QUOTE(andriuska @ 2008 03 13, 14:09)
sillwio - sveikas užsukęs (nors įtariu, niekur labai pradingęs nebuvai ir filosofiškai stebėjai procesą). pagarba už koncentruotą ir be jokios pagiežos, tėviškais, sakyčiau, išsakytą mintį. dabar tai prasidės I lokalinis ličių karas......
Nebuvau.
QUOTE(sayonara @ 2008 03 13, 14:11)
o kas, sillwio, trukdo komentuoti priešingai, kritikuoti, jeigu matai briedus?
Tu konkretizuok, kai būna, Tavo nuomone, briedas.
Neikas netrukdo. Kaip ir niekas netrukdo nekomentuot. Atsivertus senas temas manau pasidarytų aišku, kad kai kurie prieš metus uždavinėję klausimus, dabar į tokius pat klausimus atsakinėti nenori. Laiko trūksta, noro, kantrybės ir t.t.
Žinai, pavargau aš vis konkretizuot (gal vitaminų trūkumas). Vis sillwio su visais riejasi, vis jis prieš vėją, tuo metu pučiantį temoje. Kam man to reikia? Gerai pagalvojus visai nereikia. Įdėjau indėlį į šią temą, dabar patylėsiu kurį laiką. Pažiūrėsiu iš šalies, kaip kaitaliosis čia madų vėjai.
QUOTE(bite maja @ 2008 03 13, 14:26)
Manau ir tu, ir aš, ir daugelis kitų suprato apie ką aš.
QUOTE(bite maja @ 2008 03 13, 14:55)
kas turi tiek laiko tokiems komentarams?
gal pasidaryt kokį šabloną ir tą patį visiems sudėt?
Ar būtum norėjus prieš metus gauti šabloniškus komentarus? Sąžiningai atsakyk, prašau, prieš visus naujokus ir ne tik.
QUOTE(Desiree @ 2008 03 13, 18:21)
aš tai vėl tyliai tyliai pasakysiu, kad laukiu šios diskusijos rezultatų. Kiek jų buvo, vis panašių... Bet po to vėl viskas nutildavo, ir niekas nesikeisdavo.
Gal tai reiškia, kad yra gerai taip kaip yra
Taip manai? O aš pasigendu daugelio narių, kurie čia dalyvavo. Visi jie yra, jie niekur nedingo. Tada užduodu sau klausimą kodėl jie čia neužeina. Arba užeina labai retai. Kas pasikeitė?
QUOTE(luokė @ 2008 03 13, 19:42)
bet prieš nurėždami viską prisiminkit save- ko jums reikėjo, kas jums padėjo
Auksiniai žodžiai.
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 21:21)
bet kuriuo atveju aš esu kūdros rezultais nebepasitikiu.. ne prastais o gerais .. ypač kai pamatau, kad balsuoja tie patys žmonės..
..ir už tuos pačius
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso