinai, tiesą sakant kaip tik vakar prašiau vieno žmogaus komentaro.. ir nesulaukiau.. gal nepastebėjo.. gal  smile.gif .. bet vakar ėmiau gal kiek į galvą, šiandien mažiau, bet jei jau užvedėm diskusiją, kodėl nepadiskuot. juolab ir pati sakei, kad nuklydimai daro temą jaukesnę  smile.gif

OJ, NU TAI PABAIGIiam, jeigu pradejom. Va cia yra dar vienas dalykas, kuris man cia kiek kliuna - nepriklausau as jokiai saikai ar pan, todel kartais buna sunku suprasti, kas kada ka turi omeny, sakydamas - mes vienas kita supratom, vieno "zmogaus", "kai kuriu zmoniu", tai ir rasykim, bites prasei, jeigu prisimenu? g.gif tada maziau ir kiti sau prisitaikys, to ko nereikia ir aiskumo daugiau.

QUOTE(sillwio @ 2008 03 13, 21:50)
Neprisideda žinoma. Bet aš to ir nesiekiu. Kodėl sillwio kiekvieną dieną turi dėtis prie situacijos gerinimo, o Gaziulka dedasi tik tada, kada jai patinka?
drinks_cheers.gif

nieko panasaus nesakiau - greiciau atvirksciai. kad gaila, jog nekomentuoji - nes mano nuomone tikrai maziau kompetetinga uz tavaja ir tokiu kaip as visada cia daugiau, negu kad kaip tu, bet sakiau, kad jeigu nekomentuoji ir nesirodai, cia tavo pozicija ir viskas su tuo ok. Tiesiog pats daznokai teigi, kad ankciau buvo geriau, labiau moketes ir pan, tarsi dabar yra blogiau ir tie, kas dabar yra temoj, yra uz tai atsakingi. aj, tikrai baigiam, nebeprasminga irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 22:03)
V asu tokia nuotaika reik čia ateiti biggrin.gif

user posted image

(Beje čia aš... blush2.gif )
[

Koks tu simpatiškas, Žvėrie blush2.gif
Atsakyti