Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(vvvvv @ 2008 03 13, 21:07)
man irgi nesukelia.. cia tik palyginimas buvo del paskutines foto.. ji siandien Kudroj tapo dienos geriausia, o sm sulauke dvieju zmoniu nuomones...

manau nemažai iš mūsų nuomonę išreiškė kūdroj smile.gif .. bet kuriuo atveju aš esu kūdros rezultais nebepasitikiu.. ne prastais o gerais .. ypač kai pamatau, kad balsuoja tie patys žmonės.. čia kalbu apie savo foto smile.gif galbūt tai tik mano foto būdinga
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 13, 21:16)
bet is kur toks noras, kad visi viska pakomentuotu? nu nenori, ivairiu tu priezasciu buna, tai ka dabar. Nu gaila, kas sillwio pvz nekomentuoja, bet tai kas  - turi zmogus savo pozicija, kaip nori, taip daro

tai gal galima išgirst šio skyrelio esmę? kaip mokintis jei nekomentuosim, nekritikuosim? kam dedam foto? šiaip? tam yra kiti skyreliai.. aš mačiau kitokį šio skyrelio veidą .. sutinku , kad niekas neprivers komentuot.. bet jei nekomentuoji tai turbūt tikrai neverta dėt savo foto, kad išgirst kritikos.. juolab, kad pirmos temos buvo pilnos diskusijų ,aptarimų.. kas pasikeitė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 13 kovo 2008 - 21:22
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 13, 21:04)
dazniau ir patys galetumem nukreipti zmones i bloga ir gal dar labiau paryskinti ta nuoroda g.gif Nu kaip sakau, as daug problemu nematau, tai ir pasiulymu daug neturiu cool.gif

čia tipo juos pasiųst ant RTFM rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 03 13, 21:15)
PUIKI nuomone!
as liaupsiu nelaukiau, nelaukiu ir nelauksiu, nes as mokausi...
gal siuo metu labiau pasitikiu savim nei pries metus, bet iki pilno pasitikejimo dar devynios marios, kurias turiu perplaukt..

o sioje foto ne laso pasidazymo.
apsirengimas - lauktuves is siltuju krastu su ju kulturiniais elementais
spalva - taip sustiprina pasipriesinima vaikystei.. stipraus personazo kontrastas su stipria spalvine aplinka smile.gif

o emocijas sakyt reikia smile.gif

nu cia as detaliau issiplesiu, nes noriu pvz nors karta paaiskint, kodel ko nekomentuoju. tai ir nemaciau cia to pasidazymo, apranga gal kiek trikde, bet cia pasakiau ne kaip konkretu priekaista siai nuotraukai, bet kaip mano asmenines nuomones issakyma. ir cia ne tiek emocija, kilusi ziurint i tavo nuotrauka, kiek reagavimas i toki reiskini kaip ankstyvas vaiku brendimas ir to skatinimas apskritai, kaip i reiskini. Tas man gyvenime nepatinka, todel tokio tipo foto kelia neigiamas emocijas - bet ne del foto, bet del objekto, reiskinio. Todel nemanau, kad siuo atveju prasiusi, ka pamaniau, buciau issakiusi savo emocijas, kilusias, ziurint i Nuotrauka ir tau nors kiek savo komentaru padejusi. Nezinau, ar aiskiai parasiau. na, panasiai butu, kaip kas cia nemegsta sunu, tai ir negali nieko gero ir prasmingo pasakyti apie sunu nuotraukas - tiesiog reaguoja kaip i suni, o ne kaip i suns nuotrauka. Nebent foto labai idomi kaip foto, o ne kaip t.t. objekto foto.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 13, 21:16)
bet is kur toks noras, kad visi viska pakomentuotu? nu nenori, ivairiu tu priezasciu buna, tai ka dabar. Nu gaila, kas sillwio pvz nekomentuoja, bet tai kas  - turi zmogus savo pozicija, kaip nori, taip daro

cia tu manes klausi??!
gal geriau paklausk tu kurie praso...
as pirma karta parasiau kazka apie mano foto komentavima.. daugiau nerasysiu

einu geriau pailsesiu, nes ziuriu manes tiesiog cia nesupranta

QUOTE(westa @ 2008 03 13, 21:18)
manau nemažai iš mūsų nuomonę išreiškė kūdroj  smile.gif .. bet kuriuo atveju aš esu kūdros rezultais nebepasitikiu.. ne prastais o gerais .. ypač kai pamatau, kad balsuoja tie patys žmonės.. čia kalbu apie savo foto  smile.gif galbūt tai tik mano foto būdinga

kazkiek yra to.. bet as dedama sulaukiu ir nauju idomiu zmoniu, kuriu nuomone man svarbi...
tokia pat svarbi kaip ir cia esanciu...
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 13, 14:09)
sillwio - sveikas užsukęs (nors įtariu, niekur labai pradingęs nebuvai ir filosofiškai stebėjai procesą). pagarba už koncentruotą ir be jokios pagiežos, tėviškais, sakyčiau, išsakytą mintį. dabar tai prasidės I lokalinis ličių karas......

Nebuvau.

QUOTE(sayonara @ 2008 03 13, 14:11)
o kas, sillwio, trukdo komentuoti priešingai, kritikuoti, jeigu matai briedus? g.gif
Tu konkretizuok, kai būna, Tavo nuomone, briedas.

Neikas netrukdo. Kaip ir niekas netrukdo nekomentuot. Atsivertus senas temas manau pasidarytų aišku, kad kai kurie prieš metus uždavinėję klausimus, dabar į tokius pat klausimus atsakinėti nenori. Laiko trūksta, noro, kantrybės ir t.t.
Žinai, pavargau aš vis konkretizuot (gal vitaminų trūkumas). Vis sillwio su visais riejasi, vis jis prieš vėją, tuo metu pučiantį temoje. Kam man to reikia? Gerai pagalvojus visai nereikia. Įdėjau indėlį į šią temą, dabar patylėsiu kurį laiką. Pažiūrėsiu iš šalies, kaip kaitaliosis čia madų vėjai.

QUOTE(bite maja @ 2008 03 13, 14:26)
prašyčiau sukonkretinti

Manau ir tu, ir aš, ir daugelis kitų suprato apie ką aš.

QUOTE(bite maja @ 2008 03 13, 14:55)
kas turi tiek laiko tokiems komentarams?  ax.gif gal pasidaryt kokį šabloną ir tą patį visiems sudėt?

Ar būtum norėjus prieš metus gauti šabloniškus komentarus? Sąžiningai atsakyk, prašau, prieš visus naujokus ir ne tik.

QUOTE(Desiree @ 2008 03 13, 18:21)
aš tai vėl tyliai tyliai pasakysiu, kad laukiu šios diskusijos rezultatų. Kiek jų buvo, vis panašių... Bet po to vėl viskas nutildavo, ir niekas nesikeisdavo. Gal tai reiškia, kad yra gerai taip kaip yra  smile.gif

Taip manai? O aš pasigendu daugelio narių, kurie čia dalyvavo. Visi jie yra, jie niekur nedingo. Tada užduodu sau klausimą kodėl jie čia neužeina. Arba užeina labai retai. Kas pasikeitė?

QUOTE(luokė @ 2008 03 13, 19:42)
bet prieš nurėždami viską prisiminkit save- ko jums reikėjo, kas jums padėjo  4u.gif

Auksiniai žodžiai.
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 21:21)
bet kuriuo atveju aš esu kūdros rezultais nebepasitikiu.. ne prastais o gerais .. ypač kai pamatau, kad balsuoja tie patys žmonės..

..ir už tuos pačius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 03 13, 21:26)

na manau Tau tai negresia smile.gif beje, neišeik jei gali
Atsakyti

Ar būtum norėjus prieš metus gauti šabloniškus komentarus? Sąžiningai atsakyk, prašau, prieš visus naujokus ir ne tik.

NE rolleyes.gif mastau.gif
Atsakyti

ai dar paskutine zinute parasysiu

tokiam sraute kazkokia atranka turi buti...
o labiausiai apie save primena zmones kurie paraso
tai naturalu
as parasau komentarus, bet tai nereiskia, kad as balsuoju, arba balsuoja uz tai jog parasiau, uz mane

ai tiek tos... viskas... jauciuosi kaip koks sproges uzgnikalnis... visad norejau gero, o dabar jauciu kaip renkuosi akmenukus i savo darza...
gal jie nera man.. bet vis tiek renkuosi..

einu tikrai pailset

Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 03 13, 21:32)

ai tiek tos... viskas... jauciuosi kaip koks sproges uzgnikalnis... visad norejau gero, o dabar jauciu kaip renkuosi akmenukus i savo darza...
gal jie nera man.. bet vis tiek renkuosi..

einu tikrai pailset

vvvv, Tavo foto puikios ! .. tikrai neverta priimti to asmeniškai.. čia aš pati save akmenais apmėčiau , tikrai
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 19:45)
o tu komentuok.. bent jau aš tikrai nerūšiuoju kieno komentarų laukiu, kieno ne.. emocinis foto priėmimas dažnai yra daug svarbesnis ir teisingesnis nei techninis.. jau ne kartą rašiau.. foto turi kelti emociją.. ir net jei ji yra techniškai, kompoziciškai neteisinga, bet ji sukelia teigiamus jausmus, tai yra gerai.. tikslas pasiektas.. juolab gi mes čia ne kokiam fotokonkurse  smile.gif

Bandysiu 4u.gif
Dar karta griztant prie komentaru, yra ir dar vienas momentas: nuo ryto iki penkiu valandu bunant darbe ir turint ka ten dirbti, laiko trumpam uzsukti i sm ir paziuret, ka kas parase dar galima rasti, bet pastumti darbus i sona ir atsideti komentarams jau sunkiau... tuo labiau, kad ne kiekvienas virsininkas toleruos viesa pasisedejima sm darbo metu biggrin.gif o namie vel ibesti akis i kompiuteri irgi ne kiekviena vakara norisi. cia tiesiog mano akimis ziurint dar viena priezastis, kodel kartais gali buti tyla.
Atsakyti
Man labai trūko silwio komentarų. Vis pamąstydavau kur prapuolė, maniau atostogauja kažkur su savo bangelėmis prie uolų, tuoj tuoj grįš. Bet pasirodo dingo ne juokais g.gif
Atsakyti
Silwio, mano žodžiuose buvo ironijos. Na atsiprašau jei ne taip nuskambėjo. Buvau pridūrus "man pvz. ne" pabaigoje, bet ištryniau, nes vėl būtų pasakyta kad susireikšminu smile.gif
Su pasakymu apie mytus, nuotraukas iš jų nesutinku vistik. Galiu apie save kalbėti, tai pasakiau tai, ką ir šiaip pasakyčiau. Net jei ir nebūčiau ten buvusi.
Va kad ir dabar negaliu nutylėti ir nepasisakyti apie Bitelės foto. Man ji labai patinka ir ką dabar daryti. O vat prieš tai ji rodė vieną, panašią, apie kurią išsakiau nuomonę, su kažkiek kritikos. O šitoje judesio kiek, dangus koks, charakteriai kokie, personažai. Vėją jauti, baimė netgi kad tuoj pačiai bežiūrint plaukai plaikstytis pradės... Pirmas vaikinukas foto vinis, antras neaišku iš kokio amžiaus atkeliavęs.. tie trys už jų rodos linksminasi, ir nė motais jiems tas vėjas. skirtingos nuotaikos. dešinėje tokia ramuma. vieni prieš vėją, kiti pavėjui...
Buvau aš tame Londone, bet tokio vaizdo nemačiau. ir klausiu savęs kur aš buvau ir ką veikiau ir kur žiūrėjau.
Atsakyti